Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nole, idi u peršun!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pricajte sta hocete, meni je Jelena za sve kriva...

    Comment


    • Ono sto sam ja cula je da njemu ne pada napamet da se vakcinise i da pokusava preko tog izuzeca da igra AO...sta ce biti ako i ostali slemovi uvedu obaveznu vakcinaciju, a mislim da su velike sanse, to cemo videti.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

      Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

      sigpic

      Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

      Comment


      • Posebno ce se zakuvati sto sa ovim omikronom vakcinacija sve manje efekta ima u pogledu sprecavanja zaraze, gotovo nikakvog. Samo tebi licno koristi da lakse prebrodis bolest i nista vise. A zbog takvih odluka drzava domacin slema ostaje bez Djokovica, sto zaista jeste asterisk, kad se uzme u obzir da je lik full spreman i aktuelni broj 1 na svijetu.

        Comment


        • Originally posted by bojanaBG View Post
          Ono sto sam ja cula je da njemu ne pada napamet da se vakcinise i da pokusava preko tog izuzeca da igra AO...sta ce biti ako i ostali slemovi uvedu obaveznu vakcinaciju, a mislim da su velike sanse, to cemo videti.
          Koliko ja imam iskustvo, to sto ti cujes na ulici ili u kuloarima se obicno pokaze tacno. Uvjeren sam da ta prica dolazi od samog Novaka i uvjeren sam da je to spin. Ne moze reci preracunao sam se, racunao sam da cu naci izlaza, a ispalo je da ga ne mogu naci, da sam se zafarbao u cosak. Zato kaze, da se nikad se nije namjeravao vakcinisati.

          On ce se suociti sa izborom. Da zavrsi karijeru ili da u nekom trenuku ucini ono sto Englezi zovu "eat a humble pie". Srpski prevod je morace da odk****. Ja sam njegov navijac i postovalac i zao mi je sto je dosao u takvu situaciju. Javne licnosti se cesto nadju u slicnoj situaciji. Sto prije prihvati situacijubice manje bolno.

          Sjeti se Agsaija. Nije htio da igra Uimbldon jer je morao da obuce bijelo. Na kraju je morao da popusti. Ucinio je to na vrlo sarmatan nacin...
          Last edited by NI; 30-12-21, 22:48.

          Comment


          • U jednom trenutku sam i ja pomislio da je primio vakcinu i da krije samo informaciju. Svet je poludeo. Ovo nije razmera takvih da neko mora da se vakciniše, samo je problem što je takvih razmera da zdravstveni sistemi ne mogu da podnesu toliki broj slučajeva. U međuvremenu umiru ljudi zbog drugih stvari. Sve itekako nema nikakvog smisla. Treba pustiti čoveka da igra na turniru jbt. Ne branim ga, mislim da i on preteruje ali čovek ima svoj avion, nosiće masku, neka ga spakuju u neku privatnu kuću sa terenom, neka tamo trenira i neka ide samo gde mora sa ograničenim kretanjem. I neka prođe 3-4 nedelje kroz te protokole. Ako je to njemu prihvatljivo. A verujem da jeste.

            Ovo što pišete za njegovu ženu itd. to je sve nešto rekla kazala... Nije ni njoj ni njima lako. Treba ostati normalan kad je sve to pod tolikom pažnjom.

            Sa druge strane ne znam šta izigrava ova SZO, pokušavaju da spasu svakog čoveka na zemaljskoj kugli? Mislim da nigde na kraju neće biti obavezne vakcine. Sve ovo postaje presmešno.

            U svakom slučaju bih rekao Đokoviću, da sam AO, ne možeš da igraš, idi u Evropu pa se pravi pametan. Evo došao im je Nadal. To im je dosta za gledanost. Doguraće do druge nedelje... Debilizam.

            Debilizam prema nama koji se nadamo da će igrati.

