Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Za gospodina Vladana-ima Rosi dobru i jaku konkurenciju, samo je on toliko bolji da oni izgledaju kao da su slabi.
    Sta reci za Lorenca, Stonera, Pedrozu-sjajni vozaci ali nedovoljno da pobede DOKTORA

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114123#msg114123 date=1265486000]
      Za gospodina Vladana-ima Rosi dobru i jaku konkurenciju, samo je on toliko bolji da oni izgledaju kao da su slabi.
      Sta reci za Lorenca, Stonera, Pedrozu-sjajni vozaci ali nedovoljno da pobede DOKTORA
      [/quote]
      Da,konkurencija je odlicna i veoma jaka.Veoma kvalitetni vozaci koji su se dokazali ali im i dalje fali "ono nesto" da bi bili bolji od Rossija.

Comment

Ja ovako vidim nastupajucu sezonu.Svi ce krenuti zestoko, a onda ce jedan po jedan polako da gube samopouzdanje. Svi, osim Rosija

Comment

Slazem se.Cinjenica je da su veoma dobri vozaci u pitanju.Pitanje je ko ce se i na koji nacin izboriti sa pritiskom.Dobro znamo ko je najbolji u tome i ko veoooooma retko popusta i podleze.Nema potrebe imenovati ga ;D!!!!

Comment

[/quote]
            Da li je tako?
            Pazi Sumaher je imao cak jedno vrijeme Senu,pa onda Prosta,Hila,Hakinena sve legende,pa onda Frencena,Alezija,kasnije Alonsa,Raikonena.
            Leb imao MekRea,Solberga i zivu legendu relija Gronholma,pa su i jedan i drugi napravili strahovitu dominaciju,odskocili,od koga je odskocio Rosi,od Maksa Bjadjija?
            Ma molim vas,cist prosjek! ;)
            sigpic

Comment

[quote author=Vladan link=topic=1368.msg114131#msg114131 date=1265487707]
              [/quote]
              Da li je tako?
              Pazi Sumaher je imao cak jedno vrijeme Senu,pa onda Prosta,Hila,Hakinena sve legende,pa onda Frencena,Alezija,kasnije Alonsa,Raikonena.
              Leb imao MekRea,Solberga i zivu legendu relija Gronholma,pa su i jedan i drugi napravili strahovitu dominaciju,odskocili,od koga je odskocio Rosi,od Maksa Bjadjija?
              Ma molim vas,cist prosjek! ;)
              [/quote]

A,zasto se ti odmah zestis? .

Comment

Mislim da ce Stoner najgore proci- zato sto je pun sebe, pa ce ga samo jedan neuspeh dobro prodrmati. Lorenco je drugaciji i mislim ,da kada Rosi prestane da vozi, on je najveci kandidat za titulu.Samo da pametno odigra na kartu Stonerove arogancije i samovelicanja.

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114132#msg114132 date=1265487948]

[/quote]
                  Ko se zesti?
                  Pa ja samo iznosim cinjenice,ali nekima to ovdje ne odgovara...
                  sigpic

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114122#msg114122 date=1265485978]
                    [quote author=Cika Crni link=topic=1368.msg114120#msg114120 date=1265485799]
                    [quote author=gagaj link=topic=1368.msg114114#msg114114 date=1265485396]
                    [quote author=Cika Crni link=topic=1368.msg114109#msg114109 date=1265485117]
                    [quote author=gagaj link=topic=1368.msg114089#msg114089 date=1265481659]
                    Cika Crni......ja cekam.....
                    [/quote]

sta sad cekas?
                    [/quote]
                    Odgovor.....
                    [/quote]

pa ne znam koji odgovor. mogu jednom da te poljubim :-*
                    [/quote]

Procitaj postove.Ako ti je lakse-ponovicu:da li si namerno pretumbao reci?
                    [/quote]

u nijednom postu nisam namerno pretumbao reci
                    Kako lep si Rafaele
                    sve bi cure tebe htele!
                    Protiv njih se stalno boris
                    jer ti samo tenis volis!

