Sta li lupas majke ti? Kakve odresene ruke pobogu? Zar po tvome Rosi treba da ide u fabriku i pravi delove za taj motor radnim danima a za vikend sedne i vozi?? Zna se kad se kaze odresene ruke u tom sportu sto znaci da onaj glavni u Dukatiju treba da slusa sugestije vozaca i naspram toga pravi motor. Ne mogu da se setim onoga pre Dalinje kako se zvao ali on Rosijeve ideje nije podrzavao i na kraju popio otkaz od Nemaca. On je i bio u Dukatiju sve ono vreme samo zbog Stonera i njegovih rezultata jer ko god da je seo na taj motor rekao je da ne valja i da to nije konkurentan motor u sampionatu. A Rosi je ispao budala jer je uopste pokusavao da se ubedjuje sa njima i pravi one viljuske maltene na svoju ruku sa timom. Kao sto smo mi sada ovde budale jer se ubedjujemo sa tobom jer namerno trolujes i mislis da si mnogo pametan sto se mi ovde kao palimo na ove tvoje budalastine.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - Commercial Bank Grand Prix of Qatar 2015
Collapse
X
-
Originally posted by mikisavic89 View PostSta li lupas majke ti? Kakve odresene ruke pobogu? Zar po tvome Rosi treba da ide u fabriku i pravi delove za taj motor radnim danima a za vikend sedne i vozi?? Zna se kad se kaze odresene ruke u tom sportu sto znaci da onaj glavni u Dukatiju treba da slusa sugestije vozaca i naspram toga pravi motor. Ne mogu da se setim onoga pre Dalinje kako se zvao ali on Rosijeve ideje nije podrzavao i na kraju popio otkaz od Nemaca. On je i bio u Dukatiju sve ono vreme samo zbog Stonera i njegovih rezultata jer ko god da je seo na taj motor rekao je da ne valja i da to nije konkurentan motor u sampionatu. A Rosi je ispao budala jer je uopste pokusavao da se ubedjuje sa njima i pravi one viljuske maltene na svoju ruku sa timom. Kao sto smo mi sada ovde budale jer se ubedjujemo sa tobom jer namerno trolujes i mislis da si mnogo pametan sto se mi ovde kao palimo na ove tvoje budalastine.
Comment
-
Originally posted by AyrSen View PostImao je odresene ruke i podrsku sve do trenutka kada ljudi koji vode tu kompaniju nisu procenili da je Rosi poceo da se gubi, a rezultata nigde na vidiku! A isprobavali sve zivo i na kraju je Doktor zeleo od Dukatija da napravi Yamahu na kojoj ce pisati Dukati. To se nekome nije svidelo... Srecom doveli su coveka koji je znao sta treba uraditi i, sto je najvaznije, u isto vreme zadrzati sve one karakteristike i specificnosti (da ne ulazimo u tehn. detalje) po kojima je Dukati prepoznatljiv i jedinstven.
Kad vec pominjes sportske velicine, pronadji negde i pogledaj kako se Sumaher ponasao na pobedn. postolju u Imoli dok je ceo svet oplakivao Seninu smrt!
Gigi je inače izmenio skroz bajk u odnosu na one koje je Stoner vozio, npr... Jedino što je ostalo je V motor i Desmodronic ventil. A Dukac je poznat po još mnogo tome što je izmenjeno. Ali tako i treba, ako neka filozofija ne radi posao, nije joj mestu u elitnom šampionatu...
Sennina smrt je bila potvrđena dosta nakon završetka trke (ali verujem da to znaš i sam), svi su znali da je udes bio težak i naravno da niko nije želeo da očekuje najgore. Podijum je bio prilično sumoran zbog Ratzenbergera, pogledaj samo kako je Schumi slavio neke druge pobede na podijumu, a kako ovu...
Comment
-
Ne sumnjam da je od Briggsa dobio takav odgovor, ali Erceg je isto pitanje trebao da postavi nekome i iz Dukatija, odgovor bi se sigurno razlikovao.
