Chelsea rutinski zavrsio ovu tekmu. Nakon sto je Stoke ostao sa igracem manje, bilo je pitanje trenutka kada ce se tekma prelomiti. Liverpool razocarao opet, al bitno je da sam pogodio rezultat u H2H I nadam se da ce Everon izdrzati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by miki7878 View PostTotenhem tuga........ Al najvise me nervira sto Rednap nema onu stvar da jednom zameni onog Bejla!!
Chelsea i Arsenal su sve blize Tottenham-u,ko zna mozda se na WHL-u opet bude igrala LE,nije tako djelovalo dobar dio sezone,ali od kako je Fabio dobio otkaz,nekako je i Harry cudanZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostSta je sada s njim problem,citao sam nedavno da mu igraci zamjeraju sto se boji duela,a on je u svoju odbranu rekao da ne zeli da ima neke teze povrede u karijeri...nisam gledao utakmicu,ali gostovanje Everton-u nije bilo jednostavno nikad nikome...
Chelsea i Arsenal su sve blize Tottenham-u,ko zna mozda se na WHL-u opet bude igrala LE,nije tako djelovalo dobar dio sezone,ali od kako je Fabio dobio otkaz,nekako je i Harry cudansigpic
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostProblem je u tome, sto po meni on je u timu zbog starih zasluga. I danas je isfolirao jedan faul. Sutira i sa 30 m, nikom nece da doda kad moze......sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostProblem je u tome, sto po meni on je u timu zbog starih zasluga. I danas je isfolirao jedan faul. Sutira i sa 30 m, nikom nece da doda kad moze......Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Bravo za komsije iz Liverpula,odlicno igraju protiv ekipa iz vrha tabele,a Bale u zadnje vrijeme dosta simulira,steta mislio sam da nije takav.'Arry se ocigledno sprema za preuzimanje rep. Engleske,boli njega kita za Totenhem.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postizgleda da mu se ide u Barselonu
Losa igra Spursa, izgleda da su pali u igri i to dosta... Od neke borbe za titulu, dosli su dotle da im je cak mesto za LS ugrozeno...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment