Hm, ako JLo zakuca na vrata, sumnjam da će malđi Andrea dobiti nogu, pre tipujem na Dovija, i pored svih ugovora... Then again, Iannone je iz Napulja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - Commercial Bank Grand Prix of Qatar 2015
Collapse
X
-
Originally posted by Miletić View PostSto se tice Stonera, mozda bi se i vratio kada bi opet zajahao onu superiornu Hondu ili sad cak Dukati, a da je Doktor jos uvek na onom crvenom magarcu sto se borio s njim 2 pune sezone. Ovako, njegov strah je veliki jer zna da u jednakom odnosu snaga nema sansu protiv Doktora cak ni u normalnim okolnostima
Comment
-
Mnogo mi je zao zbog Pedrose. Ne navijam za njega, cak me je vise puta nervirao jer mi je delovalo da nema herca za neke ostrije duele, ali opet ne mogu da se otmem utisku da, kad je bilo najbitnije, nije imao srece. Sav je izlomljen, koliko puta samo bio na raznoraznim operacijama. Mislim da niko ne zeli da se povuce na ovakav nacin. Jedna je stvar kad vozac sam donese takvu odluku, ali ovo je bas tuzno. Mislim da su male sanse da se vrati. Mada, ko zna, mozda sad preuzme rizik i odluci se na onu invazivnu, maltene eksperimentalnu operaciju o kojoj je dr Mir sinoc pricao. On kaze da tu operaciju izvodi samo jedan hirurg na svetu. E, sad je na Perdosi ta teska odluka...Last edited by nb_korac; 30-03-15, 21:41.sigpic
Comment
-
@Drezik, mislis na objektivnost?!
Ako je to u pitanju, sta da vam kazem, svi ste za Rossia (uglavnom svi) i to je zaista divno, on je covek kojeg ja jako volim i postujem, ali isto tako prosto ne dam na svoje macice... Ne kazem da nisu dovodili sebe i ostale vozace u nezgodne pozicije, ali isto tako su to radili i drugi vozaci. Da imaju protekciju od svojih timova imaju i treba da je imaju, verujem i da je neki drugi vozac u Hondi uzivao bi makar 80%paznje kao sto trenutno uziva Marc... Zasto je to tako, pa najbolje da pitate Hondu : )
Svakako se trudim da budem objektivna, dosta toga precutim tj. ne napisem bas iz tog razloga...sigpic
Comment
-
Originally posted by AyrSen View PostNa onom ''crvenom magarcu'' Stoner je 2007. uzeo titulu, a u poslednjih 6 trka (2010.) imao jedno drugo i tri prva mesta! Sledece godine Rosi je vozio taj isti motor... Prema tome malo vise se edukuj, ako vec pises o necemu... i malo vise postovanja prema Stoneru.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostDa se nisu izblamirali sa Rossijem, teško da bi se Ducati menjao.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostTo crveno magare je 2007. i 2008. imalo svoje posebne Bridgestonke, a nakon toga je bila lutrija hoće li Stoner pasti ili pobediti. Da se nisu izblamirali sa Rossijem, teško da bi se Ducati menjao.
Comment
-
Originally posted by AyrSen View PostDa ne ulazimo u to ko se vise izblamirao. Razloge za dobar ili los rezultat je uvek lako pronaci..
Comment
-
Originally posted by AyrSen View PostDa ne ulazimo u to ko se vise izblamirao. Razloge za dobar ili los rezultat je uvek lako pronaci..
Originally posted by Mladenovic View PostNe secam se bas koja je godina u pitanju ali taj dukac je bio takvo magare da je Stoner pao u krugu za zagrevanje.
Comment
-
Originally posted by Mladenovic View PostNe secam se bas koja je godina u pitanju ali taj dukac je bio takvo magare da je Stoner pao u krugu za zagrevanje. Posle 2007 dukac je u najmanju ruku stagnirao cega je i Stoner bio svestan i na vreme otisaoNije li i Doktor, prakticno u krugu za zagrevanje pao i slomio nogu?! (na Yamahi)
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostTi stvarno mislis da Rosi nije dovoljno dobar vozac i da je Dukati bio sampionski motor?
Comment
-
Неко помену да не воли Педросу што је испао кукавица у неким ситуацијама,некима смета што су неки агрсивни.Можемо ми да причамо о томе колико хоћемо,али чињеница да кад се седне на машину и пролети правцем 350 адреналин прорадиии ненормално.Хоћу да кажем да ми обични људи немамо тај осећај и да није исто да причамо овако са стране и да седнеш на мотор.Сигурно је да нико нема намееру да нашкоди било коме
Comment
Comment