Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Niki View Post
    Protiv prvog igraca sveta na glavnom terenu, sta drugo da uradi, nego da proslavi.
    Izgleda da treba da sae izvini sto je osvojio takav poen, makar po nekima ovde
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Nema postovanje prema starijima, nema postovanje prema legendi i taj manjak postovanja ga je mozda kostao i seta.
      Primio se mali,još je dobio wild card.Ono što je radio je nevaspitanje! U pravu je Novak kad je dobio i neke negativne komentare da treba prema svim teniserima biti brutalan(zbog Nadala) jer tako mora.
      Last edited by ivkebgd; 20-01-16, 12:24.

Comment

Nema postovanje prema starijima, nema postovanje prema legendi i taj manjak postovanja ga je mozda kostao i seta.
        Kako je izrazio nepostovanje? Nacinom proslave poena kojeg je dobio? Pa, dobro, svakako da mu znaci to, nadigrati najboljeg barem u jedan poen.

Comment

Kako je izrazio nepostovanje? Nacinom proslave poena kojeg je dobio? Pa, dobro, svakako da mu znaci to, nadigrati najboljeg barem u jedan poen.
          Moram pogledati, to je bilo u tie-breku?

Comment

• Sto se ostalih meceva tice razocarao je Dzumhur, ima 4:1 uz servis, potpuno indisponiranog Gofana preko puta i dozvoljava da izgubi pet gemova zaredom. Drugi set je morao osvojiti.

Kirijos je najantipaticniji teniser na turu ali je opasan, nadam se ipak da ce ga Berdih dobiti. Tu je bas pola-pola, ne bih se iznenadio ako pobjednik tog meca dogura do polufinala, iako mi je Cilan u tom dijelu zrijeba najsimpaticniji i nadam se da ce gurati sto vise.

Sto se mladica tice posle svega vidjenog Cung pa 10 praznih mjesta. Niko nije ni blizu bas. Kirijosa vise ne mozemo racunati u tinejdzere.
            sigpic

Comment

• Joj nemojte pesnicama.
              Przi przi ljude Vladane!!! Vladane, Vladaneeeeee!!!!
              Mora Boksi prva da se upeca! Upeca! Upecaaaaa!!!!
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Moram pogledati, to je bilo u tie-breku?
                Aha, mislim za 1:1 ili 2:1, na samom pocetku

@Sandu
                bas zestoko gresis ovog puta
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by ivkebgd View Post
                  Primio se mali,još je dobio wild card.Ono što je radio je nevaspitanje! U pravu je Novak kad je dobio i neke negativne komentare da treba prema svim teniserima biti brutalan(zbog Nadala) jer tako mora.
                  Izabrao je krajnje neprikladan nacin da proslavi poen, mogao bi neko iz njegovog tima da mu skrene paznju da se to tako ne radi Niko ne spori da treba da se raduje, lep je poen bio nema sta, ali moze to da se uradi sa dosta vise stila a ne seljacki
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Slika govori hiljadu reči.

Comment

• Kako je Cung fin, vaspitan, to se iz kuci nosi. Momak je osvojio brdo prelijepih poena, nadigrao prvog tenisera svijeta i nijednom nije napravio neku facu, gestikulaciju, izrazio nepostovanje prema legendarnom igracu preko puta. Diskretno stisne pest i to je to. Zato ce i biti najbolji. Ne mogu bahati kao Kirijos ili Alis da vladaju. Da je tako svaki seljak bi bio prvi na svijetu. Moras da imas harizmu, vaspitanje, duhovitost, kulturu. Neki faktor iks mora da postoji.
                      sigpic

Comment

Kako je Cung fin, vaspitan, to se iz kuci nosi. Momak je osvojio brdo prelijepih poena, nadigrao prvog tenisera svijeta i nijednom nije napravio neku facu, gestikulaciju, izrazio nepostovanje prema legendarnom igracu preko puta. Diskretno stisne pest i to je to. Zato ce i biti najbolji. Ne mogu bahati kao Kirijos ili Alis da vladaju. Da je tako svaki seljak bi bio prvi na svijetu. Moras da imas harizmu, vaspitanje, duhovitost, kulturu. Neki faktor iks mora da postoji.
                        Alis treba biti i skroman, kao Raonic.

Sto je na kraju napravio? Skinuo dres?

Je li to to?

https://www.youtube.com/watch?v=OEZQ2gKVnwc

Apsolutno fantasticno je odigrao. Sve je pokazao: i anticipaciju i brzinu i pregled igre i imaginaciju i sjajnu kontrolu
                        Last edited by NI; 20-01-16, 12:46.

Comment

• Sada sam pogledala poen, prvi u tie-breku?
                          Odlican poen, protivnik nadigran, i to je to.
                          Smesno je sto se uopste komentira nacin proslave.

Comment

• Naosvajao se poena posle te proslave

Tako je Ruben Ramiro Idalgo u Monte Karlu imao set i brejk u drugom setu protiv Federera i odluci on da odigra poen na mrezi kroz noge. Da ponizi velikog Rodzera. Osvojio je neki gem posle toga cuo sam.
                            sigpic

Comment

• Ne znam kako je nadigravanje postalo ponizavanje. Irelevantno je jel osvojio potom poen ili ne.
                              Nadigrati broj 1 na centralnom terenu, makar u jedan poen, moze biti samo dobro za mladog tenisera, nikako lose.
                              A, i zaista nista strasno nije uradio. . .

Comment

• Je li to poena koji sam postirao?

Je li tim poenom Alis dosao do 2:3 u TB?

Comment

Working...
                                X