Elem, da ne tupimo vise! Cinjenica je da su dve godine u kojoj je Doktor bio vozac br.1 u Dukatiju ujedno bile i dve najneuspesnije godine u novijoj istoriji Dukatija u MotoGP takmicenju! A zasto je to tako... sada vise nije ni vazno. To je vec istorija.
Comment
-
@Kersdrs cemu tolika "zelja" za radjanjem kompleksa kod MM-a?! Verujem da su svi svesni Rossieve velicine i njegovih sposobnosti, tako da nema potrebe za bilo cime sto prevazilazi granice normalne svesnosti. Isto tako biti sampion znaci i imati kako fizicku tako i psihicku snagu, da moze da se to samopouzdanje poljulja, naravno da moze, ali isto tako mislim da su momci koji su u top5 koliko toliko naucili da se nose s pritiskom...sigpic
Comment
-
Originally posted by Brana View Post@Kersdrs cemu tolika "zelja" za radjanjem kompleksa kod MM-a?! Verujem da su svi svesni Rossieve velicine i njegovih sposobnosti, tako da nema potrebe za bilo cime sto prevazilazi granice normalne svesnosti. Isto tako biti sampion znaci i imati kako fizicku tako i psihicku snagu, da moze da se to samopouzdanje poljulja, naravno da moze, ali isto tako mislim da su momci koji su u top5 koliko toliko naucili da se nose s pritiskom...
Markeza vidim kao projekat, cak mi je i ljigavi Lorenco simpaticniji od njega jer ima neki svoj stav, nesto bezobrazno u njemu i na stazi i van nje. I ova uletanja Markeza na prvoj trci uopste nisu fer, kao razmazeno dete, a van trke samo smesak. Ne kazem, verovatno je dobar decko, ali dosadan mi je. Jer on nije zakacio jednog vozaca nego vise njih. Imace i Vinjales jednog dana konkurentan motor, ovo je sezona prilagodjavanja, pa cemo videti i taj duel. Mislim da ce Maverik biti bolja verzija Lorenca, videcemo...Last edited by Cassius Clay; 01-04-15, 23:06.
Comment
-
Aoyama to replace Pedrosa for Austin & Argentina. Surgery is planned for the morning of Friday 3rd April with an expected recovery time of four to six weeks, this means Dani will certainly miss the Red Bull Austin and Argentina races. His return to racing won’t be confirmed until doctors can ascertain the success of the surgery.sigpic
Comment
-
@AyrSen ajde mi samo objasni gde je Stoner bio prve 4 trke u 2010??
Kolko ja znam 2007 Stoner je imao mnogo snažniji motor(mislim na KS) i praktično tu je nadoknađivao mnogo, a imao je i Bridgestone pneumatike
Po mom mišljenju Stonera ne bih više volio vidjeti u MotoGP šampionatu, jer me razočarao(mislim da je brz, ali njegovo ponašanje i kukanje van staze je )
Dalje ja na Ducatiju u 2011 i 2012 pamtim samo "razvoj" elektronike tj. lošeg na gore, i one propale eksperimente sa aluminijumskim ramom u Aragonu 2011 kad je Dottore startovao iz pita
2012 Ducati, tačnije Hejden je bio solidan u kvalifikacijama, ali je nestajao u trci, što zbog lošeg tempa, što zbog ogromne potrošnje zadnjeg pneumatika, isto verujem da je Rossi davao dobar feedback inženjerima o tome šta treba poboljšati, ali džaba kad su magarci tada bili glavni u Ducatiju
Isto tako smešno je porediti Rossija i Stonera u bilo kom aspektu, jer Dottore je najbolji ikada, a Stoner je jedan beskičmenjak
Toliko od meneIf a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.
