Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Commercial Bank Grand Prix of Qatar 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A posto ne znam to pravilo za Dukati... Je l' njima u bilo kom trenutku mogu status da ukinu ili se ceka kraj sezone?
    1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
    1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
    sigpic

Comment

• Evo ga odgovor kako je Dr.Jekyll(old Rossi) postao Mr.Hyde(new Rossi)...!?
      Hell.jpg
      sigpic
      No turbochargers, superchargers, kompressors... pure V8!

Comment

• Sutra bi u Itaaliji mogao biti neradni dan! Sta bi s nasmejanim licem g. Nakamotoa?
        https://www.youtube.com/watch?v=tOKPG18WwHw

http://youtu.be/YBYHY4SKa3o

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
          Što se te probuđene crvene zveri tiče, samo mi je u glavi klauzula u Lorenzovom ugovoru na kraju ove godine... Khm, khm, koga je beše GiGi zvao u Ducati prošle godine?
          Haha,koji si kralj,veceras gledam trku,i nesto prebiram po glavi.Zar ja reko ne procita negdje da je Lorenzo trebao u Ducati,i sl,i dalje kontam,bilo bi ga fino vidjeti u onim crvenim bojama,sta li bi reko on sad uradio,da li bi uspio bolji rezultat izvuci haha

Comment

• Originally posted by quard1aN View Post
            A posto ne znam to pravilo za Dukati... Je l' njima u bilo kom trenutku mogu status da ukinu ili se ceka kraj sezone?
            Ako se ne varam,to se pravilo moze ukinuti ako oni dostignu odredjeni broj pobjeda i sl,ili sta vec,neka me neko ispravi.

Comment

• Pedrosa završava karijeru!!!!!! Jeste da mi je pokidao živce zadnjih 10 godina, ali sam se ipak nadao da bi možda nekako mogao do titule. Sad mi ostaje da navijam za Doktora, on možda jedini može da pobedi malog!! Sad but true!!!

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                Što se te probuđene crvene zveri tiče, samo mi je u glavi klauzula u Lorenzovom ugovoru na kraju ove godine... Khm, khm, koga je beše GiGi zvao u Ducati prošle godine?
                Uze mi misao iz glave! Mogu misliti kako mu je sinoc radila guza kad je video sta je propustio.A sto nam je Lin bio srecan juce ? Jedva cekam kraj 2015. da vidim gde ce ko ? Da li ce MM ostati na Hondi ? Da li ce Jlo preci u Ducati ? Ko ce onda u Yamahu? i najbitnije fokle ce nam Doca vozit' !

Comment

• Zao mi je mnogo zbog Pedrose....sad se otvara pitanje ko ce ga zameniti Honda mora brzo da reaguje....
                  sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

• Now that the race is over and I can see that I cannot perform as I would like, I have to find a way to solve this problem. I cannot continue racing and performing this way, so my plan now is to try to fix my arm. I don't know exactly how I will do that, as I said the doctors are unsure, but I will try to get rid of this problem, and the team knows about it. I don't have too many answers at this moment, everything is quite uncertain, but I hope to have news soon.”
                    Noooo Dani <3
                    Moze neko da ga ne voli, da mu nije drag, ali ovako nesto mislim da niko nikome ne prizeljkuje...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by quard1aN View Post
                      A posto ne znam to pravilo za Dukati... Je l' njima u bilo kom trenutku mogu status da ukinu ili se ceka kraj sezone?
                      Sa ova dva podijuma imaju ukupno 3 podijuma na suvom, tako da im se oduzimaju 2l goriva (možda im se spušta broj motora sa 12 na 9 u toku godine, nisam siguran). Što ih apsolutno neće ometi, jer su svaku trku prošle godine završili sa 22l goriva. Ako pobede na 3 trke, gube mekšu zadnju gumu, a to će im biti problem samo u kvalifikacijama (čak će biti i olakšanje u nekim trkama gde su prošle godine razarali zadnju gumu - nije bila dovoljno tvrda). Ako pobede na dovoljno trka, verovatno će im zamrznuti razvoj motora (kao što je Yamahi i Hondi već dugo zamrznut razvoj u toku godine). Ali testiranje je njima najbitnija stvar i to im neće biti oduzeto bez obzira na sve. Ne treba zaboraviti - da nije ovih dozvola za razvoj, Ducati ne bi bio ovakav ove godine i možda bi se izgubilo strpljenje Phillip Morris kompanije... To bi značilo da bi se Ducati povukao. Možda ne odmah, ali postepeno svakako...

Originally posted by Drezik View Post
                      Uze mi misao iz glave! Mogu misliti kako mu je sinoc radila guza kad je video sta je propustio.A sto nam je Lin bio srecan juce ? Jedva cekam kraj 2015. da vidim gde ce ko ? Da li ce MM ostati na Hondi ? Da li ce Jlo preci u Ducati ? Ko ce onda u Yamahu? i najbitnije fokle ce nam Doca vozit' !
                      Marquez ostaje na Hondi, nema zašto da ide još uvek, čak i ako ne uzme titulu. Posle 2016, to je već pitanje... JLo u Dukcu? Mislim da hoće, naročito ako mu se i dalje tokom sezone dešava da mu spadne pena u kacigi preko vizira. Ne znam šta da mislim za Valeta, vozi još sledeće godine sigurno, ali ako bude vozio i nakon toga... Ne znam, stvarno ne znam...

Comment

• Evo vam i video :/
                        sigpic

Comment

• Zao mi je Danija. Koliko god sam bio optimista da su povrede za njega proslost, kad ono baksuz.
                          Drago mi je sto shvata da se od njega ocekuje rezultat i da polovican pristup trci nije profesionalan.
                          Trke su njegov zivot, kao i ostalih manijaka koji voze 350+km/h, ali da se nedajboze dodatno povredi i trajno trpi posledice to mu sigurno nezelim.
                          Bolje biti pocasni ambasador Honde na nogama nego u kolicima.
                          Ozdravi nam sto pre.
                          E, sad... Bring Ozzie back please!
                          sigpic

Comment

• Originally posted by dzoni gp View Post
                            Zao mi je mnogo zbog Pedrose....sad se otvara pitanje ko ce ga zameniti Honda mora brzo da reaguje....
                            Mislim da ova slicica dole u tvom footeru govori sve!
                            Dosta pecanja, vracaj se ovamo gde ti je mesto.
                            sigpic

Comment

• Sumnjam u to. Nisam njegov ljubitelj, ne sviđaju mi se njegovi stavovi, ali on je principijalan. Deluje mi kao neko ko će radije ostati kući i raditi nešto drugo iako mu se vrati želja da vozi, pre nego da pogazi svoju reč. On ove godine puni 30, sledeće godine 31, to je već veteran, a Hondi pored Marqueza treba neki novi mladi talenat. Ili jako brz Japanac, ali pošto takvih trenutno nema...

Ne bi me čudilo da Redding dobije priliku da vozi umesto Pedrose, a da Honda uvali VDS-u nekog svog vozača u tom periodu. Cal je druga opcija, ali nekako mi ne deluje primamljiv HRC-u. Naravno, tu je pitanje klauzula u ugovoru, kome je šta dozvoljeno, od koga se šta očekuje i sl...

Comment

• Штета за Педросу,ништа горе него кад је човек баксуз.Премотајмо филм и сетимо се колико је прилика имао за титулу и кад год му се укаже,е тад се укаже и неки проблем.
                                Слажем се са Вањом,нисам његов љубитељ из сличних разлога,али мислим да је чињеница да човек нема среће уопште.

Comment

Working...
                                X