Juventus je na dosadasnje 4 odigrane utakmice u svim takmicenjima dozvolio protivnicima samo 7 suteva na gol Bufona,neverovtan podatak
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Auuuuu , kako igra Parma drugo poluvrijeme , kakva timska igra , perfekcija ..
Comment
-
Comment
-
http://www.rezultati.com/utakmica/Qm...ika-utakmice;0
I na kraju Djenova pobedi.
Roma izgleda rutinski sa Kaljarijem.Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Avionom za sat i po
Spoiler
Strama ziheraš stari. Uživa u ovakvim mečevima. Emotivac!
Ponovo se vraćamo na legendarnu Renco Barberu. Inter posle 2 vezana poraza mora da dobije napokon ovde.
Samo da Zamparini bude blag prema Jakiniju pa da ga vrati u 10. kolu pa onda opet u 31.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Ako misliš na Kurtu, nijesam čuo ništa o Interu vezano.
Guarin se polako integriše ponovo u ekipu, u LE je bio i kapiten, čisto da pokažemo kao da računamo ozbiljno na njega a naravno da se čeka bilo koja veća ponuda od nekih €12m, za direktnu kupovinu naravno.
DD golom protiv Dnjepra obezbedio mesto startera večeras. A još čekamo najboljeg igrača prošle sezone, El Trenza-u Palasija. Nadam se da su mu prijala 2 meseca pauze pošto je bio mrtav na SP.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Sa igračima iz Kalča, uglavnom su to bili Behrami, Bonaventura i pomalo Ćerći.
A uskoro ako usvoje ovo pravilo (što ja verujem da će doći do toga) moraće malo više da se dovode Italijani. Mislim na pravilo da će morati 4 domaća igrača da budu na terenu.
Baseli iz Atalante se već pikira, a i realno ne vidim koliko bi on bio lošiji od Kuzmanovića recimo.Last edited by Il Capitano; 21-09-14, 20:40.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment