Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114094#msg114094 date=1265482664]
    To je ono sto on sada stvarno misli i u sta veruje. Svi smo mi nekad obecali nesto "cvrsto"sebi, na pr. da cemo od ponedeljka poceti da vezbamo, vise ucimo itd. a kada dodje ponedeljak......Tako i on. Dovoljna je jedna Laguna i on je opet na pocetku. Samo sto je svaki put sve teze podici se.
    [/quote]
    Ma,kakvi....mislim da je Stoner psihicki veoma jaka i stabilna licnost.Najjaca medju vozacima!Ta Laguna je davno prezaljena i zaboravljena u njegovoj glavi.... ;D

Comment

Upravo tako.Ako on ni posle 2 god. nije zaboravio pokazuje koliko je opterecen i koliko se plasi da se tako nesto opet ne dogodi. Ovakvim izjavama on pokusava da podigne sebi moral, iako nije toga svestan.Osecanja su starija od razuma i tu on nista nece moci da promeni.Izgubice.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114096#msg114096 date=1265483312]
        Upravo tako.Ako on ni posle 2 god. nije zaboravio pokazuje koliko je opterecen i koliko se plasi da se tako nesto opet ne dogodi. Ovakvim izjavama on pokusava da podigne sebi moral, iako nije toga svestan.Osecanja su starija od razuma i tu on nista nece moci da promeni.Izgubice.
        [/quote]
        Nemoj da se brines....tu je njegova zenica.....rame za plakanje...

Comment

Ne brinem, naprotiv, znam da nije lepo od mene, ali se radujem sto cu da ga vidim ponizenog. Sta cu, i ja sam samo covek, hocu da kazem-zena

Comment

Da,da...Vesna...zensko ime...jesi covek naravno...super pa nema diskriminacije.Ti si samo iskrena i iznosis svoje stavove.Cenim to a i delim ih sa tobom.

Comment

Pa meni ga je pomalo izao(mislim na Stonera).Nije on kriv sto se rodio u pogresno vreme, mislim vreme Rosija.
              A nije kriv sto ima pogresnu predstavu o sebi-da je najbolji.To su mu drugi usadili, a on opet isuvise je "mali" da bi to uvideo.
              Hocu da kazem da ne mogu svi da budu VELIKI ljudi. Zato je Rossi najbolji svih vremena jer je pre svega veliki covek, duboko svestan i svojih vrlina ali isto tako i mana. I najvaznije-ne plasi se da govori o njima.

Comment

Da.Seti se Indija i posle Misana.Ko bi jos imao hrabrosti da stavi takvu kacigu na glavu.Stoner mozda????E,u tome je Rossijeva velicina,kvalitetriznati svoje greske,biti siguran u sebe i sto je najbitnije ispraviti ih.Nema kukanja i nema zaljenja.

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114089#msg114089 date=1265481659]
                  Cika Crni......ja cekam.....
                  [/quote]

sta sad cekas?
                  Kako lep si Rafaele
                  sve bi cure tebe htele!
                  Protiv njih se stalno boris
                  jer ti samo tenis volis!

Comment

Iskreno govoreci meni je taj Rosi prenaduvan vozac,nikad nece biti sampion kakav je Sumaher ili kakav je Leb,konkurencija mu je NULA!
                    Inace veliki pozdrav za vas ;)
                    sigpic

Comment

Upravo na to sam i mislila. A koliko je samokritican govore i njegove izjave-da nije sasvim zadovoljan prethodnom sezonom, iako je osvojio sampionat.
                      Zbog toga sam sigurna da ce opet biti prvi.

Comment

[quote author=Cika Crni link=topic=1368.msg114109#msg114109 date=1265485117]
                        [/quote]

sta sad cekas?
                        [/quote]
                        Odgovor.....

Comment

[quote author=Vladan link=topic=1368.msg114110#msg114110 date=1265485172]
                          Iskreno govoreci meni je taj Rosi prenaduvan vozac,nikad nece biti sampion kakv je Sumaher ili kakav je Leb,konkurencija mu je NULA!
                          Inace veliki pozdrav za vas ;)
                          [/quote]
                          pozzz ;) ;) ;)

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg114111#msg114111 date=1265485184]
                            Upravo na to sam i mislila. A koliko je samokritican govore i njegove izjave-da nije sasvim zadovoljan prethodnom sezonom, iako je osvojio sampionat.
                            Zbog toga sam sigurna da ce opet biti prvi.
                            [/quote]
                            Nadamo se.Nego,Rossi vs. Lorenzo.Nema vise deljenja podataka.Svidja mi se komentar koji je Rossi dao povodom toga.

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114114#msg114114 date=1265485396]
                              [/quote]

sta sad cekas?
                              [/quote]
                              Odgovor.....
                              [/quote]

pa ne znam koji odgovor. mogu jednom da te poljubim :-*
                              Kako lep si Rafaele
                              sve bi cure tebe htele!
                              Protiv njih se stalno boris
                              jer ti samo tenis volis!

Comment

[quote author=Cika Crni link=topic=1368.msg114120#msg114120 date=1265485799]
                                [quote author=gagaj link=topic=1368.msg114114#msg114114 date=1265485396]
                                [/quote]

sta sad cekas?
                                [/quote]
                                Odgovor.....
                                [/quote]

pa ne znam koji odgovor. mogu jednom da te poljubim :-*
                                [/quote]

Procitaj postove.Ako ti je lakse-ponovicu:da li si namerno pretumbao reci?

Comment

Working...
                                X