Odmor mi treba.
I prvi put ne želim da pročitam NI-jevu analizu.. ako je i on imao snage da je napiše..
niti bilo čiju..
I prvi put ne želim da pročitam NI-jevu analizu.. ako je i on imao snage da je napiše..
niti bilo čiju..
..najgore sto ovo manje vise postaje obrazac u vaznim mecevima, samo se odabir udarca za ovakve poraze menja.
), a znaš kako ... danas nema sa kim se nisam bar malo dokačila... bolje da sam otišla da spavam, da sam se zatvorila u neku mračnu sobu.... Čak sam i pokušala, ipak trčala dva puta za par sati, nenaspavana i izbezumljena od prvo isčekivanja pravih mečeva, a onda i od gledanja i nadanja za četvrti u nizu, jer sve je bilo tu, svi znaci i pokazatelji... forma, neki famozni niz, pripremni mečevi, sjajna prošlogodišnja završnica.. ali nisam mogla. Tako da nemoj ni ti meni da zameriš, nisam sva svoja i odmah da ti kažem da neću te kifle, grozne su, bile su dobre nekada davno, a sada su blato... može ćabata ili što bi oni rekli cijabata... jes malo skuplja, al' vredi ili onaj ječmeni....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment