Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

QUO VADIS, ADMINE !!!
    Pored svega, bilo je sjajnih momenata na ovom pdf-u... unistili su ga razne okolnosti, nerazumevanje, gordost, samoljublje, sebicnost, pokvarenost, nesposobnost itd...
    Svako neka izabere svoj put na dalje kako zeli...
    Meni je savest mirna... podigli smo ovaj pdf na noge, 600 i kusur poruka sam ostavio ovde (retko koja je ostala) - ali ne bilo kakve poruke... ovde se nije spamovalo, koristilo milion smajlica kao post i slicne gluposti... Gotovo svaki post analiza, istorija, procena...pravo zadovoljstvo za sve ljubitelje moto sporta. Voleo bih da ih povratite i olaksate posao novom moderatoru, kojem od srca zelim da barem nastavi ono sto je ovde zapoceto...
    Da sam juce pisao ovo, napisao bih da mi je strasno zao sto se ovo desilo, medjutim sada mogu da kazem i da nije... Da, novi forum je mali i imace mali broj clanova, ali to nije cilj naseg druzenja... Cilj naseg druzenja je da vodimo kvalitetnu raspravu o Moto Gp-ju, SBK-u i eventualno drugim moto serijama i takmicenjima... i da budemo sigurni, da ce to ostati negde sacuvano i zabelezeno.
    VENI, VIDI, VICI - otprilike bih opisao kao moju ulogu u kreiranju ovog pdf-a, rasprava i najkvalitetnijih postova (ovo niko ne moze da ospori, pa ne bi sadasnji moderator ni bio tu da nije tako) generalno na forumu. Ogromnu pomoc dobijao sam od uvazenog clanstva, od kojih je vecina, kao sto znate, na novom forumu. I ispade da smo mi ti koji su krivi za sve... kao ona prica o vozacu koji je cuo na radiju da neka budala na auto putu ide pogresnim smerom...a onda zamalo izbegao jedan auto koji mu je isao u susret, pa onda drugi, pa treci... KOJA JEDNA BUDALA, PA GLEDAJ KOLIKO BUDALA IMA NA OVOM AUTO PUTU !!! %QWT&W
    I na kraju, da zavrsim sa jos jednim citatom Gaja Julija Cezara: ALEA IACTA EST !!! I kao sto je i on skoro na silu, spletom raznih okolnosti, bio nateran da predje Rubikon, pa izgovorio ovu recenicu, tako sam i ja i ostali clanovi bili prisiljeni na odredjen nacin da uradimo to sto smo uradili... i tek danas sam shvatio da smo - ispravno uradili. Gordost i despotizam nikome nisu doneli srecu, kao veliki poznavalac istorije, ovu tvrdnju mogu da potpisem.
    U svakom slucaju, jos jednom sve najbolje i zelim da vam se ovaj pdf razvije jos vise nego sto je bio slucaj do sada... (*#^R^

Comment

MOTOGP: Noyes Notebook: Waiting For A Hero’s Return

For the second straight weekend the enormous shadow of Valentino Rossi dwarfs the MotoGP paddock, rumors abound. The Italian press, easily the best informed about the inside doings of Rossi and Ducati, say that prior to his injury Rossi had told Yamaha that he was prepared to accept less money in 2011 because he understood Yamaha’s financial situation, but when he learned that Yamaha was offering to double Jorge Lorenzo’s contract from four to eight million Euros, he changed his mind.

Then there is the story that the Italian press is whispering about here that Rossi -- although he is 95% decided to accept fifteen million from Ducati -- is also willing to consider an offer from Honda if they let him form his own independent team.

And the rumors that Casey Stoner’s Ducati mechanics have been given reasons to believe that they might not have jobs next year if Rossi comes and brings his own Burgess-led crew are also the kind of paddock brat of a story that is everywhere, running amid the tracks and garages but with no recognizable parents.

Meanwhile, the racing goes on and slowly the paddock media begins to deal with the reality that Jorge Lorenzo is the new sheriff. Yes, there were significant decreases in TV audience in Italy and Spain, Dorna’s two principal markets, but the World Cup is going on as well and it is hard to analyze the numbers.

It is easier to analyze the growth of Lorenzo’s confidence and the apparent resignation of Dani Pedrosa to his fate. The Honda works for him sometimes and when it does, he is on the pace, but here, for example, he seems to accept the fact that, unless the engineers figure out something dramatic, he is in for another long weekend. Both Ducati riders are pulling three to four mph over the factory Hondas and pulling away on acceleration, while the Yamaha -- Lorenzo’s Yamaha -- is looking so smooth and fast, making up with cornerspeed any meters that it is losing down the Assen back straight.

Bilo bi neverovatno zanimljivo, kada bi i ova trka ovako izgledala !!!!

Comment

Ovo je otišlo predaleko!!!!!!!!Odluka da se napravi nov forum je bila zajednička,niko nije prednjačio u tome niti je bilo nekog insistiranja.Svi smo tamo otišli svojevoljno zbog već poznatih razloga.Mislim da sada nema potrebe za banovanjem članova i brisanjem postova koje smo već uspeli da pročitamo.

Comment

Izmjenio sam post,necu dalje da raspravljam oko nebuloza.

