Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Federer favorit

Nije vala vise ni zanimljivo
    Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Meni je omiljeni deo da Fed ima bolesnu ambiciju, a ne samo da je Noki promenio totalno rezim ishrane nego je celoj porodici zabranio da normalno jedu
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Odakle ti to? Jelena jutros jela tortu
        sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Meni je omiljeni deo da Fed ima bolesnu ambiciju, a ne samo da je Noki promenio totalno rezim ishrane nego je celoj porodici zabranio da normalno jedu
          Odakle ti to? Prvi put cujem tako nesto.

Novak je favorit, Roger uvek moze da dobije. Ljudi zaboravljaju da su njihovi prethodni mecevi na Slemovima, bez obzira na rezultat, bili jako tesni i da je odlucivalo par loptica. Na Vimbliju 2014. 5 setova, US Open 2015. u trecem setu na brejk loptu protiv Novaka Azderaki pravi korekciju i Novak spasava brejk, time zavrsava set, pa one silne brejk lopte za povratak na 5-5 u cetvrtom setu... Jedino je Vimbli 2015. bio malo manje napet jer se Fedex bas istrosio u prva 2 seta,

Moja prognoza: ako Novak dobije prvi set, dobija sa 3-0 ili 3-1, ako Rodzer dobije prvi set, idemo u 5 setova.
          "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

Meni je omiljeni deo da Fed ima bolesnu ambiciju, a ne samo da je Noki promenio totalno rezim ishrane nego je celoj porodici zabranio da normalno jedu
            Zabranio? A kad hoce da pojednu nesto 'normalno', je l ih vezuje, zatvara u podrum ili im preti da ce ih

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Odakle ti to? Jelena jutros jela tortu
              A Stefko, jadno dete, normalno tortu nije imao za rodjendan, nego neke zdrave kolace

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Odakle ti to? Jelena jutros jela tortu
                Pa i ti si lud Vladane, kako ne znas, javio joj
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Eh Bojana.. em što pišeš neistine, em udaraš nisko.... po familiji...

Strah? Nemoć? Oba?
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Niko nikad ne bi pominjao blizankinje i blizance, treba zadrzati fer plej uvijek.
                    sigpic

Comment

• Mozda Federer i ima sanse, nije Vlajko jos objavio cestitku.

Valjda ceka Notu da to u tandemu odrade.
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Uvek je najteze u sportu neke uspesne stvari ponoviti a jos teze je biti jos bolji i maestralniji u ponavljanju ...
                        U tom pogledu dovoljno je samo napisati osam cifara tj. simbole za dve godine.
                        2011 i 2015. Pored ove dve armagedonske godine lako se moze pomisliti kako prica tu negde, "zavrsava" svakome ko ima bilo kakve veze sa tenisom i da se tu nema sta puno objasnjavati i dokazivati i napredovati i cuditi i biti presrecan i biti ponosan... ali ne...

Dogodi se finale Dohe , dogodi se Zil a onda kulminacija, samuraj se natera da izvrsi seppuku sto mu dodje harakiri a to meni dokazuje mnoge stvari, zapravo vam se i zato obracam sada jer verujte, bas me briga da li ce Novak da osvoji AO. = za mene ga je vec osvojio (cak i ako izgubi).

Treba samo svuda zavijoriti jednu zastavu, transparent koji ce videti ceo svet a na kojem ce pisati:
                        " Novak je postao najveci mentalni jebac tenisa IKADA - ne preispitujte se, IKADA !!! ".

Tri januarska dogadjaja iz tekuce nam 2016. su takva zaostavstina za tenis da samo zluradi to ne vide odnosno ne zele da vide.
                        Al` krenimo redom a opet na kratko jer mi je stalo do vaseg citalackog vremena.

Doha, kidanje Rafe na parmparcad kao da si ga vezao dinamitom a Novak na 500 metara dalje iz kafica uz kaficu ga gleda i pritisce detonator. Ali Rafa je u toj svojoj golgoti nasao Boga i neki svoj mir, dosavsi do one oguljene i najcistije ljudske misli, istine! Ta istina u Rafinoj recenici ce odjekivati u vecnosti:
                        "I played against a player who did everything perfect. Since I know this sport I never saw somebody playing at this level." Veliki si Rafa, veliki. Ja kao Novakov navijac navijam za jos neki tvoj GS. samo da nije Pariz ako mogu da biram hihihi.

I tek onda dolazi slag. Citav svet se ponasa kao da je u sluzbi cetiri osobe. Jedine cetri osobe koje mogu da naude teniskom geniju kakav se nece roditi dugo dugo dugo.
                        GOAT sa nagradama za sportsman-a kojih ima na bacanje poziva tenis na "krstaski rat" protiv
                        Novaka, da svaki teniser, teniski radnik, pregalac, trudbenik, i dundjer ima da da svoj max. pa i "zivot" u odbrani "tennis court " otadzbine... aka. samo da se Novaku oteza. Cak to sve dopunjuje jako prisebnim i produhovljenim izjavama kako Novak ovako ne moze doveka i da mu forma mora pasti sto je slozicete se onako... bas u duhu ovih sportsman nagrada koje on pretvara u toalet papir.
                        Ostrvska masinerija takodje nauljena i punim kapacitetom radi... ali necemo sada
                        prezvakane stvari, mada moram da priznam da mi je poseban gust kada pricaju o Andy-ju a povlace paralele sa Novakom, lafo poredim se sa najboljim kao u fazonu ozenio se Novak = pa se ozenio Andy, Novak postao otac = postace i Andy, Novak osvojio Davis Cup i krenuo u ludacki ATP pohod = i Andy osvojio DC a za ovo ostalo... tu je multimedia pa da malo pomogne. Dolazi Zil, covek koji je Agnjeski ISUS HRIST licno. Teniski piton.
                        Ukratko 100 UE a Novak ziv i zdrav. Cak ako cemo realno Zil nije bio ni blizu pobede samo je bio blizu da dobije sansu da mozda pobedi. To je jos jedan dokaz koliko je Novak premocan, premocan. I onda ovo danas... OVA RAPSODIJA UMA.

