Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bice zanimljiva borba za 3. mestoGolmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Secam se da je Hofenhajm imao nesto slicno kad je usao u Bundes. Mozda nekih 4-5 hiljada kapacitet stadiona...
Moram priznati da nisam bas pratio Carpi, al sto kaze Brajkula, ako malo pokazu cohonas, moze to biti mnogo gotivna ekipica...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ne volim kad igraju ovako preko k...a nije jos nista gotovo,dajte malo ozbiljnosti.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bravo,izgleda da su se opametili posle primljenog gola,drago mi je zbog Fernanda,nadam se da ce mu podici samopouzdanje ovaj gol.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dobismo nekako,2 penala napravili srecom pa je Rodrigez promasio jedan,lep gol Ilicica,fali nam bod za titulu.Dreams are coming true.
Comment
Comment