Celu sezonu damo gol i povucemo se,jebem ti takav fudbal bre
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Očekivana tekma samo iz prekida su mogli golovi da padnu. Rudi podbacio skroz na skroz, nije pokazao muda a realno ništa nije mogao da izgubi, dakle poništen od strane Maksa totalno.
Na kraju ovaj remi je i zvanično odsvirao kraj što se borbe za titulu tiče, a mi da se okrenemo trci za no3, Fiorentina vs Napoli, Lacio kao nešto, mada su mi ova dva prva konkretnija naravno, pogotovo Viole u ovom trenutku sa Mohamedom.
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostPredaleko je Pjanic od gola morao bi Garcia malo da ga priblizi nekako...mnogo je napredovao ove sezone kad je u pitanju trcanje i fizicka sprema uopste
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostMnogo trči Pjanić ove sezone pa se dosta i istroši. Pričao Garsija kako on pokriva najveći deo terena. Baš pun kondicije ove sezone.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Doziveo sam da strepim poslednjih 10 minuta da ne izgubimo sa igracem vise,cim se primi gol odma' krece konfuzija u odbrani ne zna se gde ko bije,to nikako ne valja,Klopara je mnogo jaci trener od Garsije i lako nas moze izbaciti iz igre jednim ranim golom u LS.Opet igrali smo bez Pogbe koji je po meni glavni igrac u sredini ove sezone ali dobro se snasao Pereyra.
Fino izgleda ovih +9 nemam nekih jacih duela do kraja sezone eto pred kraj gostovanje Interu i kuci sa Violom i Napolijem ali mislim da bi trebali ovo lagano privesti kraju.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPrije nije mogao 4 tekme da poveze uvijek mu se nesto desi,a i nije lijen uopste kao prije.Morao bi malo blize golu da ga stavi,ali to bi znacilo da ce odstupiti od ove procitane 4-3-3 sto Garcia cini mi se nikad uraditi nece...
----'Najngolan---Strotman---
Iturbe-------Pjanić------Žervinjo
-------------Dumbija---------
Ovo bi bilo vrh.Last edited by HeadBurn3r; 02-03-15, 23:16.
Comment
Comment