Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Commercial Bank Grand Prix of Qatar 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Steta za Danija. Sa druge strane otvara se mogucnost da vidimo nekog novog na toj masini jer po meni je Prdrosa zauzimao mesto nekom ko ce da uradi nesto konkretno sa tom Hondom a ne da se predaje bez borbe svaki put. Takva msina zasluzuje nekog ko ce da grize a ne samo da se vozika jer ko god da je seo pobedjivao je Danija bez muke. Voleo bih da vidim Skota Redinga na toj masini i nadam se da ce on da ga zameni.

Comment

• Ne znam koliko se razlikuju Honde Cal-a Redinga i MM-a ali mislim da postoje ljudi koji mogu vise da postignu na tim motorima . Znam da je tek prva trka i da meni kao posmatracu deluje to sve suvise lako ( Sedi i vozi ) ,ali Reding je toliko kukao prosle godine kako mu je dosta satelitske Honde , hoce pravu stvar i sad kad je dobio ne moze ni ispod 10 mesta da dodje. Mislim da nije dovoljno samo zeleti vec treba nesto i uraditi kako bi se poboljsalo. Reding mi deluje kao ok momak ali ne mislim da je visokog kalibra.

Koliko god sam objektivan ovo misljenje je iskljucivo subjektivnog karaktera

Comment

• mozda se Stoner vrati ranije ....pogotovo kad je Honda sad, bar na kratko, slobodna

Comment

• Originally posted by cavu View Post
          Слажем се са Вањом,нисам његов љубитељ из сличних разлога,али мислим да је чињеница да човек нема среће уопште.
          Mislim da se nismo razumeli, mislio sam na Stonera.

Originally posted by Drezik View Post
          Ne znam koliko se razlikuju Honde Cal-a Redinga i MM-a ali mislim da postoje ljudi koji mogu vise da postignu na tim motorima . Znam da je tek prva trka i da meni kao posmatracu deluje to sve suvise lako ( Sedi i vozi ) ,ali Reding je toliko kukao prosle godine kako mu je dosta satelitske Honde , hoce pravu stvar i sad kad je dobio ne moze ni ispod 10 mesta da dodje. Mislim da nije dovoljno samo zeleti vec treba nesto i uraditi kako bi se poboljsalo. Reding mi deluje kao ok momak ali ne mislim da je visokog kalibra.

Koliko god sam objektivan ovo misljenje je iskljucivo subjektivnog karaktera
          Ne znam, i ja sam očekivao više od njega do sad. Mislim da previše oprezno pristupa tom bajku, mora to življe i vatrenije malo. Marquezovo je godište, ima talenat i još dovoljno godina pred sobom da dopusti sebi i neku povredu ako pređe granicu...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post

Ne znam, i ja sam očekivao više od njega do sad. Mislim da previše oprezno pristupa tom bajku, mora to življe i vatrenije malo. Marquezovo je godište, ima talenat i još dovoljno godina pred sobom da dopusti sebi i neku povredu ako pređe granicu...

Pa da , i za Cala ista prica A mislio sam da ce mu Honda leci ko samar

* btw , sta se desava sa incidentom ? Doneto neko resenje ? Mislim prvo je Deni stradao , pa Bautista ...nije moje da se mesam ali treba da se zna granica. To sto je neko na zacelju i sto vozi satelitsku yamahu ne treba da znaci da ga treba eliminisati jer boze moj nije u top 5. I njemu neka visa pozicija znaci ko i ostalima !

Comment

• Sad nzm koliko ima istine, ali Horhe izjavio da je imao probleme sa vizirom. Tacnije neka pjena se nakupila i vidio je samo kroz pola stakla. Zato se povukao i smirio na 4. mjestu
              1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
              1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
              sigpic

Comment

• Istina je ! Pena sa prednje strane je spala pa nije mogao da normalno da vidi ,sto slozicete se pri 200 + km/h nije bas pozeljno :/

Comment

• Suppo laughed off the suggestion that former Honda world champion Casey Stoner, recently confirmed as competing in the Suzuka 8 Hours, could take Pedrosa's place.

“Casey already said many times he will never come back to MotoGP. And anyway I believe we will find a solution [for Dani]. I'm optimistic.”
                  Da li onda da otpisemo Stonera kao zamenu?!
                  sigpic

Comment

• '' btw , sta se desava sa incidentom ? Doneto neko resenje ? Mislim prvo je Deni stradao , pa Bautista ...nije moje da se mesam ali treba da se zna granica. To sto je neko na zacelju i sto vozi satelitsku yamahu ne treba da znaci da ga treba eliminisati jer boze moj nije u top 5. I njemu neka visa pozicija znaci ko i ostalima ! ''

Ma pusti to, dobro je što Honda nije potegla vezu da se kazne jer nisu propustili presvetlog mm pa je morao da im kida kablove usput. Ta ista Honda koja je odma zapretila Mišelinu jer gume ne odgovaraju njihovom presvetlom projektu mm, koji je znao i da nakon završetka treninga udara druge vozače sa 200km/h i strpava ih u bolnicu, jer su mu verovatno rekli da je staza samo njegova, i da će svi da se sklone i pritom mu se klanjaju.

