Bonera
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo za Brajkulu Ajmo Milan za tiketOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostNek se ne uvredi moj brat Kondicija, ali Tores nema mesta u Kolubari da igra.
Comment
-
Steta sto ne udje ona precka Meneza posle prodora Torresa, kojim je podsetio na stare dane. Mada koliko je on "kriv" za to, toliko su i nespretni bili u odbrani igraci Empolija, no da ne oduzimamo sad coveku trenutak inspiracije. Mislio sam da lagano okrece to Milan posle 2:2, ali i oni vec duze vreme nemaju mentalitet karakteristican velikim ekipama
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostPrimi taj Tores loptu i izađe u aut, tako dva puta, i ja naravno zategnem X na sopcast-uVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Ne znam da li je ovo bilo igranje rukom,diskutabilno pitanje
Arturo pogadja sa bele tacke,Lleali je imao na ruci loptu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostNe znam da li je ovo bilo igranje rukom,diskutabilno pitanje
Arturo pogadja sa bele tacke,Lleali je imao na ruci loptu.
Upravo onaj deo brzine koji je izgubio je falio Evri u ovom napadu da stigne ovaj pas. Verovatno bi pao gol posle toga.Last edited by Prototype; 24-09-14, 21:14.
Comment
-
Kako igra ovaj Vasqez iz Palerma jbt 2-2 u Napulju iako su domaci vodili 2-0,Ljajic dao gol.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment