Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by straxx90 View Post
    Sto Delpo ne ucestvuje to je ok, ali Marej nebitno Tsonga igra kuci moze da se napali
    Ma nem pojma, mozda sam ja negativan.Nadam se da ce se svi popaliti. Gledacu u svakom slucaju dosta meceva, tj pokusacu - odgledam prvi set pa ako smaraju, menjam. Ne pada mi na pamet vise da gledam neke nebuloze kao sto sam radio ranije
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

    Comment


    • Originally posted by Navras View Post
      Da izlesinare nad umornim i emotivno ispraznjenim Novakom je jos gori scenario. Ako vec moram da biram izmedju te dve opcije onda je bolje da ih Nadal posatire.
      Cak ako si i u pravu, organizatori time dobijau zanimljivo polufinale i finale. Sto je jos vaznije, kompletna Federerova polovina ima pravo da se nada barem do polufinala. To daje koliko, toliko draz turniru.

      Comment


      • Ocekivao sam da smeste Novaka i Rafu u finalu , ovo nisam ocekivao . Bilo bi dobro da Novak dobije Rafu a Federer da se domogne finala pa da gledamo to finale .

        Comment


        • Originally posted by NI View Post
          Cak ako si i u pravu, organizatori time dobijau zanimljivo polufinale i finale. Sto je jos vaznije, kompletna Federerova polovina ima pravo da se nada barem do polufinala. To daje koliko, toliko draz turniru.
          Ne znam cemu su se organizatori nadali ali meni turnir ovakvim zrebom postaje apsolutno nezanimljiv. Drugu polovinu necu cak ni pratiti posto je potpuno svejedno ko ce se nacrtati u polufinalu/finalu jer od njih prakticno nista ne zavisi. Jedino bi Gulbis mogao da napravi razliku i njega jedino vredi ispratiti. Od svega vredi samo odgledati sf izmedju Novaka i Nadala i to je otprilike to.
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

          Comment


          • Znaci, da su Nadal i Djokovic bili u suprotnom delu zreba, onda bi ti turnir bio ekstra zanimljiv, iako je 99% sansa da igraju finale, a posto ce sad igrati polufinale, sad je turnir apsolutno nezanimljiv?
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

            Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

            sigpic

            Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

            Comment


            • Plasite se jednog starca koji ima problema sa ledjima, stidite se

              Comment


              • @Navras

                Siguran sam da ces gledati finale ako Novak dobije polufinale. Inace razlike u misljenju cine stvari zanimljivim. Vidi kao se Vilander i Ivanisevic ne slazu.

                Ivanišević: Novače, nadaj se kiši
                SO
                Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević smatra da Novak Đoković jedino po kiši može da dobije Rafaela Nadala na Rolan Garosu.

                "Novak Đoković je jedini čovek koji ima šansu da pobedi Nadala u Parizu. On može da osvoji jedan set protiv Nadala, možda čak i dva, ali tri? Nisam tako siguran. Centralni teren na Garosu je tako veliki i teško je napraviti viner (Nadal se kreće i nekoliko metara iza linije, prim. aut)“, rekao je Ivanišević za portal The Tennis Space.

                "Ukoliko je vreme suvo i sunčano, to favorizuje Nadala. Đoković mora da se nada kiši ili teškim uslovima kao prošle godine. Ukoliko je vlažno, loptica ne odskače tako visoko, a niži odskok bolji je za Đokovića. Teško je zamisliti da se tako nešto dogodi (poraz Nadala), ali ako neko ima šansu, onda je to Đoković“, dodao je osvajač Vimbldona iz 2001. godine.

                Sličnog mišljenja je i legendarni američki teniser Džon Mekinro, a Kris Evert kaže da skorašnji porazi neće uticati na Novaka.

                Mats Vilander, osvajač sedam Gren slem titula i komentator na Evrosportu, smatra da je Đoković favorit za osvajanje Rolan Garosa.

                Rodžer Federer priznao je da trenutno jedino Novak ima rešenje za igru Rafaela Nadala na šljaci.
                Inace, mislim da su Novakove sanse u mecu u 5 setova protiv Nadal bolje nego u mecu u 3 seta. Pod uslovom da nema prekida. Dva su razloga za to. Prvo, Nadal mora da igra ofanzivno, sto nije njegova igra. Sto je mec duzi pocece vise da grijesi. Drugo, nadmetanje sa Novakom njega vise iscrpljuje nego Novaka. notorious je to dobro uocio. Prosle godine je Nadal bio dobar u sva tri pocetka. Kako bi igra odmicala Novak ga je stizao. Pauze daju Nadalu predah.
                Last edited by NI; 24-05-13, 14:53.