Već sam tri puta odgledao trku od juče, Janone je delovao neprepoznatljivo, zrelo, stabilno i bez srljanja. Ali imam utisak da će on ove godine pokazati Hondinom projektu kako treba da se ponaša na stazi, jer klin se klinom izbija.

Comment

• Ja ne verujem da ce Stoner da se vraca na hondu, prvo zbog toga sto je on sam vise puta rekao da nece vise u motogp, a drugi razlog po meni je da ga mozda i honda ne zeli jer bi bio opasna konkurencija Markezu. Njima treba neki Niko Rosberg, koji ce vredno da skuplja bodove i da ne smeta previse malom

Zao mi je Pedrose, dobar momak, korektan ali je cinjenica da od neke 2010/11 zauzima mesto nekom mnogo boljem vozacu na toj masini

Comment

• @Mladenovicu, ne vidim cemu toliko gorcine, da je MM mnogima kost u grlu-jeste, ali me neces ubediti da samo on agresivno vozi, da se drugi nikad nisu koristili laktovima itd... I sasvim je normalno da Honda stoji iza Marca i Pedrose, isto kao sto i drugi timovi stoje iza svojih vozaca.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Brana View Post
                          @Mladenovicu, ne vidim cemu toliko gorcine, da je MM mnogima kost u grlu-jeste, ali me neces ubediti da samo on agresivno vozi, da se drugi nikad nisu koristili laktovima itd... I sasvim je normalno da Honda stoji iza Marca i Pedrose, isto kao sto i drugi timovi stoje iza svojih vozaca.
                          Nemam ništa protiv mm, mislim da je vanserijski vozač, ali da preteruje u svojoj agresivnosti. Možemo do sutra da nabrajamo situacije gde je zaista preterao. Uopšte ne vodi računa o drugim vozačima, a trebalo bi na ovakvim brzinama.

Gorčina je uperena protiv Repsol Honde, koju ne mogu očima da gledam. Smatram da imaju prejak lobi i da to kvari najjače sportsko takmičenje tj. moto gp. Drugi razlog je što su se onako poneli prema Rosiju. A verujem da bi tako i prema tvom 'Mačetu' samo da krenu loši rezultati. Treće, ko neke strine, čim im nešto ne godi odma prete odlaskom iz takmičenja. Dukati je sada pokazao da i kada ne ide sve kako treba, treba ostati i boriti se. I sad im se to vraća ovako dobrom formom.

Comment

• MM nije ni prvi ni poslednji koji vozi agresivno. Koliko je samo bilo pre njega i koliko će biti posle njega još vozača.

Mali vozi, pa vozi. Džaba Honda koliko je jaka, ako mali napravi sranje kazniće ga Dorna.

Niko me ne moze ubediti da je Honda jaka kao lobi, a da Yamaha nije. Ima tu svega, ali da se desi nešto nevidjeno biće kazne, pa makar bio kažnjen čitav tim ako treba Honda ili Yamaha.

Comment

• Originally posted by Maniac View Post
                              Ja ne verujem da ce Stoner da se vraca na hondu, prvo zbog toga sto je on sam vise puta rekao da nece vise u motogp, a drugi razlog po meni je da ga mozda i honda ne zeli jer bi bio opasna konkurencija Markezu. Njima treba neki Niko Rosberg, koji ce vredno da skuplja bodove i da ne smeta previse malom

Zao mi je Pedrose, dobar momak, korektan ali je cinjenica da od neke 2010/11 zauzima mesto nekom mnogo boljem vozacu na toj masini
                              Sto se tice te konkurencije potpuno se slazem, ne sme niko i nista da smeta i ugrozava mm i toga je Honda veoma svesna i takvu ce odluku i doneti, samo sto je tesko pronaci coveka toliko bezlicnog poput Pedrose koji ce se sloziti s tim da sakuplja bodove i koliko je u mogucnosti smeta Jamahama i ostalima, mislim da bi vecina vozaca koji dodju u fabricku Hondu sa neke slabije masine podivljali kada bi osetili snagu i ne bi mogli da se kontrolisu, zato ce selekcija biti veoma pazljiva od strane HRC

Sto se tice Stonera, mozda bi se i vratio kada bi opet zajahao onu superiornu Hondu ili sad cak Dukati, a da je Doktor jos uvek na onom crvenom magarcu sto se borio s njim 2 pune sezone. Ovako, njegov strah je veliki jer zna da u jednakom odnosu snaga nema sansu protiv Doktora cak ni u normalnim okolnostima a narocito ne nakon one gluposti koju je izjavio u Jerezu 2011.

Rossi (helmet still on): “I'm very sorry.”

Stoner: “Okay. You have some problem with your shoulder?”

Rossi: “I make a mistake”

Stoner: “Yeah. Obviously your ambition outweighed your talent.”

Rossi: “Eh?”

Stoner: “Ambition is more than the talent.”

Rossi: “I'm very sorry.”

Stoner: “No problem.”

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• I meni je muka od Hondinog i španskog lobija, smatram da guše moto gp.. Prelep podijum.. Markez jeste dosta agresivan, ali neki preteruju sa osuđivanjem.. Previše subjektivnosti..
                                Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                                До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
                                suicide
                                2019
                                velika H2H 2019/20

Comment

Working...
                                X