Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maxx-a View Post
    Berd kamen spoticanja, ko bi rekao.
    Ja prvenstveno govorim ono sto licno vidim u necijoj igri, uopste ne isterujem mak na konac.Vi mislite drugacije, i to mi je ok.
    Oko titula -verujem da vecina vas smatra da je Novak bolji igrac na sljaci nego na travi, retoricki receno
    Djokovic je odavno univerzalan igrach,glupo je o tome troshiti tastaturu...ovaj RG uzima i to je to,izvini,ne bih da duzim.
    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Da to je dobro pitanje. Objasnjavam losijom konkurencijom na travi ili, ako hoces, jacom konkurencijom na sljaci. Isto tako uzmi u obzir da je Berdihov postotak u Uimbldonu malo napumpan zbog finala 2010, kada je pobijedio i Federera i Novaka. Ni jedan ni drugi nisu bili u sjajnoj formi. Konacno Berdihova karijera je imala tri jasne faze. Prva, kada je bljesnuo ali nije postao klasa. Druga, kada je popravlja igru i konacno treca kada je dostigao ovaj danasnji nivo. Racunam da se to desilo 2010. Ja u principu uzimam samo ovaj zadnji period.
      pa ima vise siledzija koji su kadar da izbace Tomasa na travi, nego sljakasa koji mogu da ugroze no.6 igraca.... jer da bi dobio nekoga na travi treba ti servis, malo voleja i eventualno forhenda i mlati po onoj mucenoj lopti do smrti, to moze u principu svaka budala... a za sljaku ti ipak treba neuporedivo vise znanja, taktike, mozga, inteligencije, talenta, udaraca, snage, kondicije...a pogotovo da bi dobio nekoga iz vrha

berdih je na RG pucao od Roberta i Bolelija , cak ga je Anderson vodio u 5 setova .... dok na wimbliju nije imao takvih ispada i gluposti

sljaka mu je prespora, trava prebrza... znaci hard sasvim optimalna i realna podloga za njega... i to malo vise outdoor nego indoor

Comment

• Novak je definitivno bolji na sljaci nego na travi. Nema veze sto ima Uimbldon a nema RG. To je posljedica spleta okolnosti.

Najboli Novak se moze nositi sa najboljim Nadalom u RG-u.

Najbolji Novak se ne moze nositi sa najboljim Federerom u Uimbldonu.
        Last edited by NI; 01-06-14, 22:53.

Comment

• Ko uzima RG ali znam ko bih volela .
          Vidim kako ovde milsilite na gulbisovski nacin
          Similis simili gaudet

Comment

Novak je definitivno bolji na sljaci nego na travi. Nema veze sto ima Uimbldon a nema RG. To je posljedica spleta okolnosti.

Ma koliko ovu cinjenicu nisam zeleo da priznam pa cak i danas ovo je tacno a i pokazalo se u godinama za nama.
            Nikada mi nije bilo teze nego 2012, W. + Olympic W.
            Trebali su mi meseci da to prebolim.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kad ste kod Berdiha, mislim da je najveća nepoznanica u tom QF Gulbis od njega očekuj neočekivano uvijek.
              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Ako Gulbis uspe da ostane miran i da drzi lopticu sto vise na bh-u Berdihu, itekako ima sanse za pobedu. Prednost kod servisa dajem Gulbisu.
                sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                  Kad ste kod Berdiha, mislim da je najveća nepoznanica u tom QF Gulbis od njega očekuj neočekivano uvijek.
                  Tacno, Gulbis moze da pobedi svakog a moze i da izgubi od svakog, kako mu dune ...
                  Videcemo, ne mislim ja da ce Tomica tako lako u 1/2 ...
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja to ovako vidim...FH na FH Berdo bolji za klasu...Gulbis tu ne može odigrati vrhunsku paralelu...može je samo podići na Berdychov omiljeni udarac...IO FH...penal

Comment

Novak je definitivno bolji na sljaci nego na travi. Nema veze sto ima Uimbldon a nema RG. To je posljedica spleta okolnosti.

Apsolutno tacno. Moze da se nosi sa Nadala ali ne i da ga dobije. A sa Rogera se ne moze nositi zbog varijacije u njegovoj igri i to sto Novakov ritern nema takav uticaj kao na sljaci ili sporom hardu.
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Ja to ovako vidim...FH na FH Berdo bolji za klasu...Gulbis tu ne može odigrati vrhunsku paralelu...može je samo podići na Berdychov omiljeni udarac...IO FH...penal
                        Pa ako si danas gledao, imao je dobrih paralela, dubokih, nije Federer mogao da se izvuce
                        sloboda ili ništa

Comment

• Federer nije udarao FH...Berdych hoće

Comment

• Tomica je spremniji nego ikada! Za sta ce ta spremnost biti dovoljna, videcemo.
                            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Zato u BH razmenama nema Tomica sta da trazi, pojesce ga Gulbis
                              sloboda ili ništa

Comment

• po meni kljucan detalj u igri Gulbisa uopste je tatica u boxu, tj s njim na turniru

kada je s njim na turniru erno daje svoj max i igra strasan tenis .... kad nije tu, onda mu je sve prece od tenisa (zurke, alkohol, prijateljice noci, itditd)

Comment

Working...
                                X