Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Commercial Bank Grand Prix of Qatar 2015

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Svake sezone ista prica,Rosi,Stoner,Lorenco a sada i ova statistika,totalno sam zbunjen jer nisam vise siguran ko je bolji taman pomislim Kejsi a onda Rosijevci vade Laguna Secu i verovatno stavljaju tacku na ovu debatu

    Comment


    • E vala koliko se rasplamsala vatra Rossi Stoner muci mi se otvoriti ovu temu
      1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
      1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
      sigpic

      Comment


      • Originally posted by AyrSen View Post
        Pre 2006. i posle 2012. njih dvojica se vise nisu sretali na stazi.
        Ovo je ono što je najtužnije u celoj priči. Realno govoreći, imali su samo jednu sezonu za direktan okršaj u približno istim uslovima (dobri bajkovi, specijalne Bridgestonke), ali ja ni tu nisam siguran da li je Ducati već krenuo da vodi bajk u lošem smeru sa izmenama GP08 u toku godine.

        Ne bih da ponavljam kakvo je moje mišljenje o Stoneru kao čoveku, za vozača sam siguran da je jedini koji je prirodno brži od Rossija, a da su vozili u istom periodu (sam Rossi kaže da je Stoner definitivno najbrži protiv koga se on trkao). Kao trkač je bio dosta slabiji. Ko je bio pre koga u šampionatu, a ko se prvi povukao, ko je šta rekao, a ko je šta prećutao - nije ni bitno za te dve karakteristike.

        I za moje Rossijevce par reči... Ne morate na svaku loptu da skačete i ne morate svaki put da branite Rossija kao da je božanstvo. On sam govori za sebe na stazi i van nje. Uvek može da se nađe neko i da ospori ne samo Rossijeve uspehe, već svačije. To je stvar lične perspektive, subjektivnosti i objektivnosti. Rasprave se mogu voditi i argumentovano, ne samo izlizanom floskulom - statistika ne govori sve. Ne, ne govori, to svi znamo. Budi bolji od druge strane, nađi neku činjenicu koja govori u prilog tvojoj tezi, smisli način da okreneš raspravu u svoju korist... Bez nervoze, bez nerviranja, ovde smo da se zabavimo i opustimo i da se bockamo i zajebavamo - gde bi bila zabava bez toga.

        Uživajte ljudi, tome forum služi...

        Comment


        • Originally posted by Vanja #66 View Post
          Budi bolji od druge strane
          od koje druge strane?najtuznije u ovoj prici i jeste to sto imamo 2 strane,na jednoj su rosijevci,a na drugoj svi ostalia trebalo bi da smo svi na istoj,prvo na strani sporta,a onda motogp-ja i dobrog trkanja.markez jeste moje bozanstvo,ali dolazi tek na 4. mesto.secam se lepih dana (i ljudi) na ovom forumu sa kojima sam se bockala i salila i sve je to bilo slatko.sada ne da ne uzivam,nego u ovakvoj komunikaciji za mene nema mesta
          don't be scared homie
          sigpic

          Comment


          • Pa uvek smo mi bili sa jedne strane, ostali sa druge, neki pokušavamo da posredujemo i tako... Voleo bih da imamo malo opušteniju atmosferu ovde, kao nekad što je bilo , to i jeste poenta posta (a to budi bolji od druge strane je u smislu - neka ovo i bude nadmetanje, ali uz zafrkanciju i ).
            Spoiler

            Samo se nadam da ta atmosfera nekad nije bila vezana za Rossijeve slabije rezultate tokom jahanja magareta, pa je jedna strana bila utučena, a druga bez želje da dodaje so na ranu.

            Comment


            • Ja sam delimicno "kriv" za situaciju jer sam iskazao svoje misljenje povodom nekih predjasnjih komentara kako bi Kejsi mogao da zauzme Pedrosino mesto ili tako nesto, u sustini o njegovom povratku u sampionat... Prosto ga ne zelim nikad vise u sampionatu koji volim i to sam i rekao i stojim iza toga... Nakon toga lavina komentara i jasna podela sto se i vidi po sadrzini istih... Sto se mene tice, ne smeta mi i ne slazem se @denia_el da bi trebalo svi da razmisljamo isto i budemo jedinstveni, ovo je takmicenje ljudi i uvek ce neko podrzavati nekog drugog i pokusati da isprovocira i slicno to je sastavni deo foruma, ja bih se smatrao bezlicnim kad bi samo navijao za Doktora i ne iskazivao svoje misljenje i o drugim vozacima, ma kakvo ono bilo... Iskreno kazem da ne zelim da se vrati Kejsi i drago mi je sto je mm pogresio u Kataru i sto je zavrsio na 5 mestu i bilo bi mi jos draze da je bio koju poziciju nize... i drago mi je sto su Italijani na podijumu i sto Spanci nisu... ja tu ne vidim nedostatak postovanja niti bilo sta slicno, naprotiv, respektujem mnogo sve vozace od zacelja moto3 do Doktora ali to sa navijanjem nema nikakve veze
              VALENTINO ROSSI #46

