Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114138#msg114138 date=1265488491]
    Nisi u pravu(sto se tice tvojih reci da nekome ne odgovara tvoje razmisljanje),Hajde da podjemo od tvoje teorije da je Rosi dobar jer nema pravu konkurenciju. Ko je za to kriv?
    Rosi-naravno da nije. Moze i ovako-nisu(po tebi)NEKI SUPER VOZACI A ko moze da zna kAKAV bi Rosi bio, da ima konkurenciju onakvu, kakvu ti smatras da je prava. Sta ako bi i tada bio najbolji?O tome ne vredi trositi reci, slozices se.Pozzz.
    [/quote]
    Naravno da nije Rosi za to kriv,ali zasto je to tako?
    Zato sto je to takmicenje isuvise monotono i dosadno i ima izuzetno malu gledanost a kao takvo nema ni kvalitetne vozace u gridu,jer niko nece na to da se usesredi svima je cilj F1 i WRC,dje se pokazuje ko je kakav vozac ;)
    Zasto pozzz,ides nedje?
    sigpic

Comment

Vladane,motogp je daleko od toga da je monoton i nezanimljiv!!!!! :o :o :o
      No coment na ostatak posta.

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114143#msg114143 date=1265488943]
        [/quote]
        Ukusi se razlikuju
        Evo samo konkurencije Rosiju u Moto GP-u
        Bjadji,Ziberno,Simonceli,Lorenco,Stoner,Hejden pffffffffffffffff
        Naravno da je u ovakvoj konkurenciji Rosi najbolji,greota bi bila da nije
        sigpic

Comment

Izvinjavam se sto se ponavljam, ali da li bi uvazeni Cika Crni hteo da odgovori zbog cega je tako siguran u Stonerovu pobedu? Da li on nesto zna sto mi neznamo! Sta je sa cuvenim zaverama i ostalim tajnim silama okupljenih oko jednog cilja-ne dozvoliti Stoneru da pobedi? Zar su prestale da postoje? Tu mi nesto ne stima-nisu oni takvi

Comment

[quote author=Vladan link=topic=1368.msg114144#msg114144 date=1265489136]
            [quote author=gagaj link=topic=1368.msg114143#msg114143 date=1265488943]
            [/quote]
            Ukusi se razlikuju
            Evo samo konkurencije Rosiju u Moto GP-u
            Bjadji,Ziberno,Simonceli,Lorenco,Stoner,Hejden pffffffffffffffff
            Naravno da je u ovakvoj konkurenciji Rosi najbolji,greota bi bila da nije
            [/quote]
            Mala ispravka-Simonceli ce mu tek biti konkurencija.Zaboravio si da spomenes Pedrosu i Melandrija.

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114146#msg114146 date=1265489438]
              Mala ispravka-Simonceli ce mu tek biti konkurencija.Zaboravio si da spomenes Pedrosu i Melandrija.
              [/quote]
              Namjerno sam izostavio Melandrija ;)
              Zaboravio sam Pedrosu kojega smatram za solidnog vozaca ;)
              sigpic

Comment

[quote author=Vladan link=topic=1368.msg114147#msg114147 date=1265489513]
                [quote author=gagaj link=topic=1368.msg114146#msg114146 date=1265489438]
                [/quote]
                Namjerno sam izostavio Melandrija ;)
                Zaboravio sam Pedrosu kojega smatram za solidnog vozaca ;)
                [/quote]

U redu je ;) ;) ;)

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114145#msg114145 date=1265489194]
                  Izvinjavam se sto se ponavljam, ali da li bi uvazeni Cika Crni hteo da odgovori zbog cega je tako siguran u Stonerovu pobedu? Da li on nesto zna sto mi neznamo! Sta je sa cuvenim zaverama i ostalim tajnim silama okupljenih oko jednog cilja-ne dozvoliti Stoneru da pobedi? Zar su prestale da postoje? Tu mi nesto ne stima-nisu oni takvi
                  [/quote]

nisi razumela. nije teorija zavere ne dozvoliti stoneru da pobedi nego omoguciti Rosiju da pobedi.
                  zasto ne bi svi imali iste motore? oces da kazes da bi i tada dominirao? nikada. kao u indy seriji ako osvojis do dve trke sampion si. ali zato 3 druga mesta dva treca, jedno peto .. a ne ovde ili je prvi ili drugi ili odustaje.
                  za mene je stoner daleko kvalitetniji vozac. kada stoner ode napred njega vise niko ne moze da stigne, jel istina? a kada rosi ode napred, svi ga stizu. i da. niko nema toliko srece kao rosi.
                  Kako lep si Rafaele
                  sve bi cure tebe htele!
                  Protiv njih se stalno boris
                  jer ti samo tenis volis!

Comment

i jos nesto. GP ce uskoro biti nezanimljiv kao i formula proslih sezone, jer se sve svodi na to koja ce jamaha da pobedi. ko sa ovim motorom ne bude prvi taj odmah da se ubije. Lorenco da ode na drugi motor gledao bi u dupe 10-to plasiranom. daj stoneru jamahu a rosiju dukati pa da vidimo.
                    Kako lep si Rafaele
                    sve bi cure tebe htele!
                    jer ti samo tenis volis!

