A posto ne znam to pravilo za Dukati... Je l' njima u bilo kom trenutku mogu status da ukinu ili se ceka kraj sezone?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - Commercial Bank Grand Prix of Qatar 2015
Collapse
X
-
Sutra bi u Itaaliji mogao biti neradni dan!Sta bi s nasmejanim licem g. Nakamotoa?
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostŠto se te probuđene crvene zveri tiče, samo mi je u glavi klauzula u Lorenzovom ugovoru na kraju ove godine... Khm, khm, koga je beše GiGi zvao u Ducati prošle godine?
Comment
-
-
Originally posted by Vanja #66 View PostŠto se te probuđene crvene zveri tiče, samo mi je u glavi klauzula u Lorenzovom ugovoru na kraju ove godine... Khm, khm, koga je beše GiGi zvao u Ducati prošle godine?Jedva cekam kraj 2015. da vidim gde ce ko ? Da li ce MM ostati na Hondi ? Da li ce Jlo preci u Ducati ? Ko ce onda u Yamahu? i najbitnije fokle ce nam Doca vozit' !
Comment
-
Zao mi je mnogo zbog Pedrose....sad se otvara pitanje ko ce ga zameniti Honda mora brzo da reaguje....sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Now that the race is over and I can see that I cannot perform as I would like, I have to find a way to solve this problem. I cannot continue racing and performing this way, so my plan now is to try to fix my arm. I don't know exactly how I will do that, as I said the doctors are unsure, but I will try to get rid of this problem, and the team knows about it. I don't have too many answers at this moment, everything is quite uncertain, but I hope to have news soon.”
Moze neko da ga ne voli, da mu nije drag, ali ovako nesto mislim da niko nikome ne prizeljkuje...sigpic
Comment
-
Originally posted by quard1aN View PostA posto ne znam to pravilo za Dukati... Je l' njima u bilo kom trenutku mogu status da ukinu ili se ceka kraj sezone?
Originally posted by Drezik View PostUze mi misao iz glave! Mogu misliti kako mu je sinoc radila guza kad je video sta je propustio.A sto nam je Lin bio srecan juce ?Jedva cekam kraj 2015. da vidim gde ce ko ? Da li ce MM ostati na Hondi ? Da li ce Jlo preci u Ducati ? Ko ce onda u Yamahu? i najbitnije fokle ce nam Doca vozit' !
Comment
-
Zao mi je Danija. Koliko god sam bio optimista da su povrede za njega proslost, kad ono baksuz.
Drago mi je sto shvata da se od njega ocekuje rezultat i da polovican pristup trci nije profesionalan.
Trke su njegov zivot, kao i ostalih manijaka koji voze 350+km/h, ali da se nedajboze dodatno povredi i trajno trpi posledice to mu sigurno nezelim.
Bolje biti pocasni ambasador Honde na nogama nego u kolicima.
Ozdravi nam sto pre.
E, sad... Bring Ozzie back please!sigpic
No turbochargers, superchargers, kompressors... pure V8!
Comment
-
Originally posted by dzoni gp View PostZao mi je mnogo zbog Pedrose....sad se otvara pitanje ko ce ga zameniti Honda mora brzo da reaguje....
Dosta pecanja, vracaj se ovamo gde ti je mesto.sigpic
No turbochargers, superchargers, kompressors... pure V8!
Comment
-
Sumnjam u to. Nisam njegov ljubitelj, ne sviđaju mi se njegovi stavovi, ali on je principijalan. Deluje mi kao neko ko će radije ostati kući i raditi nešto drugo iako mu se vrati želja da vozi, pre nego da pogazi svoju reč. On ove godine puni 30, sledeće godine 31, to je već veteran, a Hondi pored Marqueza treba neki novi mladi talenat. Ili jako brz Japanac, ali pošto takvih trenutno nema...
Ne bi me čudilo da Redding dobije priliku da vozi umesto Pedrose, a da Honda uvali VDS-u nekog svog vozača u tom periodu. Cal je druga opcija, ali nekako mi ne deluje primamljiv HRC-u. Naravno, tu je pitanje klauzula u ugovoru, kome je šta dozvoljeno, od koga se šta očekuje i sl...
Comment
-
Штета за Педросу,ништа горе него кад је човек баксуз.Премотајмо филм и сетимо се колико је прилика имао за титулу и кад год му се укаже,е тад се укаже и неки проблем.
Слажем се са Вањом,нисам његов љубитељ из сличних разлога,али мислим да је чињеница да човек нема среће уопште.
Comment
Comment