Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Celu sezonu damo gol i povucemo se,jebem ti takav fudbal bre
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Zaslužio Keita ovaj gol. Odličan je bio u ovom meču, a i otkad je došao odličan je.

Comment

• Sad će Kingsli da reši.

Comment

• Kako je Iturbe podigao celu ekipu.

Comment

• Roma Parmi nije mogla dati gol a nama daje gol sa igracem manje.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pjanić danas odličan. Kako on to lagano radi. Bez imalo muke.

Comment

• Izađe Toti i Roma odmah leti, sve dok on mora da igra Roma nikada neće zapretiti da uzme titulu, da ne pričamo o osvajanju.

Hvala ti Bože pa je Juve to na vreme skapirao sa Del Pijerom.

Comment

• Predaleko je Pjanic od gola morao bi Garcia malo da ga priblizi nekako...mnogo je napredovao ove sezone kad je u pitanju trcanje i fizicka sprema uopste
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kako se samo bori Koman,za svaku pohvalu.
                    Dreams are coming true.

Comment

• Očekivana tekma samo iz prekida su mogli golovi da padnu. Rudi podbacio skroz na skroz, nije pokazao muda a realno ništa nije mogao da izgubi, dakle poništen od strane Maksa totalno.

Na kraju ovaj remi je i zvanično odsvirao kraj što se borbe za titulu tiče, a mi da se okrenemo trci za no3, Fiorentina vs Napoli, Lacio kao nešto, mada su mi ova dva prva konkretnija naravno, pogotovo Viole u ovom trenutku sa Mohamedom.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                        Kako se samo bori Koman,za svaku pohvalu.
                        Mlad je decko, njegov talenat tek treba da dodje do izrazaja. A realno gledano dobija premalo vremena kada ulazi sa klupe, maksimum 5-6 minuta, veceras je barem dobio 10-ak.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          Predaleko je Pjanic od gola morao bi Garcia malo da ga priblizi nekako...mnogo je napredovao ove sezone kad je u pitanju trcanje i fizicka sprema uopste
                          Mnogo trči Pjanić ove sezone pa se dosta i istroši. Pričao Garsija kako on pokriva najveći deo terena. Baš pun kondicije ove sezone.

Comment

• Originally posted by HeadBurn3r View Post
                            Mnogo trči Pjanić ove sezone pa se dosta i istroši. Pričao Garsija kako on pokriva najveći deo terena. Baš pun kondicije ove sezone.
                            Prije nije mogao 4 tekme da poveze uvijek mu se nesto desi,a i nije lijen uopste kao prije.Morao bi malo blize golu da ga stavi,ali to bi znacilo da ce odstupiti od ove procitane 4-3-3 sto Garcia cini mi se nikad uraditi nece...
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Doziveo sam da strepim poslednjih 10 minuta da ne izgubimo sa igracem vise,cim se primi gol odma' krece konfuzija u odbrani ne zna se gde ko bije,to nikako ne valja,Klopara je mnogo jaci trener od Garsije i lako nas moze izbaciti iz igre jednim ranim golom u LS.Opet igrali smo bez Pogbe koji je po meni glavni igrac u sredini ove sezone ali dobro se snasao Pereyra.
                              Fino izgleda ovih +9 nemam nekih jacih duela do kraja sezone eto pred kraj gostovanje Interu i kuci sa Violom i Napolijem ali mislim da bi trebali ovo lagano privesti kraju.
                              Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                                Prije nije mogao 4 tekme da poveze uvijek mu se nesto desi,a i nije lijen uopste kao prije.Morao bi malo blize golu da ga stavi,ali to bi znacilo da ce odstupiti od ove procitane 4-3-3 sto Garcia cini mi se nikad uraditi nece...
                                Primetio sam da što Toti izađe Pjanić živne. Kao da pokrivaju isti deo terena pa se preklapaju. Baš bi dobro bilo videti Pjanića na desetci, ali što ti reče, Rudi fura samo 433, ne pada mu na pamet da menja. Pokušao je jednom protiv Parme poslednjih pola sata, fino je to izgledalo iako nije postignut gol.

----'Najngolan---Strotman---
                                Iturbe-------Pjanić------Žervinjo
                                -------------Dumbija---------

Ovo bi bilo vrh.
                                Last edited by HeadBurn3r; 02-03-15, 23:16.

Comment

Working...
                                X