Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zakljucih da je podloga na AO ove godine znaaaatno brza na suncu, nego nakon zalaska. Sad me zanima, ako neko zna, kad su uglavnom igrani mechevi Novaka, a kad Rogera u dosadasnjem dijelu turnira? Mislim po lokalnom, njihovom vremenu. I kad se igra polufinale? Taj detalj je mnogo bitan kad je Federer u pitanju..

Comment

• Originally posted by Joker View Post
      Zakljucih da je podloga na AO ove godine znaaaatno brza na suncu, nego nakon zalaska. Sad me zanima, ako neko zna, kad su uglavnom igrani mechevi Novaka, a kad Rogera u dosadasnjem dijelu turnira? Mislim po lokalnom, njihovom vremenu. I kad se igra polufinale? Taj detalj je mnogo bitan kad je Federer u pitanju..
      Igrali su naizmenicno, a SF i finale su tradicionalno vecernji termini na AOu
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Ima, moze da kaze sta god pozeli i nema potrebe da se vadi zbog tamo nekog Tomica. Sasvim je realno da je mislio da je Tomic negde oko 50.mesta, jer sigurno nije lud da stalno gleda listu

Ja iskreno ne verujem da oni nemaju pojma šta se dešava oko njih. Oni su majstori svog zanata. A baš zato što ima pravo da kaže svoje mišljenje je i loše to što se izvlači. Zato i kažem da je trebalo da ostane pri prvobitnoj izjavi.

Comment

Igrali su naizmenicno, a SF i finale su tradicionalno vecernji termini na AOu
          Zahvaljujem. Malo mi je lakse sad

Comment

• Sad gledam ove dve, jadna Sharapova, pa ona u zivotu nece dobiti Serenu.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Dje su Vlajko i Noto da proknjize 18. GS?

Bas neobicno za njih da nisu to jos obavili.
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Sad gledam ove dve, jadna Sharapova, pa ona u zivotu nece dobiti Serenu.
                Serena joj jos nije oprostila onaj wimbledonski poraz, protiv Marije je uvijek max nalozena.
                Mislim da nije u pitanju psiha kao sto mnogi tvrde. Serena ima tu prednost u servisu, u svakom svom servis gejmu dobija 2-3 lagana poena u obliki asa,servis vinera ili kratkog riterna. A na Marijinom servisu dobija 2-3 laka poena (duplu ili slab 2. servis koji samo zakuca).
                Zanimljivo bi bilo vidjet danasnju statistiku poena do 3 udarca, mislim da ih je Serena osvojila min. 2/3.

Comment

• Originally posted by black_sax View Post
                  Serena joj jos nije oprostila onaj wimbledonski poraz, protiv Marije je uvijek max nalozena.
                  Mislim da nije u pitanju psiha kao sto mnogi tvrde. Serena ima tu prednost u servisu, u svakom svom servis gejmu dobija 2-3 lagana poena u obliki asa,servis vinera ili kratkog riterna. A na Marijinom servisu dobija 2-3 laka poena (duplu ili slab 2. servis koji samo zakuca).
                  Zanimljivo bi bilo vidjet danasnju statistiku poena do 3 udarca, mislim da ih je Serena osvojila min. 2/3.
                  Mislim da je ovo kljuc, jer Serena zna da gubi od igracica sa losijim servisom, zna da izgubi od mnogo losijih igracica od Sharapove, ali ova je posebno inspirise.
                  Ili je problem sto se one ipak uvek sretnu pred kraj turnira, kad je izuzetno tesko dobiti Serenu.

sigpic

with experience.

Comment

• kad se igraju polufinala ?

Comment

• Novak ocekivano lagano pocistio Precenjenog

Role je uspeo da dodje do "titule", a to mu je polufinale sa Novakom. Do one prave nece moci.
                      Odradjuje to Novak u 3 seta, u najgorem slucaju ce mu Rodzer otkinuti jedan.
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Znaci Japi je preslisan, i to ne nekom ekstra atraktivnom vec veoma pametnom igrom.
                        Zamislite koliko je Novak jak kada ne moze da ubaci prvi servis prvih sat i po igre (tj moze ali negde svaki treci od deset) i dobije 6-3 6-2
                        MOC!!!!!
                        Ali da se ne zavaravamo protiv Federera ce biti opasno tesko.
                        Last edited by Sandugp; 26-01-16, 13:36.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bio sam malo zabrinut zbog polufinala i eventualnog finala, jer ne moze Novak bas na svakom Slemu i na svakom bitnom mecu da dobije Rodzera, a ne moze ni Marej da izgubi 5 finala AO-a. Znaci da su velike sanse da Novak kiksne u jednom od ta 2 meca, po prostom zakonu brojeva, zar ne?

A onda sam bacio pogled na ovo http://www.stevegtennis.com/head-to-...ria_Sharapova/

Ako je mogla Serena da pegla Masu 18 zaredom, moze valjda i Novak da uzme ovo preko Rogera i Mareja.
                          "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Uhvatio sam malo Federera krajem prvog i dobar deo drugog seta, bio je bas solidan, jako malo gresaka je pravio.

Comment

• Novak igra jedan turnir do cetvrtfinala, drugi od cetvrtfinala. Ne pati od toga da izgleda nepobjedivo, ne daje maksimum dok ne postane stvarno vazno. I samo Novak ima laksi posao u cetvrtfinalu nego u prvom kolu. Fantastican nivo.
                              sigpic

Comment

• Sto se tice polufinala Novak je covjek od krvi i mesa, nema tu neku preveliku ambiciju, mozda i bolestnu da bi morao da bas sve osvoji, pa i po cijenu nekih drugih stvari. Novak je opusteniji tip, a Federer s druge strane radi sve ne bi li dosao do jedne pobjede protiv Novaka. Sad je doveo covjeka koji zna Novaka u dusu, a u prethodnom polufinalu Melburna mu je brojao koliko puta tapka loptu tako da se sve moze ocekivati. Jer sad moze jos vise da udje u Novakovu glavu i pokusa sa nekim igricama. Kroje mu i uslove, brza podloga u Melburnu nego ikad poslednjih osam godina, Federer je favorit, Novaka ce pitati jos koji put za namijestanje meceva sigurno ne bi li ga poremetili. Neka Novak bude tu, neka bude gusto i dovoljno je.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X