Comment

Za Mr. Vladana-poz. zato sto sam mu se prvi put obratila-sta cu tako sam vaspitana. Moto gp uopste nije monoton- naprotiv o tome govori i cinjenica da je sve vise zemalja koje odkupljuju prava na prenos(samo prosle god. oko 25 novih) dok progresivno opada interesovanje za F1. To nisu moja zapazanja vec kompetentnih ljudi, koji ocekuju da ce dolazak Sumija to promeniti. I hoce sigurno. jer si do sada mogao da procitas knjigu, a da se na pisti nista ne desi. Inace volim F1

Comment

[quote author=Cika Crni link=topic=1368.msg114150#msg114150 date=1265489987]
                        i jos nesto. GP ce uskoro biti nezanimljiv kao i formula proslih sezone, jer se sve svodi na to koja ce jamaha da pobedi. ko sa ovim motorom ne bude prvi taj odmah da se ubije. Lorenco da ode na drugi motor gledao bi u dupe 10-to plasiranom. daj stoneru jamahu a rosiju dukati pa da vidimo.
                        [/quote]
                        Cika Crni,slazem se sa Vasom poslednjom recenicom.Samo,mislim da nemamo isto misljenje oko krajnjeg rezultata koji Vam se sigurno ne bi svideo.

Comment

Pa ja nisam tako ostrascena- zasto da se ubijaju? Sve je to sport, mada mi nije jasno sto se Stoner nije ubio posle Lagune-imao je svih dana daleko najbolja vremena i na kraju.....
                          (kako li funkcionisu te zavere- kad bih to provalila gde bi mi bio kraj?)

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114153#msg114153 date=1265490140]
                            [/quote]
                            Cika Crni,slazem se sa Vasom poslednjom recenicom.Samo,mislim da nemamo isto misljenje oko krajnjeg rezultata koji Vam se sigurno ne bi svideo.
                            [/quote]

Malo bolje ja poznajem MGP i moto svet da bi uopste i posumnjao da ne bi bilo kako sam rekao
                            Rosi je pun talenta ali ima odlicne motore, celu karijeru. I to je cinjenica. Sena je bio kralj kada sa nekonkurentnimo bolidom u prvom krugu na kisi sa slik pneumaticima obilazi 5 vozaca, sa sve sampionom na celu. To Rosi nikada ne bi mogao. tako da nemojte vise od njega da pravite bezgresnoga kada to nije. stoner je definitivno bolji. i ne samo stoner. ima tu talenta koliko volis ali voze kante. daj svima istu jamahu pa da vidimo.
                            Ili sam promasio temu? vi ovde pricate o tome da je stoner los covek?
                            Kako lep si Rafaele
                            sve bi cure tebe htele!
                            jer ti samo tenis volis!

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114151#msg114151 date=1265490067]
                              Za Mr. Vladana-poz. zato sto sam mu se prvi put obratila-sta cu tako sam vaspitana. Moto gp uopste nije monoton- naprotiv o tome govori i cinjenica da je sve vise zemalja koje odkupljuju prava na prenos(samo prosle god. oko 25 novih) dok progresivno opada interesovanje za F1. To nisu moja zapazanja vec kompetentnih ljudi, koji ocekuju da ce dolazak Sumija to promeniti. I hoce sigurno. jer si do sada mogao da procitas knjigu, a da se na pisti nista ne desi. Inace volim F1
                              [/quote]
                              Izvini,sad se osjecam bas glupo,dje su mi maniri? :-[ :-[ :-[
                              Pozdrav i tebi ja sam Vladan iz Podgorice,volim tenis,fudbal,auto-moto sportove.Izbjegavam postovanje u ovoj temi jer vidim da svi navijaju za Rosija,pa da ne remetim harmoniju
                              Grijesis,nikad ali nikad Moto GP ne moze biti intresantan kao F1,a jos sad kad se vratio najbolji vozac svih vremena i kad ima ovakvu konkurenciju Alonsa,Masu,Hamiltona,Batona,ova sezona puno obecava.
                              Samo vidi primanja vozacima u F1 i vozacima u Moto GP i sve je jasno ;)
                              Zna se koji je najbrzi i najbolji leteci cirkus na svijetu,takodje se zna dje su najkvalitetniji vozaci u WRC-u
                              sigpic

Comment

[quote author=Cika Crni link=topic=1368.msg114155#msg114155 date=1265490591]
                                [quote author=gagaj link=topic=1368.msg114153#msg114153 date=1265490140]
                                [/quote]
                                [/quote]

Malo bolje ja poznajem MGP i moto svet da bi uopste i posumnjao da ne bi bilo kako sam rekao
                                Rosi je pun talenta ali ima odlicne motore, celu karijeru. I to je cinjenica. Sena je bio kralj kada sa nekonkurentnimo bolidom u prvom krugu na kisi sa slik pneumaticima obilazi 5 vozaca, sa sve sampionom na celu. To Rosi nikada ne bi mogao. tako da nemojte vise od njega da pravite bezgresnoga kada to nije. stoner je definitivno bolji. i ne samo stoner. ima tu talenta koliko volis ali voze kante. daj svima istu jamahu pa da vidimo.
                                Ili sam promasio temu? vi ovde pricate o tome da je stoner los covek?
                                [/quote]
                                Niko nije rekao da je Stoner los covek.Ne poznajemo ga da bismo o tome pricali.Pricamo o tome koliko je psihicki slab i kako ne moze da prezali neke stvari.Nije bitno prihvatiti tudje misljenje,dovoljno ga je uvaziti.On pokazuje suprotno.To koliko Vi poznajete motogp je veoma diskutabilna tema za koju ja stvarno nemam vremena.

Comment

Working...
                                X