Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Prototype View PostNe znam ko je skrivio prvi penal, ali ovaj drugi sam video i mogu reci da je Chiellini posto previse neoprezan za jednog defanzivca. Konstatno je na ivici da napravi penal. Sve me strah da nas ne ukopa protiv Reala.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMnogo da nas on ukopa dva puta za dve godine.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostUvijek kad vidim Gargana obuzme me osjecaj nostalgije sto i ja nisam fudbaler ne vjerujem da bi bio losiji...Britos i Koulibaly odron odrona nema veze sto Empoli veze igru za cistu 10-kuGolmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Dobro smo odigrali prvo poluvreme,Sampdorija ne moze da nas probije nikako,ja bih bio zadovoljan i sa remijem.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostUvijek kad vidim Gargana obuzme me osjecaj nostalgije sto i ja nisam fudbaler ne vjerujem da bi bio losiji...Britos i Koulibaly odron odrona nema veze sto Empoli veze igru za cistu 10-ku
Sutra Inter u velikom stilu melje letece magarce u inat Brajkuli. Hvala
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostVeliki pozdrav za mog kumica i nista manje brata Akisu <3 Jel brusis tamo dijamante od te dece?
Sutra Inter u velikom stilu melje letece magarce u inat Brajkuli. Hvala
Kaze Brajko sa smjeskom kad je otisao Walter eto vam moj brat Allegri...pljuvao Brajko najveceg trenera Juventusa ikad Maxa Allegrija <3Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ovaj Inter ne moze ni Kjevo da bije kuci.
Pa kako da jurite LE kad kuci mrcvarite sa Kjevom.
P.S. Posto fnale kupa igraju Juve i Lazio da li to znaci da ce 6-to plasirani tim dobiti pravo ucesca u kvalifikacijama za LE?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment