Originally posted by Zile90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Jel se secate 2014 kada je Nadal uzeo, pa je nedugo potom izasla slika zajebancija kako Rafael i sa 75 godina uzima RG.
Kako je u tom trenutku zvucalo neverovatno da neko drugi uzme taj trofej. A evo vec drugu godinu za redom neko drugi uzima.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostJel se secate 2014 kada je Nadal uzeo, pa je nedugo potom izasla slika zajebancija kako Rafael i sa 75 godina uzima RG.
Kako je u tom trenutku zvucalo neverovatno da neko drugi uzme taj trofej. A evo vec drugu godinu za redom neko drugi uzima.
Kafeljnikov je odmah rekao: "Ovo je zadnji Rafin RG." Jevgenij je vidio da je je Rafa uzeo Rg iako definitivno nije bio najbolji sljakas te sezone.
Comment
-
Sutrašnje finale me puno podsjeća na finale W 2013. Doduše sa zamjenom uloga.
Tada je sve bilo spremno da Andy osvoji. Andy je jednostavno morao osvojiti. Čitav taj meč sam imao osjećaj, da Đoković ne želi da pobjedi, koliko god to čudno zvučalo. Znao je šta znači pobjeda Andyu i svim Britancima.
Sutra je dosta slično, samo je Đoković sutra Andy iz W 2013. Svi očekuju pobjedu Đokovića, da uzme jedino što mu nedostaje.
Doduše, postoji i dosta razlika. Andy je puno puta već gubio finala, pogotovo puno finala od Đokovića. On sutra vidi svoju priliku, jer zna koliki je pritisak na Đokoviću.
Za Đokovića idealan matchup u vidu Andya. Ne znam postoji li igrač koji mu više odgovara, osim možda Nadala.
Između Đokovića i Andya nema nikakvih nepoznanica, ali mislim da će sutrašnji meč biti "van uzorka" njihovih dosadašnjih mečeva. Bit će dosta promjena taktika ovisno kako se rezultat kretao, pa čak i kakvi vremenski uslovi budu. Uvjeren sam da obojica imaju planove A,B i C.
Da su okolnosti normalne, da se makne pritisak i sve ostalo, Đoković je ogroman favorit. Bolji je igrač od Andya, a pogotovo je bolji zemljaš od Andya. I sve će to doći do izražaja, ako Đoković dobro uđe u meč, ako se odvoji odmah rezultatski i povede u setovima. Međutim ukoliko Andy krene igrom i rezultatom dobro, u Đokovića bi se mogla uvući nervoza.
Što bi se reklo, finale je samo jedna utakmica, tu svatko može dobiti i favorita nema.
Po meni je favorit Đoković, ne toliki koliki bi bio na svakom drugom turniru, ali je ipak mali favorit.
I jedan i drugi su napunjeni samopouzdanjem, i neka zasluženo pobjedi ko prikaže bolju igru.
Comment
-
Ne mogu da zamislim da Endi uzima Novaku 3 seta na sljaci, jednostavno ne mogu.
Novak ce biti nervozan, ali mislim da ipak dosta manje nego sto je bio prosle i pretprosle godine. Ima dosta iskustva u finalima RG-a, za razliku od Endija.
Evo ukupna statistika obojice, nije da je previse bitna, ali neka je ima tu.
https://pbs.twimg.com/media/CkHgNQEWkAEOEIK.jpg
Nadajmo se da ce Navras morati sutra da menja nick.
If Novak wins, he will have 16950 ranking points, beating his own record of highest ranking points (16785).Last edited by icetea; 04-06-16, 21:39.-To define is to limit.
Comment
Comment