Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Njegove izjave su u sustini uvek takve, tako da to nije nista novo.
    Ovo je nesto novo kad je u pitanju RG. Do prosle godine ovo ne bi pricao. Sada ima realnu sansu, bar on tako vidi. "Nema Nadala, Novaka sam pobedio u Rimu, jos samo Stana da pobedim". Potrebno je to malo prizemljiti.

Comment

• Luka,

Ja aludiram da kladionice daju Timu 10.5%. Berdihu su davale ispod 8%. Dalje, aludiram da Novak igra odlicno, iako je na momete nervozan. Zbog toga je umalo udario sudiju reketom, takao Bernandesa u Rimu itd. Isto tako se ogleda da izgubi interes za mec jednom kad pokaze da je bolji. Da je povremeno nestrpljiv.

Medjutim, nivo koji je imao jedno 45 minuta protiv Berdiha i pola sata protiv Aguta je sami vrh. Alidiram takodjer da mu je sljakaski FH bitno bolji nego prosle godine.

Comment

• Nije Clayray osjetio Stanovu snagu, da jeste, ne bi tako pričao, ali osjetit će je sutra

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Nije Clayray osjetio Stanovu snagu, da jeste, ne bi tako pričao, ali osjetit će je sutra
          Zao mi je sto to odmjeravanje necu moci gledati osim ako potraje. Zato bi volio da se oduzi.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Nije Clayray osjetio Stanovu snagu, da jeste, ne bi tako pričao, ali osjetit će je sutra
            Nadam se. Treba ga malo spustiti na zemlju. Mnogo poletao.

Comment

• Eh, kad bi Nole omunjio Tima u 3 seta, a ova dvojica da zaglave u cetvrtom i kisa im odlozi nastavak za subotu.. moze li takva neka bajka?

Comment

• Sad nesto razmisljam, da li postoji ovde na forumu neki Marejev fan? Ili neki polufan(Tipa Federer mu je najomiljeniji a Marej drugi pik, tako nesto)

Comment

• Ima jedan novi, ali baš ne moraš da ga prizivaš
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                    Sad nesto razmisljam, da li postoji ovde na forumu neki Marejev fan? Ili neki polufan(Tipa Federer mu je najomiljeniji a Marej drugi pik, tako nesto)
                    Bio je neki Bosanac cini mi se , federeovac prvenstveno, aktivan bio 2012USO /Wimb
                    Similis simili gaudet

Comment

• Sutra ide pegla cisto da se objasni Thiemu da mora jos puno belog mesa i brokolija da pojede ako misli da ugrozi Novaka. Sto bi Novak sa proslogodisnjeg US Opena rekao, bitno je poslati poruku.

Naravno, to ne znaci da treba podceniti protivnika. Naprotiv - od prvog poena u godmode-u. Preziveo je drugi set protiv Aguta i na set lopti je pala lopta na liniju, preziveo je danas diskvalifikaciju zbog ninja refleksa sudije... Mislim da je konacno red da ostane i poslednji preziveli na ovom turniru.
                      "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Ima jedan novi, ali baš ne moraš da ga prizivaš
                        Zasto? Imam neku teoriju pa me zanima misljenje o sutrasnjem mecu sa Wawrinkom iz perspektive Marejevog fana sa nasih prostora. Citam ove na stranim forumima i pre 2 dana kad je Nole zaglibio sa Agutom izbacili su topic u fazonu. ''Dali vec sada treba dodeliti Mareju titulu'' i bas su bili puni samopouzdanja. A sad ih nema, povukli su se bas ozbiljno, izgleda da im drhte noge od hladnoce..

Comment

• Pa za sebe bih mogao reci da mi je posle Novaka Endi najmiliji. Ustvari, zao mi je tog lika koliko puta je bio u sjenci legendi..
                          Mozda ce se neki bolji poznavaoci tenisa zgranuti, ali da mogu da biram od postojece elite ciju gradju i tijelo da uzmem kao svoje, birao bih Endijevo. Samo ne njegovu glavu, haha.. Ali ta njegova kombinacija visine, brzine i snage je nesto sto, cini mi se, nisam gledao ni kod jednog igraca prije. Ili si brz i jak, ali nemas visinu. Ili si visok i jak, ali nemas brzinu.. On ima sve. I talenat.. ali su ga duge godine dominacije vanzemaljaca totalno ojadile u mozgu, da je prava rijetkost vidjeti ga da odradi cijeli mech na vrhunskom nivou, skoncentrisano i rastereceno.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                            Pa za sebe bih mogao reci da mi je posle Novaka Endi najmiliji. Ustvari, zao mi je tog lika koliko puta je bio u sjenci legendi..
                            Mozda ce se neki bolji poznavaoci tenisa zgranuti, ali da mogu da biram od postojece elite ciju gradju i tijelo da uzmem kao svoje, birao bih Endijevo. Samo ne njegovu glavu, haha.. Ali ta njegova kombinacija visine, brzine i snage je nesto sto, cini mi se, nisam gledao ni kod jednog igraca prije. Ili si brz i jak, ali nemas visinu. Ili si visok i jak, ali nemas brzinu.. On ima sve. I talenat.. ali su ga duge godine dominacije vanzemaljaca totalno ojadile u mozgu, da je prava rijetkost vidjeti ga da odradi cijeli mech na vrhunskom nivou, skoncentrisano i rastereceno.
                            Trunk legs
                            Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                              Pa za sebe bih mogao reci da mi je posle Novaka Endi najmiliji. Ustvari, zao mi je tog lika koliko puta je bio u sjenci legendi..
                              Ma dobro ok, nista ne sporim nego sam stavio smajlic zato sto nisam video da niko zdusno navija za njega. Ako bas navijas za njega(Kad ne igra protiv Novaka, naravno) onda sta mislis o sutrasnjem mecu sa Wawrinkom?

Comment

• Pa rekao sam da navijam za Stana samo zbog osvete koju mu duguje Novak..
                                A realno kako ce se zavrsiti taj njihov sudar, mislim da iskljucivo zavisi od Mareja. Jer Stan ce definitivno pruziti kvalitetnu partiju, ali sa Endijem se nikad ne zna. Mozda zatvrdoglavi toliko, da Stan zaista ne bude imao resenja, a to moze Endi da mu priredi. A mozda se raspadne pod naletima Stana i sve bude brzo gotovo..
                                Ono sto bi me definitivno najvise iznenadilo je da Endi dobije lagano u 3 seta. To ne mogu ni da zamislim...

Comment

Working...
                                X