I meni moj brate....jako ce me obradavati vijest,da vise onaj amater nije na klupi + da se skartira polovina igraca,postepeno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mnogo mi je milo sto je Ervin Zukanovic ove sezone standardan za Chievo.Decko je iz Zeljeznicara otisao u Kortrijk da bi presao poslije u Gent,a onda je dosao u Chievo na posudbu gdje ce sve su prilike ostati.Inace je stoper i tu je vrlo dobar,a evo i na lijevom beku vise nego solidan generalno ove sezone.Imao sam priliku ljetos s njim da pricam i da se malo druzimo i mogu samo da kazem da je krvavi radnik i da je cvrsto odlucio u Kalcu da uspije,a samim tim i da se vrati u reprezentaciju gdje mu je apsolutno i mjesto
Vidim Rudy malo i Paredesu priliku dao...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Comment
-
Ne lupajte života vam dok nešto ne utvrdite dobro. Na loptu išao Najngolan i ovaj je nekako uvrnuo preko lopte. Baš šteta za ovog mladića.
Last edited by HeadBurn3r; 08-03-15, 16:23.
Comment
-
Isao na loptu ipak,nije se videlo tako an onom snimku sto sam okacio ali svakako pregrubo su isli obojica a decku zelim brz oporavak,kakva steta.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostNe lupajte života vam dok nešto ne utvrdite dobro. Na loptu išao Najngolan i ovaj je nekako uvrnuo preko lopte. Baš šteta za ovog mladića.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Comment