Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tako to rade šampioni

Novak with France’s Geoffrey Blancaneaux, who won the boys' singles final at French Open.

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Teaaaa! Nisi dobra!
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Vole francuzi ova slova na levoj ruci Novakovoj

Comment

• Titula noto na aparatima
          Last edited by shminka; 05-06-16, 19:49.

Comment

• Cestitke Novaku, fantasticna pobeda.Implikacije ove pobede su ogromne.Novak konacno ima sva 4 GS, I u ovom trenutku je aktuelni sampion sva 4 GS.Sada moze da igra sve turnire potpuno rasterecen a videlo se danas koliko ga pritisak "ubija".Svim protivnicima poslao jasnu poruku, pogotovo posle poraza u Rimu.

Comment

• Originally posted by shminka View Post

Titula
              Osvojio si na duele, ja sam najbolje vodio ekipu Čestitke, šteta što nismo imali bolju konkurenciju da nas pogura u top 10 ukupno.

Comment

• Cestitke shminka.

Comment

• Gde je Tea? Sada ću da postavim neke slike.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Gde je Tea? Sada ću da postavim neke slike.
                    Došle su nove, brže generacije

Comment

• sigpic

Comment

• Ta slika je već postavljena i to nećeš vjerovati ko je postavio

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                          Osvojio si na duele, ja sam najbolje vodio ekipu Čestitke, šteta što nismo imali bolju konkurenciju da nas pogura u top 10 ukupno.
                          Ja to batalio posle Rafaelovog odustajanja. Jer sam dan pre toga potrosio neke loptice tako sto sam zamenio odredjene igrace. I posle toga vise nisam ni ulazio. Ali sve je to mnogo manje bitno. Svaka vam cast na doslednosti i izdrzljivosti. Ja nisam pored ovog RG i problema sa kisom i svih roganizacionih problema i nervoze i razmisljanja imao snage da ulazim u igru. Opet svaka cast shminkeru, noti i Hansu na prva tri mesta.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bravo idolu moj, besmrtni Srbine, hvala ti za boze pravde. Najzad cu moci da uzivam u tenisu i Wimbldonskoj travi, koja lepota.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                              Ta slika je već postavljena i to nećeš vjerovati ko je postavio
                              ipak mi je bolje da idme na slavlje i alkohol
                              sigpic

Comment

• ahahahahaha, ma nema veze, samo postavljajte..
                                Originally posted by gokara
                                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

Working...
                                X