Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by prskaj View Post
    Sad sam, nazalost, prilicno siguran da Noki nikad nece ispraviti H2H sa Feridom, nema ovaj vise potencijal da stigne do tih rundi
    Da to je to što me muči.

Nego niko me niije odgovorio, ima li Conga možda trenera?
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• 26.05.2013, 23:43 Gandalf
      Glasao za Tsonga - Ferrer

26.05.2013, 23:45 Nadalinho
      Onda nisi pogriješio
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Da to je to što me muči.

Ima, Rogera Rasheeda.
        sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
          Lep pozdrav Feda

Sad se treba naslusati Feridavaca i komentara: "Nema veze, ionako RG nije njemu bitan, zna se sta je njemu cilj a to je Wimbledon, ima mesec dana da se spremi"
          Da sam admin ja bih ga banovao na mesec dana, taman to Wimbledona. Cuj nije mu bitan, evo vec drugi RG zaredom on dolazi u losoj formi. Danas posle pola sata poceo da se znoji kao da igra 3h.

Nijednog trena nije imao pobednicki stav. Vodio je onda dok mu je Tsonga poklanjao. Suma sumarum ocajan mec. Iznervirao me slicno kao u Rimu. I dalje se jezim od onih prilaznih udaraca i od njegovog FH-a. Pa i Simon je udarao jace jbt

Comment

Da to je to što me muči.

Ja bi ti reko da ima neki Rasa, Rasko ili Rasid, tako nesto.
            Ima tu strucnijih, ja sam vican samo za
            sigpic

Comment

• Mmmm dubl na ES 2
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

Da to je to što me muči.

Rašida, od AO rade zajedno
                If it wasn't hard, everyone would do it. It's the hard that makes it great.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                  Ja bi ti reko da ima neki Rasa, Rasko ili Rasid, tako nesto.
                  Ima tu strucnijih, ja sam vican samo za
                  A daaaaa Rodžer Rašid
                  Eto napretka, a koliko ga nije imao...
                  sigpic

Comment

• uh , plasim se da je 2012 bila fekijeva labudova pesma, nije toliko stvar u godinama i u formi ,koliko se vidi da mu nedostaje motivacija (cudo jedno) , mislim da lagano treba reket da ide o klin , suvise je on velika faca da bi vecina igraca iz prvih 15 malo, malo lecili komplexe na njemu, ali bih voleo da me demantuje (jos ima vremena ove sezone ;) ), e sad sto se sutrasnjeg programa tice , ako bude sve u redu fizicki sa novakom , mislim da ce raskolobajisati tomija, a drugi par , zna se nema vavrinka medjunozje za iznenadjenje ..

Comment

• I opet ide kacenje reketa o klin

Comment

• Njega je 2012. iscrpela i vide se rezultati sada. Nema one ostrine od prosle godine

Comment

• zvao sam Serenu na burek i jogurt posle osvajanja RG, nije mi još odgovorila; možda ne voli burek ili nije tolerantna na laktozu
                          If it wasn't hard, everyone would do it. It's the hard that makes it great.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                            Njega je 2012. iscrpela i vide se rezultati sada. Nema one ostrine od prosle godine
                            Nije toliko 2012. problem koliko one egzibicije, uopste mi nije jasno sto mu je to scelo. Ako su pare motiv onda neka sve ide u pm. Posle onako fizicki zahtjevne sezone on ide i igra ozbiljne egzibicione meceve, ocajan potez, preglup.
                            sigpic

Comment

• Bravo Jo!

Comment

• Ja od meca sa Marejem na AO nemam vise nikakva ocekivanja od Feda, ali ovakvo razbijanje bas i nisam ocekivao. Nadam se da ce sad Tsonga do slema, jedan mi je od najdrazih igraca, a i zasluzuje slem.
                                Last edited by ; 04-06-13, 17:41.

Comment

Working...
                                X