Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Upravo sam to Vladane hteo da napisem. Zivim za dan kada ce Novak igrati finale slema protiv nekog igraca van top 8 ili slicno.
    Federer je takvih imao i imao.
    Ma ne treba ni van top 8, neka zablista Tomica Berdih recimo na W ili na US pa neka se odmeri u finalu Novak sa njim.

Sprdao se i Agasi u Federerovoj eri, pa nista.
    A Federer je BogOtac tenisa i realno je da ce uvek biti opasan i odlican.
    Last edited by Sandugp; 31-01-16, 21:50.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Novak nece moci jos 4-5 godina ovako sigurno, da bude na ovakvom fizickom nivou, ali se vec sad vidi jasna promjena i koliko su mu kraci mecevi, koliko je napredovao na servisu, koliko ostrije i jace udara po lopti sa oba krila, sve ce mu to pomoci da produzi karijeru i ranije zavrsava meceve. Jos 2-3 godine ako zadrzi ovaj fizicki nivo i nastavi da od njega zavisi ko ce biti broj jedan posle niko i ne ocekuje ovakve stvari u kontinuitetu. Posle se vec rasporedjuje snaga, biraju turniri i sl. S tim sto Novak i u najboljim danima igra najmanje turnira na turu.
      sigpic

Comment

• Pa cak i tada kada mu intenzitet malo opadne, on nema za vratom drugog Djokovica, Nadala, Mareja, koji su kidisali za Rodzerom. Tako da i tada ce biti velikih titula i radovanja.
        Rafael Nadal i njegov stil igre su pravi primer kako odredjeni nacin tenisa istrosi igraca, Endi Marej ce u koliko nesto ne promeni zavrsiti slicno, ali ne i Novak. On se menja on napreduje on je svestan svega.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by maliajnstajn
          Mene iskreno interesuje prati li ko tenis ovdje kao sport ili kao neku glupu igri koju Novak Djokovic igra?
          Što mi se Rogerovci zadnjih dana nameštaju na zicer, čudo jedno..
          Originally posted by gokara
          Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
            Što mi se Rogerovci zadnjih dana nameštaju na zicer, čudo jedno..
            Na to sam mislio, ne mogu da prebole casove tenisa.

Comment

• The Lionel Messi of tennis

http://bbc.com/sport/tennis/35454179
              sigpic

Comment

• Jagodica je najjaca , mada ni Olja ne zaostaje mnogo za njom

Poslato sa Nokia 3310
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• U kom smislu dragi Nikolice?
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Školovao je Novak u Australiji i konkurenciju i "stručne" komentatore.

Nisu znali šta ih je zadesilo. Ne znaju kada su ostali više zbunjeni ili kada sa 100 neiznuđenih grešaka dobije Simona, ili kada presliša Nišikorija koji do tada igra najbolji tenis na turniru, ili kada napravi ono (18+) što je napravio Federeru u prva 2 seta. Na kraju svega toga u finalu igra sa DRUGIM igračem na listi i ne odigra sjajno, ali dobije sa 3:0.

Malo li je

Comment

• Novak je na vrhuncu karijere. Niko ne zna koliko ce ona jos trajati niti koliko ce slemova Novak osvojiti. Mozda ostane na 11 a mozda udupli. Najvjerovatnije bude sredina izmedju to dvoje. (16)

Nadajmo se da ce ova godina biti kruna njegove karijere i uzivajmo dok igra kao sada.

Comment

• U komentarima
                        Dayman (a-a-ah...)
                        For everyone

Comment

• Nek Novak dodje do 15, ali neka bude prvi po broju Mastersa, nedelja na prvom mestu, neka u tih 15 osvoji RG i neka ima pozitivan H2H protiv svih najvecih rivala - i bice vise nego dovoljno da bude najbolji u istoriji. Sasvim realan (i dostizan cilj), za razliku od 17 ili 18 Slemova. Nema svako bonus da mu protivnici u finalima budu Bagdatis, Gonzales i Rodik.

/shots fired

EDIT: Argument Fedovih godina je smesan - kao sto vec rekoh, niko ga ne tera da i dalje igra. Ako si tu, znaci da si savrseno spreman. Ako mislis da nisi - penzionisi se. Gadi mi se taj dodatni pritisak na Novaka svaki put kad igra sa Rodzerom jer ako pobedi - ma pobedio je matorca, a ako izgubi - vidi ga, gubi u prajmu of Federera koji je 6 godina stariji, svaka cast Rodzeru kao igra u tim godinama u peak-u bi odrao Novaka, itd itd..
                          Last edited by dJOLEX; 31-01-16, 22:42.
                          "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                            U komentarima
                            pa sigurno nisi mislio da sam stvarno fizički najjača odmah malo posle jagodice ... nego šta fali mojim komentarima, da ne kažem našim?
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne fali nista, bace osmeh na lice
                              Dayman (a-a-ah...)
                              For everyone

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                                U komentarima
                                U igri i titulama.

Prosle godine iza Australije je imao 8 slemova. Prognozirao sam da ce doci do 13 (+-2). Sada prognoziram 16 (+-2). Znaci da me je razmazio, digao moja ocekivanja.

Comment

Working...
                                X