            Comment


            • Ponavljam se.. Ali ako ne želi vakcinu, potpuno ga razumem.. Istog sam mišljenja... Ne može ga niko silom naterati.. Težak debilizam vlada planetom.. I vakcinisani prenose virus.. I vakcinaisani se opet razboljevaju..
              Mogli su napraviti izuzetak za AO i sve tenisere... Da dođeš mesec ranije, da radiš testove na par dana i sl... Ali vlast u Melbornu je maloumna stoka.. Inače je ceo taj kontinent otišao u q..
              Puna podrška Novaku kako god da je odlučio..

              Comment


              • Ne mogu da verujem da se još uvek nije vakcinisao, mislila sam da je ta priča uveliko završena i da jednostavno ne želi da se izjasni (s punim pravom), ali da je vakcinisan, odavno...
                Nije moguće da je zadrt do te mere... na kraju krajeva, ne radi se samo o AO (a veliku šansu propušta), nego što lako može da se desi da i na ostalim slemovima vakcina postane obavezna. A njemu je preostala još ova godina ono, da realno ima neku veliku šansu da osvoji, sledeće godine šanse znatno opadaju... On već mator, ovi mladji grizu protiv njega...
                Nije mi jasno šta je on to smislio u svojoj glavi, a da bude iole pametno i dosledno.

                Ako njemu progledaju kroz prste, onda bi po pravdi bilo da isto bude i sa ostalim takmičarima, pa zar ne zastupaju neku jednakost na tom PTPA sa njim lično na čelu?

                Stvarno svašta, baš ono da ide u peršun ako je sve ovo istina, što mi teško da poverujem.
                Last edited by Larisa; 31-12-21, 20:05.
                "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

                Comment


                • Ja mu ne bih dao da igra da sam organizator ako nije vakcinisan. Apsolutno ima pravo da ne kaze je li ili nije, to podrzavam, ali on kao jedan od najboljih sportista svijeta i jedan od najboljih tenisera svih vremena i aktuelni broj jedan da nije vakcinisan, pa to je lobotomija. On mora zapravo da bude primjer i ima odgovornost da se vakcinise jer mnogi slijede njegove stavove, ali ako ne vjeruje u modernu medicinu i vakcinu, a sigurno je vakcinisan kao dijete onda nijedan turnir ne treba da mu dozvoli da igra. Njegovo pravo ako tako zeli. Ali neka bude spreman na posledice.

                  Svaka normalna osoba bi pomislila da se odavno vakcinisao, jbg njegova stvar nece o tome da prica, ima pravo i cao. Ali ako stvarno nije ja nemam rijeci iskreno.
                  sigpic

                  Comment


                  • Originally posted by Joker View Post
                    Bas da vidim ko je taj treci, posle Soderlinga i Novaka, da ga izbaci sa RG-a. Ja tvrdim da je jos uvijek jedino Novak taj koji moze da ga zaustavi tamo, pa makar Nadal sa stakama igrao. Cici bi mogao neki jaci otpor da pruzi, ali bez realne sanse...
                    Mislio sam da pišeš za AO, nisam obratio pažnju na ceo post.
                    Do RG ko zna šta će se dešavati i koliko je uopšte Rafa spreman da igra ponovo na najvišem nivou. Iskreno, sumnjam u to.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                    Comment


                    • Da razradimo malo celu priču oko vakcinacije, SVAKO preuzima rizik u toj situaciji, i vakcinisani i nevakcinisani. Nevakcinisani zato što može tok bolesti drastično da se iskomplikuje i završi najgorim ishodom.
                      S druge strane, niko sa sigurnošću ne može reći kakve posledice vakcina može da ostavi, i one mogu da se pojave posle dužeg perioda i mogu da budu jako individualne - ne zaboravimo da je upravo Novak zbog alergija koje nije mogao drugačije da reši se odlučio na drastičnu promenu načina života koji mu je doneo besprekorno zdravlje. Šta može da se desi ako se vakciniše? To ne može niko da zna, on je očigledno odlučio da je njegov imuni sistem dovoljan da se odbrani od virusa i ta odluka posmatrajući njegovo zdravlje je na mestu.
                      Gledao sam ga kako se ponaša na košarkaškoj utakmici kojoj je prisustvovao između Zvezde i Barselone i video sam da je maksimalno uviđajan prema ostalima, nosi masku kad se približi licem nekom i na distanci je kad je bez maske, kao pretpostavljam i svi mi.
                      Tako da ako dobije to izuzeće ono će u potpunosti biti opravdano.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                      Comment


