Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dobra fora
    "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Sva QF zavrsena rezultatom 3:0

11 Asova
      0 DF
      22/27 na mrezi
      46 vinera
      25 neiznudjenih
      30 poena vise osvojenih od protivnika

Nemam sta da zamerim, kraj me ne zanima jer znam da nece to uraditi u SF i F, ali treba da brine za ostale turnire i meceve, kao da ocekuje da se protivnik predao i da ce mec sam da se zavrsi.
      Sve ostalo savrseno, servis savrsen, napad savrsen, odbrana sjajna, razmisljanje fenomenalno, onako unakaziti i nadmudriti Haasa na mrezi je nerealno.
      Igra za Rafu kompletirana, bukvalno je sve pokazao danas sto sam mogao da pozelim.
      Nema brige za petak. GRIZI NOLE!
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Adin View Post
        Ja mislim da Maša već razmišlja o pakovanju
        Napred VIKA!

To ce sutra biti
        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Novak po mom mišljanju ima veće šanse od Nadala da se proslavi ove godina na ovom turniru. Nadal igra dosta slabo rekao bi ispod njegovog nivoa na šaljaci, a to se kažnjava naravno ko to zna, ovi koji ne znaju dobili su nogu i tako, a sada čekamo da vidimo na djelu ove koji znaju.
          http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
          Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Rafa podigao formu na sasvim dobar nivo. Znamo da se Wawrinka ne moze nositi sa Rafinim forhend spinovima, ali njih nije ni bilo do meca sa Nishikorijem. Servis sasvim dobar, behend takodje, kao i igra na mrezi. Meni ovo kazuje da on moze podici jos vise nivo do meca sa Djokovicem. Ja sam sasvim zadovoljna njegovom igrom.
            Djokovic ocekivano dobar, opet je imao malu krizu na kraju, ali sve u svemu u odlicnoj je formi. Moze on i bolje, ali i Rafa takodje.
            Ove godine se ranije igra finale RG, u petak.

Comment

• Neko ce da grize u petak, vidjecemo ko.
              OVAKO

Comment

• Fenomenalna partija Novaka koji je na Lenglenu odrzao pravi teniski cas svom starijem kolegi. Nadigrao ga je u svim segmentima igre, nadmudrio takticki, razbio tehnicki. Bilo je jasno da sa osnovne Has nema sanse da parira, jednostavno nema dovoljno kvaliteta niti varijacija da bi se na sljaci suprotstavio svetskom broju jedan. U razmenama je bio inferioran od samog starta, pokusavao je promenama ritma da malo iskoci iz sablona i zaustavi Novaka, ali je na svaku promenu Novak odgovarao jace, bolje, lucidnije... Hvatao je dropove, kupio slice bez problema, na promene ritma odgovarao jos jacim promenama ritma, izlazak na mrezu kaznjavao hirurski preciznim pasinsima, dominirao u razmenama bh na nh, fh na fh, riternirao fantasticno, a servisom dovodio Nemca do ludila. Frustriranost, nemoc, bes i ocaj jasno su se videli kod Hasa koji je sve vreme nesto gundjao. S druge strane smirenost, fokusiranost i odlucnost karakterisale su Novaka kroz ceo mec izuzev na pocetku treceg i u momentima kad je trebalo da zavrsi mec. Has jednostavno nije imao oruzja niti nacina da se suprotstavi, ali mu se mora odati priznanje za borbenost. Iako inferioran uspeo je da drugi set odvede u tb i malo je falilo da ga ukrade Novaku, u trecem, kada je sve prakticno bilo reseno nije se predao vec je ostavio poslednji atom snage na terenu. Svaka cast za pristup.

Novak je odigrao odlican mec, narocito je servis bio na nivou. Samo dva puta u mecu je Has imao priliku za brejk (obe prilike je iskoristio btw) jednu nakon brejka u trecem kada je doslo do ocitog pada koncentracije u Novakovoj igri, i drugu prilikom Novakovog serviranja za mec kada je odigrao najgori servis gem, ali na to brljanje smo vec navikli. Upravo je ta nemogucnost da uradi nesto vise na Novakov servis najvise i frustrirala Hasa. Ritern mu je takodje pravio dosta problema jer nije bilo laganih poena nakon servisa, moralo je dosta da se radi. To su dve kljucne stvari za ishod koje su u velikoj meri olaksale Novaku, a kada se na to nadoveze i ono sto sam opisao u prvom pasusu onda je ovakav ishod neminovan. Vratio mu je sa kamatom za onaj poraz u Majamiju, tacno se videlo da ima dodatni motiv i cini mi se da sa posebnim gustom igra kada nekome treba da vrati dug.

12. uzastopno polufinale na slemovima
                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  Neko ce da grize u petak, vidjecemo ko.
                  A neko nece da grize u nedelju...if you know what i mean( ovo postade popularno na forumu )

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                    Nemam sta da zamerim, kraj me ne zanima jer znam da nece to uraditi u SF i F, ali treba da brine za ostale turnire i meceve, kao da ocekuje da se protivnik predao i da ce mec sam da se zavrsi.
                    To je klasika za njega. Narocito se dogadja kad se mec oduzi i vidi mu se na licu da pocinje da ga smara...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                      To je klasika za njega. Narocito se dogadja kad se mec oduzi i vidi mu se na licu da pocinje da ga smara...
                      Bukvalno, kao da je u fazonu: " matori aj prestani da se koprcas leba ti "

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                        A neko nece da grize u nedelju...if you know what i mean( ovo postade popularno na forumu )
                        Прскај, ти не разбираш што станало популарно на форумот. Morao sam na makedonski, ajde sad tumaci to. :P
                        Inace salim se ja, malo da nabijemo tenziju pred okrsaj Rafe i Novaka.
                        Last edited by Stefan-kobe; 05-06-13, 18:23.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Прскај, ти не разбираш што станало популарно на форумот. Moram sam na makedonski, ajde sad tumaci to. :P
                          Inace salim se ja, malo da nabijemo tenziju pred okrsaj Rafe i Novaka.
                          Malo, kaže care

Comment

• Budimo realni. Tenzija je i sada visoka a kamoli u petak a tek posle meca... Napisacu nesto sto sam vec planirao da napisem u slucaju da se desi ovaj mec i eto desio se... Jesmo ga ocekivali ali sad kad znam da cemo za dva dana videti njih dvojicu u polufinalu a ne u finalu... E to je cudno...

No... Desice se. Neko ce pobediti a neko ce izgubiti.
                            sigpic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
                              No... Desice se. Neko ce pobediti a neko ce izgubiti.
                              Hahahah izvini, ali moram

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                                Hahahah izvini, ali moram

Xaxaxaxaxa . Sta cu kad sam Captain Obvious .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X