Dodao bih i to da Moratica popiški Klopa i Borusiju u prvom LŠ u Torinu, dodao bih i to.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostMorata je bas dosta utakmica poceo sa klupe i tek je usao u formu tako da ova statistika i nije realna.Dodao bih i da nije isto igrati za Juventus gdje si n-ti igrac i Palermo gdje mozes sta hoces u cilju prodaje...
Morata > Dybala sto se buducnosti tice
Morata resava
Comment
-
Kako je bolja odbrana kad je Barza u timu,igrali smo sa par izmena ali verujem da cemo protiv Dortmunda izaci u najjacem sastavu ali naravno u 3-5-2 i da se branimo,Morata mora u startnu pre Fernanda!Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Lazio komotno moze do 3. mesta,Napoli sa Bentizom ne moze nista da uradi,pokazuje covek da je samo za kup takmicenja.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Comment
-
Kida Anderson Lazio u najboljoj formi u poslednje 2-3 sezone definitivno.
Viola preokretom do pobede i zahuhtava se borba za EvropuDreams are coming true.
Comment
Comment