GRANDE VALEEEE!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - Commercial Bank Grand Prix of Qatar 2015
Collapse
X
-
Originally posted by Brana View PostNovajlije se nisu nesto pokazale, makar ne u odnosu na njihove kolege u Moto 2...
Ali ovaj kolovođa danas nije baš bio spreman da čeka ikoga. I pored očajnih kvalifikacija i Marquezovih mahinacija. I pored guranja i tumbanja na startu trke. I pored svih dosadašnjih uspeha i rekorda. Želja je neutoljiva...
Comment
-
U pravu si , Brano , i za Lorenca , a i da je Dukati opasan . Verovatno smo svi mislili da će na poslednjem pravcu , kao i u svakom prethodnom krugu , doći do izražaja njihova brzina . A neverovatno je koliko su mi bili gotivni i ranije Dovi i Janone , a sad mi deluju toliko skromno i nimalo gordo i sujetno . Veliki PLUS i za njih i za MGP . Imaćemo 6 sigurnih kandidata za podijum na svakoj trci , a nadam se da i neko drugi može ponekad da iznenadi .
Comment
-
Ja se izvinjavam tek sam sad pri pisanju vremena primetila da je Vinales ipak u bodovima (to sreco) : ))
@Vanja, sve to stoji da je u Moto 2 bilo toliko toga sto se nije moglo predvideti i sve to kad se sabere i oduzme je dovelo do toga da su i Rins i A.Marquez u bodovima, ali za to su i sami zasluzni.
Ocekivala sam malo agresivniji pristup Vinalesa, ali okej prva je trka... Ako uporedimo njega i Millera-pa sta reci, nek i sl.put neko elegantno preskoci kategoriju...sigpic
Comment
-
Sad mi se desilo da posumnjam u Rossija zbog nekih komentara i nikada vise!!!! Covek je maestralan, vristao sam od srece kad je prosao kroz cilj!!!!!
Inace za mene je najveci gubitnik MM. Dvostruki svetski sampion na petom mestu.....po meni, tamo i pripada....barem dok je Rossi tu
Comment
-
Vikend iz snova....
Velika šteta što je Markez imao peh, ali s druge strane možda bolje jer vjerujem da bi se odmakao od Dukatija i Lorenca, tako da nebi gledali trku kao što smo gledali. Inače svaka čast Markezu na trudu, Pedrosa iskreno razočarao, Vinjales 2 bodića, svaka čast mali.
E ovako, pošto ste svi navalili na Valea, da je opalim kontru.
Reding 13 pozicija. Možda pored Markeza, donekle Rosija i A. Espargara najstandardni vozač na gridu. Prošla sezona je prošla tako što je uvjek bio između 10 i 14 mjesta, ali momak ima tempo nevjerovatan. I ovu sezonu je počeo sa istim tempom. Iskreno ne pamtim kad je momak odustao, takođe kad nije bio u bodivima. Jednostavno momak ubija.
BRAVO SKOT REDING !!!
Comment
Comment