                Comment


                • Originally posted by bojanaBG View Post
                  Znaci, da su Nadal i Djokovic bili u suprotnom delu zreba, onda bi ti turnir bio ekstra zanimljiv, iako je 99% sansa da igraju finale, a posto ce sad igrati polufinale, sad je turnir apsolutno nezanimljiv?
                  Ne bi bio ekstra zanimljiv, ali bi bio zanimljiviji. Videli bi da li neko moze da ih ugrozi, u kojoj meri, ko ce biti najteza prepreka, kako ce im izgledati put do finala etc. Da ne pricam koliki bi spektakl bilo samo finale. Ovde cemo imati zanimljivo sf i drugu polovinu gde je apsolutno nebitno ko ce doci do finala (izuzev ako to nije Gulbis) jer cemo gledati ili skidanje gaca ili lesinarenje nad iscrpljenim rivalom. U svakom slucaju, nista interesantno, makar meni.
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

                  Comment


                  • Nema ni Rafa neki pretezak zdrijeb, Novak ide na Griso u trecem kolu, bice interesantan duel to, ocekujem bar set da uzme Grigor. Roger vidim u finala, ali ostavljam prostor za iznenadjenja u eventualni duel sa Fererom.
                    OVAKO

                    Comment


                    • Jedna stvar je interesantna. Kada protivnici skidaju gače protiv Novaka sa zadnjicom podmazanom vazelinom još u svlačionici, to se opravdavalo riječima, parafraziram: 'Znaju svoje mjesto i dokle trebaju ići' u smislu da se ni ne trebaju nadati pobjedi. Međutim, kada to rade protiv Nadala, onda je to užasno. Interesantno je kako se percepcija razmišljanja promijeni u minuti. Usaglasite stavove, kontradikcija izbija na sve strane.
                      ;)

                      S druge strane, što se tiče žrijeba, poprilično zanimljiv. Prije svega, željno iščekujem Nodal polufinale. Mislim da bi Novak u tom meču imao u najmanju ruku jednake šanse da dođe do finala. Koliko god Rafa izgledao nepobjedivo, on ustvari nije nepobjediv, a to su pokazali i mečevi sa Dimitrovom i Novakom u MC-u, Ferrerom u Madridu i Gulbisom u Rimu. Jedan od pomenutih igrača je u stanju iskoristiti takvo stanje stvari, a to je svakako Novak Đoković. U eventualnom polufinalu između njih dvojice, davao bih za nijansu veče šanse Novaku. Naravno, puno je ovdje 'if' priče, ne znamo u kakvoj će formi biti Novak, koliko će se fizički istrošiti prije polufinala ili da li će ikako doći do istog, ali navikli smo diskutovati o žrijebu kroz prizmu prve četvorke, tako da nisam ništa pogrešno rekao.

                      Prije toga, želim u 1/4 finalu Tommya i Novaka, možda mi se osladi, pa bi opet bilo materijala za zahebavanje. Inače, mislim da je došlo vrijeme da konačno vidimo Novaka i Federera u finalu nekog GS turnira. ;)
                      Last edited by Prle!; 24-05-13, 15:11.
                      “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

                      Comment


                      • Originally posted by Prle! View Post
                        Jedna stvar je interesantna. Kada protivnici skidaju gače protiv Novaka sa zadnjicom podmazanom vazelinom još u svlačionici, to se opravdavalo riječima, parafraziram: 'Znaju svoje mjesto i dokle trebaju ići' u smislu da se ni ne trebaju nadati pobjedi. Međutim, kada to rade protiv Nadala, onda je to užasno. Interesantno je kako se percepcija razmišljanja promijeni u minuti. Usaglasite stavove, kontradikcija izbija na sve strane.
                        ;)
                        Tebi nije uzasno kada to radi jedan od najboljih igraca u istoriji? Ne da je uzasno, nego je do te mere degutantno da ne postoji adekvatna rec kojom bi to opisao. Sto se ostatka tice, umesto sto parafraziras i generalizujes bolje navedi konkretan citat ;)
                        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

                        Comment


                        • Prle!

                          Slazem se.

                          Izanad svega da treba jedno finale Novak-Federer. U open eri oni su igarci sa najvise medjusobnih susreta na Gran slemovima, ali samo jedno finale.

                          Ne vidim da bi Has mogao nauditi Novaku u cetvrtfinalu, ali ako je merak onda neka ti se ostvari.

                          U eventualnom polufinalu Rafe i Novaka, vremenski uslovi bi odredjivali favorita.

                          Comment


                          • Sve sve, ali ne verujem sta citam
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

                            Comment


                            • Zanimljiv žrijeb svakako, nije ni najmanje mazio Novaka i Gulbisa, ali se zato otvorio recimo Fereru. Rafa bi mogao imati eventualnih problema sa Janowiczem, te eventualno Novakom u polufinalu ( iako sumnjam ). Radujem se meču Novak - Dimitrov, i eventualnom ispadanju Federera od kvalifikanta.

                              Comment


                              • Nadalinho,

                                Imas li nekog kvalifikanta na pameti ili mislis da je svaki dovoljno dobar za Rodzera?

                                Comment

                                Working...
                                X