Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2016
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Da vas samo upozorim da je ovo tema za analize, ozbiljne anlaize, da vas ne brišem, zaključavam i sl
SpoilerA mali je nadobudan, od početka, ali nije mala stvar osvojiti onakav poen protiv neprikosnovenog, big deal sada ušlo sledeći put sumnjam, kao Firminu protiv Ars, portiv Manče nije se videosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Niki View PostNe znam kako je nadigravanje postalo ponizavanje. Irelevantno je jel osvojio potom poen ili ne.
Nadigrati broj 1 na centralnom terenu, makar u jedan poen, moze biti samo dobro za mladog tenisera, nikako lose.
A, i zaista nista strasno nije uradio. . .
Problem je proslava poena, ono najbahatije in your face, gore nego Hjuit u najboljim danima, pritom plazenje.sigpic
Comment
-
Da, da to bahato in your face, odmah sam tamo napisala .. miran mali budi... ali to su te godine, (ne)vaspitanje, meh...nema šlifa, ni kulture kako sa najboljim treba.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Kako in your face kad je okrenut svom boksu?
Je l' vi znate sta znaci proslava in your facehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Alis nista pogresno nije ucinio. Proslava zavisi o temperaentu, andrenalinu, situaciji... Okrenuo se prema svom boksu a ne Novaku. Bio je cilje da se njima pohvali a ne da Novaka ponizi. Imao se cime i pohvaliti. Vladanova racunica ne stoji. Do tog ponea je u TB izgubio sve poene na Novakov servis i bio 1:1 na svom. Iza tog poena je opet izgubio sve Novakaove i bio 1:1 na svom.
Comment
-
Mislim da smo svi rekli šta mislimo i da nema potrebe više ni da se ponavaljamo, niti da pominjemo ovo.
Hvala!
Koliko znam ne mora da mu se bukvalno smeje u lice, već se kaže i uopšteno, u slučaju kada neko pokazuje nepoštovanje.sigpic
Comment
-
Došao malo ranije sa posla, moram na neke slave, kad na ES Matsov izbor Radvanska-Genie.
Nisam hejter ženskogtenisa, naprotiv, ali ako Radvanska dođe do SF, neka stave ključ u bravu. Kompletan WTA.
Pa žena ne zna čisto lopticu udariti. U forhendu nigde spina, samo gura ko lopatom. Pola behenda odigrava iz čučnja, užas. O napadačkom udarcu ni pomisli.
A Genie ko Genie, raspaljuje nestrpljivo po loptici i sve obično metar u aut.
Neodoljivo me njen pad podseća na Anu, karijere ko preslikane sa tim što Genie ne uze onaj RG.
Comment
-
Da nisu napisali da je momak iz Melburna, zdravkelja bi mi bio prvi na listi sumnjivih
Trčao go jer se kladio da Đoković neće dozvoliti brejk! /FOTO/http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Niki View PostNe znam kako je nadigravanje postalo ponizavanje. Irelevantno je jel osvojio potom poen ili ne.
Nadigrati broj 1 na centralnom terenu, makar u jedan poen, moze biti samo dobro za mladog tenisera, nikako lose.
A, i zaista nista strasno nije uradio. . .
Vec drugi igrac ove nedelje sto stvara probleme Novaka u razmenima, nadam se da ce Stan u finalu povtoriti neke prijasne partije.OVAKO
Comment
Comment