Comment
-
2006 - 2011
STONER - Chanpionships 2
Starts 100
Poles 34
Podiums 59
Win Rate 33%
Wins 33
ROSSI - Chanpionships 2
Starts 101
Poles 19
Podiums 58
Win Rate 25,7%
Wins 26
Sada nastavite da pljujete Stonera...I da lajkujete jedni drugima.
Comment
-
Statistika nikad nije presudan argument kada je u pitanju sport, vazan da, presudan ne. Postojao je Rosi i pre Stonera, i on da je stvarno hteo da pokaze da je sampion ostao bi i vozio bi i dalje, trudeci se da osvoji sto vise sampionata. Kako porediti nekoga ko je proslavio sport i nekoga ko je tek tako otisao iz MotoGp-ja? Mislim da ova rasprava moze da ide u nedogled i postaje besmislena, jer Rosi je bio i pre Stonera, i osvajao pre njega, a evo pobedjuje i posle njega i uziva u svakom izvezenom krugu.
Za svaku osobu koja se vodi razumom i koja objektivno i nepristrasno hoce da promisli, shvatice i shvata da je Rosi MotoGp. Ronaldo i Mesi su dali mnogo vise golova u Primeri od Ronaldinja, ali ako pitas 10 ljudi, 8 ce ti reci da je Ronaldinjo za njih bolji. Jer je covek ziveo za igru. A Rosi uz sve to ima i prejake rezultate, evo ove godine deseta titula mozda, toliko o tome.
Comment
-
Upravo takoooo.Ova statistika ništa ne govori.Sagledajte samo situciju Stoner je dobijo Doktora samo 2007,a Rosi njega 2008 i 2009.Setite se u istom periodu direktnih duela izmedju ove dvojice i navedite mi jednu situaciju u kojoj je Stoner izašao kao pobednik?Tu se dokazuje koje bolji.
I slažem se sa tobom KERSDRS Rosi je vozio i pre Stonera i osvajao pre njega,a osvaja i posle njega tako da će za nekih 50 godina Stoner biti samo pomenut kao čovek koji je na kratko bio tu i bio rival jednom Valentinu Rosiju koji je najbolji vozač svih vremena.Čovek koj je imao posebno ponašanje,harizmu i kome je ovo bila zabava i ništa više.I nadam se daće se spomenuti da je u svojoj 20 sezoni osvojio desetu titulu!
Comment
-
Da li da ocekujemo Dania u Spaniji?!
“The surgery was complicated and aggressive using a microsurgery technique and microscopic lens. It lasted two hours, and was done under a local anaesthetic. We examined the muscle fascia, which were hypertrophied and had to be opened up and released. The muscle fascia has been dissected and removed from the forearm. This increased volume engorged the muscle within the inelastic fascia resulting in increased pressure within the compartment, and causing a painful condition of oxygen deprivation – thus causing intense pain in the forearm which collapsed after exercising during riding. We will now monitor Dani over the next few weeks to measure the success of this surgery.”sigpic
Comment
-
@ KERSDRS "Statistika nikad nije presudan argument kada je u pitanju sport."
@ cavu "Upravo takoooo. Ova statistika nista ne govori."
Ne, nego je merodavno vase subjektivno dozivljavanje Rosija! Znaci kada se uporedjuju Stoner i Rosi statistika nije merodavna, a kada se broje Rosijeve pobede i titule onda jeste?!
U 2006. g. Stoner je bio rookie, kao sto su ove godine Vinjales i Miler, a Doktor u punoj snazi! Iz postovanja prema Rosiju i njegovim navijacima namerno nisam uzimao u obzir 2012. g. jer bi sve to izgledalo mnogo gore! U toj godini Rosi je imao samo 2 podijuma, a Stoner 10 podijuma i 5 pobeda. Pre 2006. i posle 2012. njih dvojica se vise nisu sretali na stazi. Kraj.
MotoGP nije Rosi! MotoGP je postojao i pre Rosija i postojace posle njega. Kao sto Ronaldinjo, Maradona, Pele... nisu fudbal!
Sto se mene tice, toliko u ovoj temi.
Comment
Comment