Berdih i sljaka ko ja i Jessica Alba. Slazemo se super, evo vec dvoje dece i trece na putu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by chofy88 View PostKako onda objasnjavas da ubedljivo najmanji procenat pobeda ima upravo na RG, i to nije mala razlika u odnosu na ostale slemove?
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostPa shta si sada napisala ...?
Plava shljaka pa je zato igrao finale jer mu odgovara BRZA podlogai odmah si bila kontroverzna sa time da mu odjednom odgovra normalna shljaka ?
Ne vidim nista problematicno da se ne slazemo u misljenjima,ja i dalje smatram da njemu vise odgovara sljaka i spori hard , a titula nema mnogo svakako.Da se ne multipliciramo NI i Bojana su vec odgovoriliSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostOsim titule u Minhenu ja se ne sjecam njegove druge na shljaci.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostDa,bash je to uspjeh za sjecanje,meni se ne gugla oko toga,izvini
Ali on ima samo 9 titula, nema on 30 pa da kazem da su 2 malo, nego ima 9.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostIzvini , mozda se nisam najbolje izrazila , ali ne vidim da je taj eksperiment pokazao bilo sta sem da je Federer tu odlicno odradio turnir, najbolje se snasao , prilagodio.Berd je odigrao finale pod spletom okolnosti.
Ne vidim nista problematicno da se ne slazemo u misljenjima,ja i dalje smatram da njemu vise odgovara sljaka i spori hard , a titula nema mnogo svakako.Da se ne multipliciramo NI i Bojana su vec odgovorili
Objasnio sam a i momci isto- njemu da odgovara sporija podloga znachi LOGIKE nema za takvim mishljenjem.
Slazem se ja sa tobom inache,ali ovog puta drastichno neSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Berdychu je najbitnije da ima krov nad glavom...jer je samo u tim uslovima njegov servis odličan...u ostalim u najmanju ruku prosječan s obzirom na visinu
Podloge su danas u pet deka, tako da je Berdychov FH podjednako dobar na svakoj...a pogotovo je dobar kada ima malo više vremena da se na njega namjesti...što je u mogučnosti na šljaci...
A isto tako na svakoj podlozi ima dosta rupa koje mnogi teniseri koriste...pisao sam o tome u nekim analizama mečeva protiv Stana...jednodimenzijalan je Berdych, pa se protiv njega stvarno na razne načine može igrati vrlo efikasno...
O čemu govori i broj titula koje je do sada skupio u karijeri...jako mali broj u odnosu na očekivanja s početka karijere...nadju mnogi te rupe u njegovoj igri
Moglo bi se posebno odraditi neka analiza kako s pojedinim igračima prolazi na odredjenoj podlozi...Sa Federerom trenutno može na svakoj, protiv Murraya je na šljaci osjetno bolji, na brzim podlogama su tu negdje...protiv Rafe i Novaka ne može ni na jednoj...apsolutno je svejedno gdje igrajuLast edited by shminka; 01-06-14, 22:43.
Comment
-
Originally posted by kreso34 View PostAli ja garantiram da Berdych da igra 50 RG-a neće dobit Novaka i Rogera, a na W ima puno veće šanse to napraviti ma koliko "manje vremena" imao da se namjesti na udarac, što je i napraviohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Berd kamen spoticanja, ko bi rekao.
Ja prvenstveno govorim ono sto licno vidim u necijoj igri, uopste ne isterujem mak na konac.Vi mislite drugacije, i to mi je ok.
Oko titula -verujem da vecina vas smatra da je Novak bolji igrac na sljaci nego na travi, retoricki recenoSimilis simili gaudet
Comment
-
Pogledajte ovako.
Gdje moze Berdih pobijediti najlakse:
-Nadala (nigdje)
-Novaka (RG)
-Federera (USO, AO)
-Marija (RG)
-DP-a (RG)
-Ferera (Wim)
-Vavrinku (Wim)
-Isnera (RG)
-Raonica (RG)
-Fonjinija (Wim)
-Andersona (svuda)
-Gulbisa (RG)
-Monfisa (Wim)
-Tsongu (AO)
-Gaskea (RG)
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostBerd kamen spoticanja, ko bi rekao.
Ja prvenstveno govorim ono sto licno vidim u necijoj igri, uopste ne isterujem mak na konac.Vi mislite drugacije, i to mi je ok.
Oko titula -verujem da vecina vas smatra da je Novak bolji igrac na sljaci nego na travi, retoricki recenohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment