Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Za koga navijati u petak

Comment

• Novaku u punom pogonu kakav je danas bio protivnika nema.
      Ne pomazu tu ni varijacije, ni vreme.
      Neku novinu Strikan ce probati to je skoro sigurno.
      Do sada se sva njegova inovativnost svodila na balone blizu osnoivne linije.
      Kapacitet za inovacije Rafaela toliko je skroman da ostavlja vrlo mali prostor za neki pokusaj.
      Stabilan servis, kontrolisana agresivnost i vrhunsko pokrivanje terena uz obaveznu konstantnost bekhenda su segmenti za pobedu.
      Posle danasnjeg meca Novak je izjavio ocekivanja borbe u 5 setova.
      Takvu borbu Rafael u sadasnjosti protiv Novaka ne moze dobiti.
      Treba uzeti pare kladionicamA
      sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Za koga navijati u petak
        Ne podgrijavaj atmosferu....kako li ce ovi ljudi izdrzati.
        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Da li je gledao neko "The road to Roland Garros"?
          Čula sam da je ko fol proširen trač da Fed napušta tenis... pa ta lica i iznenađenja...
          A Južni rekao.. al ja ga nisam još pobedio

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bice dosta predvidjanja i analiza za mec, evo jednog od njih: http://bleacherreport.com/articles/1...2013-semifinal

Comment

• Gledao sam ja . Ova Radvanjska se primila a Izner je svo vreme govorio ''ovo je sala'' . A Betani Matek Sands je trazila minut cutanja xaxaxaxa . Nije htela da poveruje da se Rog penzionisao .
              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Minut ćutanja?
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Da, ja gledah...a Dimitrov, a ja jos nisam s njim igrao...
                  Mats na kraju rece da se niko ne brine da Role veruje u jos Slemova...i da ce on jos biti tu...
                  Last edited by MarRF; 05-06-13, 19:30.
                  sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Minut ćutanja?
                    Crko sam na to . Ona je bila u soku . Pa je lupetala vise nego sto je odgovorila na pitanje .
                    sigpic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Comment

• A Zil Simon je naravno od pocetka znao da je to sala
                      sigpic

Comment

• femka se shminka, zna se za koga ce navijati
                        sigpic

Comment

• Da znam ne bih trazio pomoc

Comment

• Ja tih problema nemam
                            sigpic

Comment

• http://www.rolandgarros.com/en_FR/multimedia/index.html

evo te emisije

Comment

• Ama gde nestadose silni Davidovi navijaci. Koliko ih je samo bilo u januaru.Shminka ocemo li za njega

Comment

Working...
                                X