Nije svaki igrac, svaki mec kao briljantni mecevi Novak-Rafa-Roger (ubacujem tu i Andyja zasluzio je bar to hihihihi) pa da uzivas u nekim razmenama, tempu i gradjenju poena...
                        nekada treba igrati i totalan sah sa potezima hirurga u toku neke operaciji.
                        I upravo je to uzivanje sto je to IGRA UMA a da se snaga i moc ne vidi.
                        Novak Djokovic je postao najveci jebac u mozak svakog ko pomisli na tenis.
                        Oprostite mi na recniku ali ne postoji bolja rec da se opise ova dominacija, ovo sto Novak radi tenisu i ljudima koji se njime bave. Publika je protiv Novaka a ha, nema veze sad` cu da vas razvalim (onaj tajac na tribinama posle Zila), pokusali ste me nadmudriti, nema problema samo cu vam onako mahnuti preko one stvari da vas pozdravim.
                        Treneri se javljaju, kao nesto prete Novaku... taktike se menjaju specijalno za Novaka...
                        nema problema sad` cu zigovati i tebe (protivnika u mecu) i tvog trenera ovde na sred` stadiona pred svim ovim ljudima.
                        Ljudi Novak naravno ne bukvalno ali covek nema slabu tacku, kameleon teniske igre.
                        Utopi se u sve, Zilu je glumio kako je piton uspeo da zadavi plen a onda u samo par poteza
                        od zrtve postao lovac pa je peti set bio "presmesan".
                        Protiv Japa je diplomirao sveeeeeeeee. Beker, mnogi se mozda nece sloziti sa time ali taj covek je dao Novaku svu literaturu za ovaj zavrsni magistarski rad. Nemac je DON nad DONOVIMA, sto takodje pokazuje koliki je Vajda CAR nad CAREVIMA jer se dobro secam da je Novak izjavio kako su malte ne posle losije 2013, "zajednicki izgovorili" u vidu resenja za probleme iz te godine ime Boris Bekera.
                        Elem, danas je Novak znao: Ne dozvoliti Kejiju njegove nalete jer ako naleti imace i publiku uz Japanca a sebe u kanalu. Znao je da je bolje da i on sam ne trazi neku lepsavost od sebe je ce tako smiriti Keija koji ce onda cekati svoj trenutak a sigurno bi dosao.
                        Lako je sebi pricati kada igras protiv Novaka: Trenutno ga sve kenja al` kada stane ja cu da napadnem..."! Medjutim Novak fejkuje da i on vozi Ficu a ne Ferrari, da su mu 100 UE od proslog meca u glavi pa je tako prva dva seta meca drzao Keija u nekoj cudnoj napetosti, koja ne iziskuje da Keji kaze samom sebi "Bolji je", nego je japancu davala laznu nadu da je potrebno samo malo al` bukvalno samo malcice da dobije No.1 tenisera. Iz te napetosti su dolazile japanske kamikaze u vidu fulanja citavog terena...
                        Kazem, jebanje u zdrav mozak hahaha.
                        To je isto i sto Novak radi novinarima, kulumnistima, komentatorima... analiticarima taktike. Sve sto je vazilo danas da se spremi kao oruzje za Novaka u sutrasnjoj borbi, to do sutra vise NE VAZI.
                        I kako se boriti sa takvim Novakom, kako mu zaci, kako mu prici... samo tenisom - NIKAKO.

Mala uvertira za SF. Ljuba je dobio tezgu kod Rodje samo zato sto se Roger nada da ce da pronikne u Novaka onako malo bolje mentalitetski i da Ljuba malo izda svog montekarlovskog "brata,komsiju" sa nekim insajderskim informacijama. Kako objasniti cinjenicu da je Ljubi zabranjeno da daje intervjue, zamislite da Ljuba izjavi... dosao sam da pomognem Rogeru oko BH ili FH ili mentalne snage, takvom izjavom bi ispao totalni kreten a Rogeru bi tako spustao reputaciju. Pametnom dosta. Ipak on je doveden i zbog jos jedne novine u tenisu kju je Novak uveo u tenisu a koji Reger nema je tankovanje poena, tankovanje gemova... Nadam se da sam bio jasan !
                        Rodjer je ipak shvatio da veliki umetnik kao sto i jeste gubi na vrednosti jer sada u `10s je potreno biti veliki umetnik + brainfucker.

Pozdrav ljudi, uskoro se druzimo onako "na cesto".
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Eh Bojana.. em što pišeš neistine, em udaraš nisko.... po familiji...

Strah? Nemoć? Oba?
                          Daj bre, šala, zajebancija
                          da l' je realno da ste toliko osetljivi?

sigpic

with experience.

Comment

• Najbolje da ovo Monfils uzme
                            Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

Daj bre, šala, zajebancija
                              da l' je realno da ste toliko osetljivi?
                              To nisu stvari za salu, mislim stvarno nije u redu ...
                              Last edited by Sandugp; 26-01-16, 14:52.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                To nisu st vari za salu, mislim stvarno nije u redu ...
                                Njegova rodjena majka na instagramu postavi sliku kako Stefan nema tortu za rodjendan nego neke zdrave kolace i ja to ne smem da pomenem
                                zaobidjite me u sirokom luku, svi

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X