Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakvi mecevi sjutra, kao da se radi o turniru serije 250
    sigpic

Comment

• Ma katastrofa, steta sto je Verdasko ispao. Jedino mozda Lopez - Izner moze biti rezultatski zanimljiv mec ovo ostalo sve tanko.

Comment

• Berdih ocekivano oprao uspaljenog klinca, 1H, easy money Thiem me je bas razocarao, ocekivao sam malo ozbiljnije izdanje na ovom turniru.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Kakvi mecevi sjutra, kao da se radi o turniru serije 250
          Ima to malo veze i sa komentatorima, ovaj na eurosportu, koji god meč prenosi ja hoću da zaspim istim tonom prenosi snuker, pikado i sve ostale sportove...
          Last edited by Dekson; 22-01-16, 16:15.
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• On od Dimitrova gubi set................ polufinale ko titula
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Ne bih ja potcenjivao Grigoria, dosta je napredovao ove godine
              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Moglo bi da bude zanimljivo Troicki i Raonić...I da Viktor dobije u 5.Šta mislite o tome?
                Naravno tu je uvek i Momfils,čisto zabave radi?
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Monfa igrao odlicno u prva dva meca, ocekujem da pocisti matorog Robera danas.
                  Troicki-Raonic bi morao da bude zanimljiv mec, a i kod zene ima par interesantnih meceva.
                  OVAKO

Comment

• Agut je bo odlican, top 10-15 igra. Ali opet je Cilic taj koji je grijesio i to uglavnom kad bi ovoga prosetao lijevo, desno i onda na otvoren teren poslao u aut.

Bimbo

2 polufinala i 4 cetvrtfinala plus 14 titula iz 24 finala ipak jesu "nesto". Na US Openu je odigrao 3 vrhunska meca, i to sa kompletnom igrom. Sa takvom igrom bi onakvog Djokovica vjerovatno dobio (nije to bio Djoko iz prosle sezone). Jedino ako ne bi uplasio Djoke kao inace.

Comment

• Viktor mislim da moze do seta najvise i to je to. Kumulirani umor mora doci do izrazaja , jedan mec od poslednjih 5 nije dobio u odlucujucem setu najvise zahvaljuci ogromnoj zelji i borbenosti a manje kvalitetu ige cini mi se . Miloseva forma je u konstantnom usponu kao i ambicija da se dokaze vec na prvom slamu u sezoni i nadoknadi povredama propusteno u 2015.
                      Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by tenis View Post
                        A Jedino ako ne bi uplasio Djoke kao inace.
                        Pa sta ti mislis zasto sam je prizeljkivao Cilkana u polufinalu, on kad igra s Novakom skine gace jos na putu do stadiona.
                        "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Mogao bi neko da otkljuca temu live... i prebaci ovaj post ~

Sta se desava sa mladim nadama u muskom i zenskom tenisu?? Sta je sa Mugurusom, sta radi ona?

Comment

• A ja jos pomislila da se Tomic uozbiljio i da je sazreo, a on odgovara na nivou klinaca iz vrtica: moj tata jaci od tvog

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Gledaj Tomica debila. Kakvu je glupost on izvalio to nije normalno. Jel slusa on sebe sta prica.

Najjace ce biti kad Role uzme Nokia, pa ga pitaju Tomic je rekao da ste daleko od Novakovog tenisa, a ovaj galantno kaze. Upravu je, daleko sam
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Samo što Federer može da sanja pobedu protiv Novaka na Gs-u.

Comment

Working...
                                X