Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Lord Aleksa View Post
    Na YT kanalu postavljeni live prenosi za sva 14 dana, valjda neće biti geo ograničenja
    Ako moze linkovi na PM hvala.

Comment

• Pa što na pm, evo ti https://www.youtube.com/user/australianopentv/featured

tu će biti kada počne turnir

Comment

• Hvala

Comment

• Veceras pocinje ili izmedju ponedeljka i utorka?
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
            Veceras pocinje ili izmedju ponedeljka i utorka?
            Veceras u 1 tj u jedan ujutro

Comment

• Ima dosta zanimljivih meceva.
              Nadam se da prolaze Basic, Dzumhur i Krajinovic.

Comment

• Hoce li biti prenosa na zvanicnom sajtu Australian Open-a?

Mislim, onako k'o prosle godine, sa statistikom, live rezultatima (iz poena u poen) sa ostalih terena, opcijama da se prebacujes na teren po zelji, da se gleda vise meceva paralelno, itd...?

Comment

• Home Pro Game
                  Three to See: 2016 Australian Open, Day 1

http://www.tennis.com/pro-game/2016/.../#.Vpv90PnhCUl

Comment

• Ko je to rekao da će Novak-Čung oko 6h? Ne verujem da će se ova dva ženska meča pre njega otegnuti 5 sati. Kvitova će brzo sigurno, e sad kako je Serena i igra sa Đorđi...
                    Njih dvojica oko 4h...

Pažljivije malo drugi put sa tim vremenskim predikcijama, radna nedelja počinje
                    Last edited by miloolja; 17-01-16, 23:03.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Ko je to rekao da će Novak-Čung oko 6h? Ne verujem da će se ova dva ženska meča pre njega otegnuti 5 sati. Kvitova će brzo sigurno, e sad kako je Serena i igra sa Đorđi...
                      Njih dvojica oko 4h...

Pažljivije malo drugi put sa tim vremenskim predikcijama, radna nedelja počinje
                      Vladan
                      Similis simili gaudet

Comment

• Zene igraju prije Novaka, naravno da nece prije 6
                        sigpic

Comment

• Kako Mats nahvalio Novaka ali uvek tada kaže kako nije niko, pa ni on, očekivao da će dovde dogurati i tako samouvereno vladati.
                          Inače meć dana po njemu Novak-Čung, pa u to ime ide repriza na ES1.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nema ni najmanje dileme sto se mene tice, Cung je daleko, daleko najbolji tinejdzer na turu. Kad on moze sa najboljim teniserom svijeta da se nadigrava sa osnovne linije, da izdrzi taj tempo, taj intezitet i da pritom s vremena na vrijeme uspije da ga nadigra, da zabija vinere sa oba krila, tu je onda sve jasno. Mora poraditi na servisu ako moze, moze i kretanje da bude malo bolje. Izvanredno je teniski gradjen, mrsav, a generise izuzetno snagu, ima misice sto je isto vrlo vazno, pa Novak je na pocetku u par gemova disao na skrge, ovaj nista. Fantastican balans, fantasticni osnovni udarci, samo od njega zavisi, odnosno od njegove glave da li ce biti prvi igrac svijeta ili ne. 10 godina je proslo i napokon tenis ima tako fantasticnog talenta, mada on vec nije ni to, prilicno je formiran igrac i vec sad moze da igra protiv vecine TOP 10 igraca, ubijedjen sam u to.

Sto se Novaka tice on je najbolji teniser i sportista svijeta. Bas sam sad gledao kad mu je Mats dodijelio Eurosportovu nagradu za najboljeg sportistu svijeta. Mats nema ni najmanju dilemu da je Djokovic broj jedan u svijetu sporta, fantasticna ishrana, posvecenost, fokus, sve je kaze digao na jedan visi nivo i ko oce da ga prati mora minimum da radi ono sto on radi, a da bi ga dobio i nesto malo vise. I nada se da se mladi igraci ugledaju na Novaka jer drugacije ne mogu uspjeti u danasnjem tenisu. Cungu je Novak idol i radi kako treba za sad, zato ce i uspjeti.

Novakov forhend je nikad bolji, taj udarac je jedan od najboljih svakako na turu, ali nikad nije bio dobar kao na pocetku ove sezone. Taj udarac je sad toliko mocan i razoran da je to nesto nevjerovatno. Kako rano hvata loptu, koliko udje u teren pa i kad je duboka lopta i kako je cisto poklopi, nevjerovatno stvarno. Nikad ofanzivniji nije bio, nikad mu forhend ovako nije funkcionisao. Ovo je siguran sam bio najtezi mec za Novaka do cetvrtfinala ako tamo bude Nisikori. 40 vinera, od toga 18 forhendom, i samo dva bekhendom. Na svu onu igru dodao je jos jednu dimenziju, zastrasujuce.

Sto se tice Dimitrova nemojmo sada postove rekao sam vam, nema od njega nista i sl. Nemojmo trljanje na nos. Harmonija. Harmonija.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Nema ni najmanje dileme sto se mene tice, Cung je daleko, daleko najbolji tinejdzer na turu.
                              .
                              .
                              ..
                              1.
                              Mats vec dugo misli da je Novak najbolji u istoriji. Vec neko vrijem to i prica. Ali ovo sad su vec slavopojke. Zeli da uhvati zadnji voz. Slusao sam ga danas:

-Novakov servis je oruzje
                              -FH mu je strasno napredovao
                              -BH return mu je mnogo olji od FH returna a FH return mu je najbolji na svijetu
                              .
                              .
                              .

2.
                              Chung je danas pokazao klasu. Drugo je to kad igra protiv 100 na listi. Danas je igrao protiv najboljeg. Tri stvari su mi se posbno svidjele.

-BH
                              -tajming
                              -balans

Comment

• @bojana

Marin je lani propustio prva 3 mjeseca a Berdych nije nista propustio, sto se povreda tice. I opet je bio puno losiji na Slamovima.
                                Nego, ko bi to onda trebao prije Cilica u 4-finale ako ne Berdych koji je jedini bolje plasiran a eto puno je losiji na Slamovoma. Ne znam ko stvarno..

Comment

Working...
                                X