Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ih ne mogu sutra stici da gledam Juventus,to mi bila tradicija poslednje 3 godine da gledam svaki put prvo kolo i uvek smo osvajali titulu,ne kvari mi se tradicija ali jbg ne mogu da stignemDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by CicoIZeko View PostMilan-Lazio (Đorđ, Basta)
Palermo-Sampdoria (Miha)
Roma-Fiorentina (Ljajić)
Torino-Inter (Vida)
Ne znam gde ću pre
srecom je raspored takav da mozes da pogledas makar 3 utakmice od ovih, zavisi koliko vremena imasLast edited by Miletić; 30-08-14, 00:50.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Lagano Roma dobija,zanima me kako ce odigrati sutra Milan i Inter,da vidimo ima li napretka u igri.
P.S. Roso avatar je brutalanDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostLagano Roma dobija,zanima me kako ce odigrati sutra Milan i Inter,da vidimo ima li napretka u igri.
Comment
-
Prvi utisci su da Juventus izgleda bar jednako jako kao i prosle sezone, ako ne i jaci. Nije niko otisao, a igracki kadar se pojacao.Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Alegri mora da ima jači tim od Kontea da bi uzeo skudeto. A to su mu izgleda i omogućili... Koman nova kradja!
Ne može još da računa na Palasija a čeka se da dodje još jedan SS pa su tako na raspolaganju u napadu samo Osvaldo i Ikardi. Jak bedem pozadi sa Medelom i M'Vilom, a ako se oni prodju još jači zid. Dodo starter potpuno zasluženo, ipak je tu Inter prevario Romu.
Hoće Mazza isti Napoli. Kavani-Ikardi, Hamšik-Kovačić, Laveci-?.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment