Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Brajkula View Post
    I ja msm da nije imao nameru da ga povredi, ali ovaj start je cist crveni i par tekmi kazne, da se ne lazemo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Jeste Najngolan isao oštro, ali ovaj drugi je išao možda još oštrije. Žuti za Najngolana u najgorem slučaji po njega. Al opet zavisi kako gledas na stvar, neko ce reci da je za zuti, neko za crveni, neko da uopste nije za karton. Poštujem tvoje mišljenje, nemoj da misliš da ti bijem neku kontru jer si Juventin, samo objektivno posmatram(o) situaciju.

Mislim da mi ovde na forumu nismo oni površni fanovi fudbala koji uopšte ne zalaze dublje u nešto što komentarišu. Baš pratim neke stranice na Fejsu i na Tviteru gde dosta njih osuđuje Najngolana, a celu situaciju videli preko YouTube-a, gde se uopšte ne vidi šta se zapravo desilo.

Comment

• jedna stvar je start a druga posledica nakon tog starta... ako posmatramo start kao start, prakticno nije ni za zuti karton a ne crveni ili nesto slicno... ako posmatramo celokupnu situaciju i ono sto je posledica onda crveni direktan uz par utakmica suspenzije.

Logicno mi je ipak posmatrati kao u prvom slucaju tako da Naingolan ne treba da bude osudjivan, start kakav se vidja na prakticno svakoj fudbalskoj utakmici ali sticajem okolnosti desilo se to sto se desilo... Mislim da mu definitivno nije svejedno i da ga sigurno to proganja na neki nacin i to mu je dovoljna kazna, nije neki kasapin sigurno, bas je krajnje korektan fudbaler
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Sramota ako ne dobijemo Sasuolo,presli 2 puta centar,a sta sve masimo ovo je uzas.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ma igra Sasoulo veoma dobro u odbrani, trce ko ludi, igraju fin presing... nimalo laka tekma iako igramo kod kuce. Ne stvaramo izgledne prilike za gol tek tako.

Comment

• Pual Pogba overava skudeto. Svaka cast igracino

Comment

• Pogbinjo brate moj crni,nemas pojma koliko si mi postao drag,srce na terenu ostavljas,igracinooo
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Opet Pogba izvlači Juve. Da je g. Konte na klupi lagano bi se dobio ovaj meč, ne bi morali da čekate 81. minut. Juve, dakle, ima skudeto u torbi.

Comment

• Originally posted by HeadBurn3r View Post
                  Opet Pogba izvlači Juve. Da je g. Konte na klupi lagano bi se dobio ovaj meč, ne bi morali da čekate 81. minut. Juve, dakle, ima skudeto u torbi.
                  Da je Pizon na klupi bio bi skudeto u torbi i to onoj za pijac
                  sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Mancini, Perin i Zenga u GazzettaTV emisiji. Perin prica o poredjenju sa Zengom i potencijalnim prelaskom u Inter

http://video.gazzetta.it/perin-come-...9-ae678814d802
                    Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Ima Samir jos bar 4-5 godina vrhunskih intervencija u sebi a ne znam da li Perin bas ima vremena da ceka toliko u Djenovi i da li je bas verovatno da ga niko ne ugrabi za taj dug vremenski period
                      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ima da ode Samir, ne verujem da će zadržati on toliko u Interu, plafon još jedna sezona (naravno ako održi kakav takav nivo igara).

Comment

• Perinov najveci problem je to sto svi velikani u ligi (osim mozda Milana) imaju golmane svetske klase koji su pritom medju najvaznijim igracima u timu.

Bufon se sigurno nece povuci jos par sezona, tako da je Juventus van diskusije. Handanovic takodje ima visok status u Interu, a mislim da moze da odrzi trenutni nivo jos bar 2-3 sezone. E sad, treba tu gledati i u malo dalju bunucnost, pa u slucaju odgovarajuce ponude, ko zna sta moze da se desi. Perin bez sumnje ima kvalitet da bude prvi golman u bilo kom timu. Sto se Milana tice, uprava je vec pokazala stedljivost dovodjenjem Dijega Lopeza. Prica se o novim vlasnicima, tako da je trenutno sve pod znakom pitanja.

Sve mi se nekako cini da, s obzirom na godine (i godine golmana iz odlazece generacije), Skufet ima odlican tajming za velike stvari.
                          Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Italijanska Parma se ove sezone našla u zaista teškoj situaciji i klub je dotakao samo dno.

Da bude još gore pobrinuo se fudbalski savez Italije koji je Parmu kaznio oduzimanjem dva nova boda zbog neisplaćenih zarada igračima.

Ova kazna se odnosi na dugovanja za juli, august i septembar, a nije isključeno da se kažnjavanje dodatno nastavi.

Parma se nalazi na posljednjem mjestu tabele, a njihov boovni saldo sada iznosi mizernih devet bodova.

Spoiler

Comment

• Comment

• Morata je bas dosta utakmica poceo sa klupe i tek je usao u formu tako da ova statistika i nije realna.Dodao bih i da nije isto igrati za Juventus gdje si n-ti igrac i Palermo gdje mozes sta hoces u cilju prodaje...

Morata > Dybala sto se buducnosti tice
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X