Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Hahahhah klasika igra se dok Junajted ne postigne gol.
    Nekad je ova izreka glasila za Marseille u Francuskoj...
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Moraju useri iz Mancestera dati gol u 90. minutu...
      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

Kako smo se mogli izglupirat' a trebali smo davno da zavrsimo mec
        sigpic

Comment

• Gigs je majstor.
          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Inace, Stoke je naceo Swanseaja...
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• gangrena pripremaj ono nase

Comment

• Sprdnja!

Vraca se Arsenal na cetvrto mesto..
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Drug, sudija je produzio 3 minute a mi smo dali gol u 91, ne vidim gdje je problem? Jos reci da nismo bili bolji pa da se svi kolektivno ubijemo.

Sa 20 razmislja kao da ima 38, sa 38 igra kao da mu je 20!
                  http://www.sportklub.info/forum/thre...466#post715466
                  ^Detaljan izvjestaj sa utakmice.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                    Sprdnja!

Vraca se Arsenal na cetvrto mesto..
                    ja sam gangreni rekao da je nase 2 poluvreme a ja budala ne odigrah na kladzi gg2+

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                      Drug, sudija je produzio 3 minute a mi smo dali gol u 91, ne vidim gdje je problem? Jos reci da nismo bili bolji pa da se svi kolektivno ubijemo.

Da je trebalo 5 bilo bi 5.

Comment

• Kakva utakmica kakva ludnica idem da se napijem ko covek

I da ne zaboravim za moje prijatelje Mikija i Duku svugde podji kuci dodji

sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Hahaha e ne vjerujem, sad se poceli zaliti da je 3 minute previse nadoknade, oooooj HAHAH

Comment

• Originally posted by Fanta View Post

Dzaba prica,on zna najbolje.Nema toga sto ne zna.Ti samo mislis da ga je Gigs dao u 91. i da je produzeno 3 minuta ali nije.Igralo se preko dok ga Man ne uvali.Kao i uvijek.Klasika
                            sigpic

Comment

• A sta mi radi ovaj Junajted...srce ce me izdati Bravo Rajane!!!Najbolji igrac Junajteda danas.Imao je Junajted vise prilika iz koji hje mogao da zatrese mrezu Norica..Velbek se ispromasivao...pa i ona precka Gigsa...Taman kada sam zavrsio sa psovanjem,Rajan Gigs na svom 900. nastupu za Junajted trese mrezu u prvom minutu nadoknade i donosi Junajtedu veoma vazna 3 boda.Kakav sef!
                              Vidim Arsenal bacio petardu Koliko vidim iz komentara(koji mi zaista pored ovog rezultata nisu bili potrebni za zakljucak ) Totenhem je potopljen.Svaka cast Arsenalu!

Comment

• Pa se nesretni Velbek nije onako ispromasivao koliko je tezak u poslednjih 5 min bilo bi 5 od 5 i davno je trebala utakmica biti zavrsena,posebno posle precke Gigsa i gol je dat u 91 min a produzeno 3.
                                Titulu ce uzeti onaj tim iz Manchestera kome ekipe tipa Norwich i Swansea uzmu manje bodova
                                sigpic

Comment

Working...
                                X