Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zaboravio sam za njih

edit : Zar se nisu Federer i Monfis povukli pre zrebanja ?
    Last edited by DrMr; 20-05-16, 21:37.

Comment

• Pa jesu, ali su se povukli posle zreba za kvalifikacije, sto znaci da LL upada
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• MAREJ: Novak i Rafa imaju sreću što treniraju sa mnom!

http://www.sportklub.rs/marej-novak-...niraju-sa-mnom

Comment

• Da li ce Fogna da se uozbilji i da stigne do 3. runde s Nadalom

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
            Nadal ispada pre polufinala
            Nadal ima 3 nagazne ( Tim i Zverev, ali i Fonjini koji može da iznenadi) u žrebu ( uzgred njegov deo žreba je, po meni najteži).

Originally posted by nikola_bg View Post
            I prosle godine su pricali ipak je to nadal u 3 seta na roland garosu i na kraju ga opere novak tri nula. Jeste on digo nivo igre ali ja ne vidim da ce on uzeti vise od seta Novaku.
            Što je Novaka i emocionalno i fizički iscrpelo pred mečeve sa Marejem i Stenom, pa ga je na kraju ta pobeda skupo koštala.

Originally posted by tenis View Post
            Cilic bolji zdrijeb nije mogao dobiti...Sock, Raonic i Wawrinka. Trebao bi do 4-finala a mozda i polufinala.
            Nada poslednja umire, ali ne mogu da verujem da si toliko pristrasan. Zebaljos će već da ti dokaže koliko grešiš. Pričaš o Marinovoj formi , koja je bolja nego prošle sezone u nekim segmentima, ALI prošle nedelje je visio o koncu da uprska neke već dobijene mečeve...Ne sećam se tačno sa kim je igrao TB kada se provukao kroz iglene uši.
            Neko je napisao da je žreb mogao biti i lakši, ali ja zaista ne vidim kako. Sem da je Nadal potencijalno u finalu,Conga u SF i naravno Berdih u QF.

Po meni ovo je idealan žreb da se ove godine Novak konačno zapljune u Parizu, samo da se ne istroši emocionalno posle meča sa Nadalom ( mada ne verujem, sada je lakše već ga je jedamput dobio na RG...)
            Jako bitno je što ja ne vidim Mareja u finalu koji je činjenica odličan ove sezone na šljaci, ali i istrošen na više načina posle osvajanja Rima. Pre kao finalistu vidim Nišikorija.

I očekujem da Simon ispraši Vavrinku
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Nema žreb nikakve veze što se tiče Novaka, nisu ni maleri krivi što još nije osvojio RG, jednostavno čovek nije dovoljno dobar za ovu podlogu. Nema potrebnu snagu u udarcima da bi mogao da probija protivnike. Uvek ga sačeka neka mina, ako ih i prođe tu je onda Rafa ili obrnuto.

Novak uvek treba da igra RG sa željom da pobedi, ali mora da ga posmatra isto kao ostala tri GS. Samo još jedan turnir, isto bitan kao i ostala tri, ništa manje ili više. Bitan je samo broj GS, ako dođe do 18, svi ostali rekordi će biti oboreni po automatizmu. Prošle godine ga je shvatio na pravi način i osvojio ostala tri posle onog debakla. Kaže Vladan potpisujem da ne osvoji RG ako će uzeti W i US, i ja tako razmišljam.

Što se tiče žreba Mareju je presmešan. Iako dođe Nišikori do njega, to je lakši trening, ko je još video da japanci igraju tenis. Vavrinka u polufinalu ako slučajno i dođe će kao sivonja da lupa aute dva metra iza osnovne ili u mrežu. S druge strane Nadal nema 1 posto šanse da ne dođe u polu finale i taj meč će trajati najmanje 4 sata uz veliku psihičko trošenje što je veći problem od fizičkog.

Comment

• Simon nema sanse protiv Vavrinke na sjaci.

Tim i Zverev igraju ove nedelje, ajde Zvereva i razumijem, on drugacije do titule ne moze bez ovako turnir pred Slem, ali Timu ovo nista nije trebalo. Vavrinki trebaju mecevi i na gradnji fizikalija ce mu dobro doci sto igra ove nedelje, ali na Slemovima, posebno na RGu i AOu koji mu najvise leze, njemu je tesko uzeti tri seta, na Vimbldonu i USOu je ipak drugacije, ti uslovi i nizi odskok mu ne odgovaraju. Ne mora uopste da igra kao prosle godine na RGu, dovoljno je da igra kao na USOu, dize igru iz meca u mec i u finalu je. Za Mareja je generalno penicilin, od Nisikorija ima jace udarce, njemu je samo Nadal problem realno i forma je tu nebitna, ali evo vidimo da je trazi i vjerovatno ce je naci, odnosno tempirati za drugu nedelju u Parizu.
                sigpic

Comment

• Vladan i Gokara i Sandu nadrealno realni, kao i po običaju. Ostali...brale... Kakve bre statistike, svi se kunu u nešto, pa se onda desi nešto neočekivano (Zamisli, Vavrinka nije krenuo da izbacuje 2m u aut prošle godine u finalu! Kako bre?! Njemu UVEK padne nivo.) i svi u šoku, propadoše silne stranice kalkulisanja. Meni jedino krivo što sam se navukao na ovaj podforum, pa ne mogu da odolim, ali već plivam u moru nadrealnih postova. Statistike, varijacije, kombinacije, moj profa sa faxa bi nekima pozavideo na umećima iz verovatnoće i statistike.

Comment

• Ja ne mogu da vjerujem koliko tebi smeta pa govoris da ce ga Zeballos izbaciti.
                    Prosli tjedan nijd ni igrao, vec 2 mjeseca ne igra a ovaj je dobio Gulbisa u TB-u u kojem je cijelo vrijeme vodio.

Coric ima lijepe sanse za trece kolo, ko zna mozda i osminu.
                    Last edited by tenis; 21-05-16, 00:59.

Comment

• Koja polovina igra prva?

edit: Vidim Bojanin post sada
                      Last edited by Mrkela; 21-05-16, 01:06.

Comment

• Murray-ijeva

Comment

• Ni jedna Na RG-u uvek se prvo kolo igra u tri dana , Nisikori igra u nedelju , e sad ko igra u ponedeljak i utorak , mislim da nema jos informacija..

Comment

• Rafa igra u utorak
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Dakle Nishikori u nedelju , Marej/Wawrinka ponedeljak , Djokovic/Nadal utorak

Comment

• Organizatori se nisu potrudili cak ni oko zreba, znaci znamo nosioce i to je u principu to, kvalifikanti se moraju traziti na drugom mestu a laki luzere da ne pominjem... nedopustivo
                                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Working...
                                X