                      • Originally posted by Vladan View Post
                        Ja mu ne bih dao da igra da sam organizator ako nije vakcinisan. Apsolutno ima pravo da ne kaze je li ili nije, to podrzavam, ali on kao jedan od najboljih sportista svijeta i jedan od najboljih tenisera svih vremena i aktuelni broj jedan da nije vakcinisan, pa to je lobotomija. On mora zapravo da bude primjer i ima odgovornost da se vakcinise jer mnogi slijede njegove stavove, ali ako ne vjeruje u modernu medicinu i vakcinu, a sigurno je vakcinisan kao dijete onda nijedan turnir ne treba da mu dozvoli da igra. Njegovo pravo ako tako zeli. Ali neka bude spreman na posledice.

                        Svaka normalna osoba bi pomislila da se odavno vakcinisao, jbg njegova stvar nece o tome da prica, ima pravo i cao. Ali ako stvarno nije ja nemam rijeci iskreno.
                        Nemoj pretjerivati!

                        Vakcina nije perfektna, ali je daleko, daleko gore bez vaksine. Bez nje i ukupni broj mrvih i ekonomske posljedice epidemije bi bile daleko vece. Novak je intelegenta covjek morao bi to da shavata. Ako nije vakcinisan trostuko je pogrijesio. Prvo, nece moci da igra GS u kome bi bio favorit, a vrijeme mu istice. Drugo, dao je los primjer, a kao broj jedna bi trebao da da dobar primjer. Trece, navuci ce svu stampu svijeta protiv sebe.

                        Medjutim, sve to nije razlog da mu se zabrani da igra,

                        Comment


                        • Pa dobro, nije razlog da mu se zabrani da igra, ali onda mora da se prihvati kao pravosnažni razlog svim ostalim teniserima i takmičarima, osoblju itd koji iz njima poznatih razloga ne žele da prime vakcinu
                          Zabrane i norme imaju svoje zašto mada nam ponekad delovale skroz random (ne kažem da mnoge to i nisu), ali nekakva forma ipak postoji za ulazak i ponašanje u svakoj državi pojedinačno u zavisnosti od epidemiološke situacije, primenjene covid politike, stope vakcinacije itd
                          Kad čovek tera po svome (ok, svako ima pravo na to) treba da prihvati posledice i tu boga nema, real life rules
                          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

                          Comment


                          • Joj ne znam šta bih dala da mogu sad de pročitam Oljino mišljenje o svemu ovome
                            "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

                            Comment


                            • Originally posted by NI View Post

                              Nemoj pretjerivati!

                              Vakcina nije perfektna, ali je daleko, daleko gore bez vaksine. Bez nje i ukupni broj mrvih i ekonomske posljedice epidemije bi bile daleko vece. Novak je intelegenta covjek morao bi to da shavata. Ako nije vakcinisan trostuko je pogrijesio. Prvo, nece moci da igra GS u kome bi bio favorit, a vrijeme mu istice. Drugo, dao je los primjer, a kao broj jedna bi trebao da da dobar primjer. Trece, navuci ce svu stampu svijeta protiv sebe.

                              Medjutim, sve to nije razlog da mu se zabrani da igra,
                              Larisa je sve lijepo objasnila, moras da se prilagodis, ne mozes ti kako ti oces, mislim mozes, ali onda definitivno moras da prihvatis i trpis posledice. Ja sam stvarno mislio da je on odavno vakcinisan, da nece covjek nista da propagira sto je potpuno u redu i to je to. Njegov zivot njegova stvar. Ja sam ubijedjen da je od top 100 vakcinisano njih 95, ali nikad ne bih pomislio da je Novak u tih pet stvarno. To mi je potpuno nevjerovatno.
                              sigpic

                              Comment


                              • Ne verujem da je toliki procenat vakcinisanih među teniserima.
                                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                                Comment

                                Working...
                                X