Originally posted by Gandalf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ma daj bre, protiv simona, njega je levom tukao, kao i ostatak ekipe( cast izuzecima), ne kayem ja da bih voleo da ode ,nego prosto mi je zao da igra na nivou na kom igra od pocetka 2013, kesa mu ne trba fala bogu, oborio je sve rekorde, sta jos , realno nema sebi ,a ni drugima, sta vise da dokaze, sto se i vidi u prikazanoj igri, znas kako se kaze, ko sa decom spava, popisan se budi
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMozda po tome sto je izmislio tenis za ostatak toura, sto je konstantan, sto sa 30+ godina lagano opstaje u TOP 5, sto se sali sa tim velikim i jakim serverima na svim podlogama, sto ima 20 titula u karijeri.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
-
Originally posted by Komri View Posti šta može Novaku?
da uzme jedan set i ćao
Kod Federera je jedino bitno da li ima želje, motivacije i da je zdrav. Problem su naravno i prevelika očekivanja u vidu pehara i najboljih rezultata, ali uopšte ne vidim razlog da se i dalje ne takmiči.
Nije najbolji.. pa bože moj, bio je. Istoriju je napisao odavno.Last edited by miloolja; 04-06-13, 18:58.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Gandalf View PostNikad igrac nije veci od igre koju igra ;)“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAli ja stvarno ne vidim po cemu on zasluzuje Slam
Zamisli da on ima Slam, a da ga nemaju Nalbandian, Davydenko, Ferrer ili Haas, strasno.
Znao sam da ces se bas ti javiti kada sam rekao da Tsonga zasluzuje slem i pomenuti Ferera Prosto mislim da igrac koji je u stanju da pruzi lepu igru i kojeg malo ljudi moze da dobije kada pruzi svoj maximum zasluzuje da ima GS, a Tsonga je po meni takav igrac. Navijam za finale Tsonga - Haas, pa sta budeLast edited by s_hyperion; 04-06-13, 19:07.
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostNe kazem da ga Haas ili Nalbandian nisu takodje zasluzili. Davidenka ili Ferera ne bih bas svrstao u tu ekipu.sigpic
Comment
Comment