Comment

Iskreno, mislim da je doslo vreme da se vratimo na "posao". Zbog ove situacije, ja sam zaboravila da je danas bio prvi trening.
            Ako je neko pratio, volela bih da napise svoje utiske.
            Da li ce i ova trka, sto se tice najjace klase, biti dosadna kao i predhodna ?

Comment

jel sam ja dobro video-sport klub nece direktno prenositi trku moto gp zbog tenisa
              Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg143068#msg143068 date=1277410936]
                Iskreno, mislim da je doslo vreme da se vratimo na "posao". Zbog ove situacije, ja sam zaboravila da je danas bio prvi trening.
                Ako je neko pratio, volela bih da napise svoje utiske.
                Da li ce i ova trka, sto se tice najjace klase, biti dosadna kao i predhodna ?
                [/quote]
                Za sada deluje da Stoner parira.

Comment

[quote author=Sam Hornish Jr. link=topic=1368.msg143148#msg143148 date=1277418085]
                  jel sam ja dobro video-sport klub nece direktno prenositi trku moto gp zbog tenisa
                  [/quote]
                  Ko bi rekao...

Comment

Mnogo mrzim ovaj wimbledon.Prikazuju ga od 13 do 21h,a ne mogu da odvoje 2 sata za moto gp,sramota,ko da je to nesto specijalno.Dva lika prebacuju lopticu preko mreze..............

Comment

Kod mene, na zalost, doslo je do nekog kvara na kablovskoj, tako da nisam mogla da odgledam drugi slobodan trening.
                      Bila bih zahvalna onom ko je gledao, da nesto napise o tome.
                      Ima li neki vozac, mozda Stoner, neke sanse da parira Lorencu ?

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg143230#msg143230 date=1277460474]
                        Kod mene, na zalost, doslo je do nekog kvara na kablovskoj, tako da nisam mogla da odgledam drugi slobodan trening.
                        Bila bih zahvalna onom ko je gledao, da nesto napise o tome.
                        Ima li neki vozac, mozda Stoner, neke sanse da parira Lorencu ?
                        [/quote]
                        Lorenco klasično, spor u početku, par minuta pred kraj postavlja najbolje vreme i popravlja ga. Stoner je dugo bio na vrhu, ali izgleda da je dosta rano dostigao maksimum, nije se mnogo popravio na kraju. Pedrosa ponovo slab, jeste postavio treće vreme ali je imao jedan brz krug. Inače, konstantno se vrteo oko 8.-9. mesta. Hejdena izdaje mašina, uzima rezervnu i pada. Spis ponovo dobar, možda borba za podijum. Mene je oduševio Espargaro, momak se vratio u sedlo i odlično jaše.
                        Što se prvog mesta tiče, mislim da Stoner ima šanse (pod uslovom da ne startuje kao prošli put), samo mora da napadne Lorenca i da mu iseče ritam, jer ako ovaj počne da pakuje 0,2 - 0,3 po krugu, gotova borba.

Comment

Hvala 3006, na ovim iscrpnim informacijama.
                          Koliko je meni poznato ti si Lorencov fan, ali ja bih volela da mu se neko priblizi, da bi trke bile interesantnije.
                          Ovako su prilicno dosadne.

Comment

Evo vesti ne znam za vas da li ste culi ali Marco Melandri nece ucestvovati na trci u subotu zato sto je na jutarnjem treningu pao i povredio rame

Evo i vremena na treningu od jutros:

1. Jorge Lorenzo ESP Fiat Yamaha Team 1m 34.769s

2. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 1m 35.088s

3. Dani Pedrosa ESP Repsol Honda Team 1m 35.451s

4. Ben Spies USA Monster Yamaha Tech 3 1m 35.518s

5. Nicky Hayden USA Ducati Marlboro Team 1m 35.576s

6. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP 1m 35.598s

7. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 1m 35.626s

8. Aleix Espargaro ESP Pramac Racing 1m 35.640s

9. Marco Simoncelli ITA San Carlo Honda Gresini 1m 35.965s

10. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP 1m 36.177s

11. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 1m 36.224s

12. Marco Melandri ITA San Carlo Honda Gresini 1m 36.297s

13. Hector Barbera ESP Paginas Amarillas Aspar 1m 36.388s

14. Mika Kallio FIN Pramac Racing 1m 36.944s

15. Alvaro Bautista ESP Rizla Suzuki MotoGP 1m 37.19s

16. Kousuke Akiyoshi JPN Interwetten Honda MotoGP 1m 39.37
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Markez fenomenalan,covjek je potpuno sazrio kao vozac.Svi koji prate ovaj sport,znali su jos od prije da se radi o velikom talentu,ali je imao problem sa psihom,prva pobjeda u karijeri,koju je ostvario u Mugellu,promijenila je dosta toga na dobro,sad Markez bez pritiska,prosto leti,tipujem sutra na njega,imat ce zestoku konkurenciju od strane Espargara,Terola,pa i Smita,koji polako vraca samopouzdanje i sve je bolji,sve u svemu ocekuje nas kao i obicno fantasticna trka u ovoj klasi.

Comment

Svaka cast za Lorenca pol pozicija zasluzeno i sutra verovatno osvaja trku ali mnogo sam se razocarao voznjom Pedrose tek 7 ali sta je tu je
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X