Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Tacno, ali moze i RG moram malo stvari da mu se poklopi, kao sto se Nadalu ove godine namesti, ali moze. Ni Lendl nije mogao Australiju da uzme, dok se nije tamo trava zamenila hardom. Nije nikako mogao do slema na travi.
    Nisi me u potunosti shvation. Lendl nije imao 'pravo' na Uimbldon. U tadasnjim uslovima je bilo puno boljih igraca na travi od njega. Mekinro, Beker, Edberg pa i Kesh.

Novak ima pravo na RG. On je do RG-a bio najbolji sljaks ove godine. Izgubi je samo jedan mec kao povrijedjen do RG-a. Razbio je Rafu u Rimu. Razbio!

Comment

• Originally posted by NI View Post

Znas i Novak i Srdjan vjeruju da je Novak najveci teniser u istoriji. Bicu iskren i reci da i ja u to vjerujem. Ali ne treba ocekivati da mu protvnici zbog toga predaju meceve. On to treba da konstantno dokazuje, u prvom redu sebi. Ne radi se o sahu gdje protivnici predaju izgubljene pozicije. Radi se o tenisu.
      Srdjan, Novak, NI i su 4, malo li je
      sigpic

Comment

• Dakle, teza o underarchieving-u postaje glavna tema na forumu.
        Neka mi njeni največi pobornici iskreno priznaju na koji broj GS-ova su procenjivali Novakov potencijal 2007 godine?
        Originally posted by gokara
        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
          Dakle, teza o underarchieving-u postaje glavna tema na forumu.
          Neka mi njeni največi pobornici iskreno priznaju na koji broj GS-ova su procenjivali Novakov potencijal 2007 godine?
          Nijedan, eventualno jedan.
          sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
            Srdjan, Novak, NI i su 4, malo li je
            Ima ih jos ne brinite, ali neka Novak to dokaze rezultatima.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Nijedan, eventualno jedan.
              Jel' ti sad lakše?
              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

Jel' ti sad lakše?
                Ne vala zere
                sigpic

Comment

• Meni je Džumhur najbolji igrač ikad

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Nisi me u potunosti shvation. Lendl nije imao 'pravo' na Uimbldon. U tadasnjim uslovima je bilo puno boljih igraca na travi od njega. Mekinro, Beker, Edberg pa i Kesh.

Novak ima pravo na RG. On je do RG-a bio najbolji sljaks ove godine. Izgubi je samo jedan mec kao povrijedjen do RG-a. Razbio je Rafu u Rimu. Razbio!
                    Da ali u Lendlovo vreme nije postojao jedan takav igrac koji psiho-fizicki drzi toliki primat na jednom turniru. To je ogromna otezavajuca okolnost za Novaka, a mnogo veci underachieve za Lendla.
                    Razbio ga Novak u rimu, Razbio! Pa opet nista na RG
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Meni je Džumhur najbolji igrač ikad
                      Meni poslije Mareja Ja i Judy, malo li je.

Comment

Dakle, teza o underarchieving-u postaje glavna tema na forumu.
                        Gledaj to malo drugacije jagodice. Da te neko posle 2011 i finala Australije 2012 pitao sa koliko ce slemova Novak zavrsiti karijeru, sta bi mu odgovorila?
                        I odmah da te pitam, jel ti sad teze ?
                        sigpic

Comment

• Originally posted by juventus View Post
                          NI,
                          ja ne pisem o negativnim emocijama i psovanju boksa,protivnika ili publike vec o pozitivnim koje podizu adrenalin i premoste fizicku krizu,toga juce nije bilo.Pozitivni adrenalin ti pomaze da prebrodis i najteze trenutke(ima i negativnikoji takodje moze proizvesti isti efekat ali on dolazi iz najdublje mrznje prema protivniku),ja taj pozitivni adrnalin kod Novaka juce nisam video,od samog pocetka mi je tu nesto falilo,to bi uporedio sa jednom poslovicom, da je krenuo na posao ko bez K.... na svadbu.
                          Ja pisem i o neativnim i o pozitivnim. U Rimu je i te kako bilo pozitivnih. Jucer nije.

I pokusavam da objasnim zasto jucer nije. Nije jucer pokazivao sto moze, nego se bojao od onoga sto ne moze. I tvoja analogija sa svatovima je odlicna.

Pazi, strog sam. Stalno ima peh na RG-u. I 2009. (Koli je odigrao odlicno) i 2011. (Federer je odigrao mec zivota na sljaci, a on imao 5 dana pauze) i 2012. (Toni je izboksovao prekid meca) i 2013. (Bio je suncan dan, plus se upecao na mrezi.)

Poslije takvih pehova pocinjes da vjjerujes da ti nije sudjeno da se sve zavjerilo protiv tebe. Zato treba da udje u mec sa stavom: pokazacu sve sto mogu, datcu sve od sebe u danim okolnostima.

A bog hvala ima sto da pokaze i tehniku i taktiku i tenisku pameti

Ali i pored svega toga po suncanom danu ne moze da bude favorit!

Comment

Gledaj to malo drugacije jagodice. Da te neko posle 2011 i finala Australije 2012 pitao sa koliko ce slemova Novak zavrsiti karijeru, sta bi mu odgovorila?
                            I odmah da te pitam, jel ti sad teze ?
                            Dovoljno mi je teško, teže biti ne može..
                            Razbolim se bukvalno posle svakog tog izgubljenog GS finala, prijatelji me pitaju da li sam normalna..
                            ali ja uvek pomislim da je njemu teže nego meni.. i da mi je glupo da se ponašam kao da on nije ispunio MOJA očekivanja..

Comment

Ima ih jos ne brinite, ali neka Novak to dokaze rezultatima.
                              Mats Vilander, po Vladanu najveci poznavalac tenisa, nas predvodi.

Originally posted by shminka View Post
                              Meni je Džumhur najbolji igrač ikad
                              shminka,

Ajde da mislis da je bolji od Federera ali da je bolji i od Novaka?
                              Last edited by NI; 09-06-14, 17:33.

Comment

• Kompletniji je od Federera i bolji šljakaš

Comment

Working...
                                X