              Comment


              • Kakav mrak sad, odjednom, bacamo na forum? Vanja je objasnio neke stvari drugari. A sad cekajmo Texas
                1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
                1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
                sigpic

                Comment


                • Originally posted by quard1aN View Post
                  E vala koliko se rasplamsala vatra Rossi Stoner muci mi se otvoriti ovu temu
                  Dani Pedrosa najbolji
                  Dreams are coming true.


                  Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

                  Comment


                  • Originally posted by bice View Post
                    Dani Pedrosa najbolji
                    Kasniš 4 dana

                    Comment


                    • Originally posted by Vanja #66 View Post
                      Pa uvek smo mi bili sa jedne strane, ostali sa druge, neki pokušavamo da posredujemo i tako... Voleo bih da imamo malo opušteniju atmosferu ovde, kao nekad što je bilo , to i jeste poenta posta (a to budi bolji od druge strane je u smislu - neka ovo i bude nadmetanje, ali uz zafrkanciju i ).
                      Spoiler

                      Samo se nadam da ta atmosfera nekad nije bila vezana za Rossijeve slabije rezultate tokom jahanja magareta, pa je jedna strana bila utučena, a druga bez želje da dodaje so na ranu.
                      i nije uopste bilo bitno ko vozi koji motor ni ko je pobedio a ko izgubio,uvek bismo sve okrenuli na salu i odlicno smo se slagali,a navijali smo za razlicite vozace.to bi trebalo da se radi na sportskom forumu (gde bi sve trebalo da je u fer pleju).sad,tako je kako je,dosta nostalgije

                      nista,blizi se naredna trkanadam se da cemo i posle teksasa ostati u istom broju
                      don't be scared homie
                      sigpic

                      Comment


                      • da li je neko u kontaktu sa nasim moderatorom?ne znam za vas,ali meni nedostajevec dugo nije bio,a nije se pojavio ni da proslavi rosijevu pobedu pa sam se malo zabrinulanadam se da je nedostatak vremena jedini razlog zbog kog ga nema.pozdrav za crnog
                        don't be scared homie
                        sigpic

                        Comment


                        • Originally posted by denia_el View Post
                          da li je neko u kontaktu sa nasim moderatorom?ne znam za vas,ali meni nedostajevec dugo nije bio,a nije se pojavio ni da proslavi rosijevu pobedu pa sam se malo zabrinulanadam se da je nedostatak vremena jedini razlog zbog kog ga nema.pozdrav za crnog
                          I ja se pitam sta je sa Crnim, nedostaje nam svakako, ali sto se moderatora tiče, evo ja sam tu!
                          Pratila sam sve što ste pisali o tome ko je bolji, ko koga podržava, ali nisam htela da se uključujem, jer se slažem da forum treba da bude mesto za duhovitu razmenu mišljenja, malo bockanja, svi se zabavimo, nasmejemo i podržavamo svoje favorite uz maksimalno poštovanje ostalih vozača. Ne volim kada to preraste u ozbiljnu raspravu ili nipodaštavanje tuđeg mišljenja ili izbora.
                          Vrlo nestrpljivo čekamo Teksas. Osećam da će ovo biti neverovatna sezona
                          Last edited by nb_korac; 05-04-15, 00:32.
                          sigpic

                          Comment


                          • Javi se crnii!!!
                            Ovaj forum nije isti bez tebe

                            Comment


                            • https://motomatters.com/news/2015/04...oy_of_tec.html

                              Mnogo dobre fotke sa trke, ne bih baš da postavljam sve i preopterećujem stranicu...

                              Comment


                              • Kako su samo prelijepe Suzukijeve masine. Ljepota za oci, za razliku od nekih totalnih promasaja
                                1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
                                1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X