Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Commercial Bank Grand Prix of Qatar 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

GRANDE VALEEEE!

Comment

sta kaze voditelj za rossia da je deda a ? bez starca nema udarca svaka cast doktore i svaka cast dukatijevcima
      Last edited by dzigiman; 29-03-15, 20:02.

Comment

Fratelli D'Italia

Dukati, dobro nam dosao
        1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
        1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
        sigpic

Comment

Niko nema promil sanse za pobedu pa ni Lorenco pored ovako raspolozenog Doktora
          VALENTINO ROSSI #46

Comment

Bravo doktore idemo samo jedna u nizu ove godine,svaka cast za dukati

Comment

Forza Vale, čestitke Ducatiju i dobrodošao nazad u vrh sa 355km/h
              If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Originally posted by Brana View Post
                Novajlije se nisu nesto pokazale, makar ne u odnosu na njihove kolege u Moto 2...
                Da budemo fer prema njima, nije da imaju opremu kojom su mogli da učine išta više... Vinales je 14s iza Aleixa, Rins je bio 12s iza Folgera. Koliko bi to bilo da Lowes nije pao i da Zarco nije imao probleme? U prvim trkama pozicija nije bitna, bitno je rastojanje do kolovođe...

Ali ovaj kolovođa danas nije baš bio spreman da čeka ikoga. I pored očajnih kvalifikacija i Marquezovih mahinacija. I pored guranja i tumbanja na startu trke. I pored svih dosadašnjih uspeha i rekorda. Želja je neutoljiva...

Comment

I have a dream

Comment

U pravu si , Brano , i za Lorenca , a i da je Dukati opasan . Verovatno smo svi mislili da će na poslednjem pravcu , kao i u svakom prethodnom krugu , doći do izražaja njihova brzina . A neverovatno je koliko su mi bili gotivni i ranije Dovi i Janone , a sad mi deluju toliko skromno i nimalo gordo i sujetno . Veliki PLUS i za njih i za MGP . Imaćemo 6 sigurnih kandidata za podijum na svakoj trci , a nadam se da i neko drugi može ponekad da iznenadi .

Comment

• Ja se izvinjavam tek sam sad pri pisanju vremena primetila da je Vinales ipak u bodovima (to sreco) : ))
                      @Vanja, sve to stoji da je u Moto 2 bilo toliko toga sto se nije moglo predvideti i sve to kad se sabere i oduzme je dovelo do toga da su i Rins i A.Marquez u bodovima, ali za to su i sami zasluzni.
                      Ocekivala sam malo agresivniji pristup Vinalesa, ali okej prva je trka... Ako uporedimo njega i Millera-pa sta reci, nek i sl.put neko elegantno preskoci kategoriju...
                      sigpic

Comment

• Sad mi se desilo da posumnjam u Rossija zbog nekih komentara i nikada vise!!!! Covek je maestralan, vristao sam od srece kad je prosao kroz cilj!!!!!

Inace za mene je najveci gubitnik MM. Dvostruki svetski sampion na petom mestu.....po meni, tamo i pripada....barem dok je Rossi tu

Comment

• Doctore, doctore : ))
                          [VINE]OLhgVaKOXKX[/VINE]
                          Last edited by Brana; 29-03-15, 20:18.
                          sigpic

Comment

• Auh kakva trka, kakva pobeda!!! Grande Valeee! odlicna, odlicna trka. E ovako se pobedjuje. Matori objasnio. Jedini off sto je sledeca trka Texas...
                            Nadam se da ce svaka trka ove sezone biti ovakva sa sve sestoricom u vozicu a ne bih se bunio i da je rezultat uvek ovakav...

Comment

• Vikend iz snova....

Velika šteta što je Markez imao peh, ali s druge strane možda bolje jer vjerujem da bi se odmakao od Dukatija i Lorenca, tako da nebi gledali trku kao što smo gledali. Inače svaka čast Markezu na trudu, Pedrosa iskreno razočarao, Vinjales 2 bodića, svaka čast mali.

E ovako, pošto ste svi navalili na Valea, da je opalim kontru.

Reding 13 pozicija. Možda pored Markeza, donekle Rosija i A. Espargara najstandardni vozač na gridu. Prošla sezona je prošla tako što je uvjek bio između 10 i 14 mjesta, ali momak ima tempo nevjerovatan. I ovu sezonu je počeo sa istim tempom. Iskreno ne pamtim kad je momak odustao, takođe kad nije bio u bodivima. Jednostavno momak ubija.

BRAVO SKOT REDING !!!

Comment

• Originally posted by Brana View Post
                                Ocekivala sam malo agresivniji pristup Vinalesa, ali okej prva je trka...
                                Ko zna šta se pozadi sve događalo. Tamo je klanica, bukvalno...

Comment

Working...
                                X