Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nisi subjektivan NI, previse je 62:38

Comment

• Jedanom ranije sam citirao Fernanda sa tennis.coma, veliki poznavalac tenisa i bolesni navijac Nadala. Ovom prilikom kaze:

Fernando says:
      we waited for you in the finals of Madrid.....you were not there

Again in the Roma finals.....you were not there

Now we have you. At the finals of Roland Garros. Rafa's house. Rafa is destiny, you know this Djoker. Rafa has the heart of a lion- he will not ..no.. cannot lose.

The rallies will be grueling. Rafa will give you nothing. Djoker, your casual, uninspired low intensity style of play throughout the year tells us that you are no mentally prepared for what you will face you on Friday. The Bull.

We will drive our backhand cross court and down the line. We will spot serve so you cannot get depth on your service returns. We will crush every shot ball to the corner with our forehand. We will return your serves with depth. We wil make no unforced errors. We will fight and battle for every point. After the first 3 games you will know that you have lost. And we will win. In 3 sets. Guaranteed.

The Fernando truth machine rolls on.
      Ovo mi lici na nekoga ko hrabri samog sebe. To je dobar znak. Inace Fernando je u jednome u pravu, ako Rafa ostvari sve podvuceno, sigurno pobjedjuje.

@pecaros

procjene su sa betfair-a. Do sada je trgovano (traded) 40 hiljada funti. Dok mec pocne ocekujem da ce biti par destaka miliona funti. Ozbiljni novci!

U sata vremena su Nadalove sanse pale na 60.7%. Ljudi vjeruju da su Novakove sanse vece od strucnjacke procjene.
      Last edited by NI; 05-06-13, 20:41.

Comment

• Smem kucu staviti da Novak dobija sa 3/1...
        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
          Smem kucu staviti da Novak dobija sa 3/1...
          Ja ne smijem.

Comment

• Vidi ovg Fernanda sto siri neku propagandu i plasi narod... Kakav lik

Ja osjecam da ce Novak da osvoji rg
            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Jedanom ranije sam citirao Fernanda sa tennis.coma, veliki poznavalac tenisa i bolesni navijac Nadala. Ovom prilikom kaze:

Ovo mi lici na nekoga ko hrabri samog sebe. To je dobar znak. Inace Fernando je u jednome u pravu, ako Rafa ostvari sve podvuceno, sigurno pobjedjuje.

@pecaros

procjene su sa betfair-a. Do sada je trgovano (traded) 40 hiljada funti. Dok mec pocne ocekujem da ce biti par destaka miliona funti. Ozbiljni novci!

U sata vremena su Nadalove sanse pale na 60.7%. Ljudi vjeruju da su Novakove sanse vece od strucnjacke procjene.
              Ovaj Fernando je mozda veliki poznavalac tenisa, ne znam, ali kakav je to lik ko o sebi prica u trecem licu Pa jos ovaj fatalizam, ova poetika u izrazavanju Sto se procjene kladionicara tice, da previse favorizuju Nadala, mozda ovo 60/40 je realno, ali to ne bih znala proceniti.

Comment

Ja ne smijem.
                Sumnjas da nece izdrzati pritisak ili mislis da je Rafina igra dovoljno kvalitetna Ja mislim da ce sve zavisiti od Novaka
                sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Ja cu ostati sebi dosledan i kladionice zaobilaziti.
                  Ali dajem slicicu na mesec ukoliko Rafael pobedi.

p.s. zovite pogrebnike, umrla i poslednja anketa
                  Last edited by pecaros; 05-06-13, 20:59.
                  sigpic

Comment

• Niki,

Pricanje u trecem licu je egzibicionizam. Medjutim on toliko strucno, i poslije meca objektivno, pise u svojim kometarima da me ne bi iznenadilo da je teniski trener.

Tesko ce Rafa ostvariti i jednu od cetiri stvari koje je Fernando nabrojio, mozda servis. Ovo ti je samo znak da poslije MC-a medju Nadalovim navijacima koji razumiju tenis, pocinje da prevladava misljenje da ipak svari u prvom redu zavise od Novaka.

Originally posted by MarRF View Post
                    Sumnjas da nece izdrzati pritisak ili mislis da je Rafina igra dovoljno kvalitetna Ja mislim da ce sve zavisiti od Novaka
                    Kuca je velika i jedna.
                    Last edited by NI; 05-06-13, 21:01.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Za koga navijati u petak

Za Nadala molim te
                      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Jedanom ranije sam citirao Fernanda sa tennis.coma, veliki poznavalac tenisa i bolesni navijac Nadala. Ovom prilikom kaze:

@pecaros

Strucnjaci umeju da grese. Nadalu se daju sanse zato sto je ovo RG. Tu nema sale. Ali takodje Nadalova igra nije ona igra koja moze da ugrozi Novaka. Na meni je da verujem da ce to Novak i dokazati u petak. Pre finala MC-a sam govorio da je Nadal pokazao da je ranjiv i da ako iko to zna da iskoristi to je Novak. Povreda ili ne on bi uvek znao kako da pobedi ranjivog Rafu. A ovaj Rafa je mnogo ranjiv.
                        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Fernando govori o idealnoj Nadalovoj igri ali nje na ovom turniru nema. Rafa sve ovo sto je on pomenuo zna... Ali znati i iskoristi ti su dve razlicite stvari. Neume Nadal to da prikaze na terenu.
                          sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                            Ali dajem slicicu na mesec ukoliko Rafael pobedi.
                            Dajem 5 godina zivota da Novak pobedi.

William Hill:

Novak 2.37
                            Rafael 1.57

bwin:

Novak 2.20
                            Rafael 1.62

mybet:

Novak 2.40
                            Rafael 1.55

bet-at-home

Novak 2.20
                            Rafael 1.55

bet365

Novak 2.50
                            Rafael 1.53
                            Н. Ђ.

Comment

• Sto se mene tice, nek' se ponovi finale AO 2008 (sa istim ishodom, naravno ).
                              Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• theshowdown.jpg

Comment

Working...
                                X