Originally posted by Maxx-a
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostDa to je dobro pitanje. Objasnjavam losijom konkurencijom na travi ili, ako hoces, jacom konkurencijom na sljaci. Isto tako uzmi u obzir da je Berdihov postotak u Uimbldonu malo napumpan zbog finala 2010, kada je pobijedio i Federera i Novaka. Ni jedan ni drugi nisu bili u sjajnoj formi. Konacno Berdihova karijera je imala tri jasne faze. Prva, kada je bljesnuo ali nije postao klasa. Druga, kada je popravlja igru i konacno treca kada je dostigao ovaj danasnji nivo. Racunam da se to desilo 2010. Ja u principu uzimam samo ovaj zadnji period.
berdih je na RG pucao od Roberta i Bolelija , cak ga je Anderson vodio u 5 setova .... dok na wimbliju nije imao takvih ispada i gluposti
sljaka mu je prespora, trava prebrza... znaci hard sasvim optimalna i realna podloga za njega... i to malo vise outdoor nego indoor
Comment
-
Novak je definitivno bolji na sljaci nego na travi. Nema veze sto ima Uimbldon a nema RG. To je posljedica spleta okolnosti.
Najboli Novak se moze nositi sa najboljim Nadalom u RG-u.
Najbolji Novak se ne moze nositi sa najboljim Federerom u Uimbldonu.Last edited by NI; 01-06-14, 22:53.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNovak je definitivno bolji na sljaci nego na travi. Nema veze sto ima Uimbldon a nema RG. To je posljedica spleta okolnosti.
Najbolji Novak se ne moze nositi sa najboljim Federerom u Uimbldonu.
Nikada mi nije bilo teze nego 2012, W. + Olympic W.
Trebali su mi meseci da to prebolim.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Kad ste kod Berdiha, mislim da je najveća nepoznanica u tom QF Gulbis od njega očekuj neočekivano uvijek."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostKad ste kod Berdiha, mislim da je najveća nepoznanica u tom QF Gulbis od njega očekuj neočekivano uvijek.
Videcemo, ne mislim ja da ce Tomica tako lako u 1/2 ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by NI View PostNovak je definitivno bolji na sljaci nego na travi. Nema veze sto ima Uimbldon a nema RG. To je posljedica spleta okolnosti.
Najbolji Novak se ne moze nositi sa najboljim Federerom u Uimbldonu.OVAKO
Comment
-
Originally posted by shminka View PostJa to ovako vidim...FH na FH Berdo bolji za klasu...Gulbis tu ne može odigrati vrhunsku paralelu...može je samo podići na Berdychov omiljeni udarac...IO FH...penalsloboda ili ništa
Comment
-
po meni kljucan detalj u igri Gulbisa uopste je tatica u boxu, tj s njim na turniru
kada je s njim na turniru erno daje svoj max i igra strasan tenis .... kad nije tu, onda mu je sve prece od tenisa (zurke, alkohol, prijateljice noci, itditd)
Comment
Comment