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114133#msg114133 date=1265487961]
                      Mislim da ce Stoner najgore proci- zato sto je pun sebe, pa ce ga samo jedan neuspeh dobro prodrmati. Lorenco je drugaciji i mislim ,da kada Rosi prestane da vozi, on je najveci kandidat za titulu.Samo da pametno odigra na kartu Stonerove arogancije i samovelicanja.
                      [/quote]

Nece. da su svi motori isti, Rosi nikada ne bi osvojio ovoliko titula. stoner je najbolji vozac ali nema najbolji motor. i pored toga osvojice titulu ove sezone jer je najbolji

Kako lep si Rafaele
                      sve bi cure tebe htele!
                      Protiv njih se stalno boris
                      jer ti samo tenis volis!

Comment

[quote author=Vladan link=topic=1368.msg114134#msg114134 date=1265488012]
                        [quote author=gagaj link=topic=1368.msg114132#msg114132 date=1265487948]

[/quote]
                        Ko se zesti?
                        Pa ja samo iznosim cinjenice,ali nekima to ovdje ne odgovara...
                        [/quote]
                        Pogresio si.Mi smo ovde da bismo iznosili cinjenice.Da li cemo se slagati ili ne,to nije bitno.Ne zelim da ti iznosim statistiku i brojke vezano za VR.Ne razumem se i ne pratim formulu 1 pa cu biti iskrena i reci da nisam kompententna da govorim o tome.Sto se tice tvog komentara da Rossi nije odskocio,ne slazem se.Mislim da drugi nisu uspeli da mu doskoce.

Comment

Nisi u pravu(sto se tice tvojih reci da nekome ne odgovara tvoje razmisljanje),Hajde da podjemo od tvoje teorije da je Rosi dobar jer nema pravu konkurenciju. Ko je za to kriv?
                          Rosi-naravno da nije. Moze i ovako-nisu(po tebi)NEKI SUPER VOZACI A ko moze da zna kAKAV bi Rosi bio, da ima konkurenciju onakvu, kakvu ti smatras da je prava. Sta ako bi i tada bio najbolji?O tome ne vredi trositi reci, slozices se.Pozzz.

Comment

[quote author=Cika Crni link=topic=1368.msg114136#msg114136 date=1265488372]
                            [/quote]

Nece. da su svi motori isti, Rosi nikada ne bi osvojio ovoliko titula. stoner je najbolji vozac ali nema najbolji motor. i pored toga osvojice titulu ove sezone jer je najbolji
                            [/quote]
                            Potpis +1
                            Rosiju je najveci takmac bio Sete Ziberno,pa to je dovoljno reci kakvi su vozaci u tom gridu...
                            sigpic

Comment

[quote author=Cika Crni link=topic=1368.msg114136#msg114136 date=1265488372]
                              [/quote]

[/quote]
                              Aha,Cika Crni,upravo ste odgovorili na moje pitanje.Hvala.Keep on dreaming

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114137#msg114137 date=1265488488]

Pogresio si.Mi smo ovde da bismo iznosili cinjenice.Da li cemo se slagati ili ne,to nije bitno.Ne zelim da ti iznosim statistiku i brojke vezano za VR.Ne razumem se i ne pratim formulu 1 pa cu biti iskrena i reci da nisam kompententna da govorim o tome.Sto se tice tvog komentara da Rossi nije odskocio,ne slazem se.Mislim da drugi nisu uspeli da mu doskoce.
                                [/quote]
                                Pratim auto-moto sportove dugi niz godina,F1 14,a Moto GP i WRC 12 godina i nema price da je najgora konkurencija u MOTO GP-u,ne kazem ja da je los Rosi,samo kazem da je cist prosjek jer lako je u dobru dobar biti na muci se poznaju junaci
                                sigpic

Comment

Working...
                                X