Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Au tek sam sada vidio ovo demoliranje: Wolves - WBA 1:5

Sada QPR, Blackburn i Wolvesi imaju po 21 bod, Bolton bod manje a Wigan dva. Bice zanimljvo do kraja, ali nikako ne bih volio da Bolton ne bude u PL i naredne sezone.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• E tako to Petlovi rade!

sigpic

Comment

• McLeish je ubio Aston Vilu ali bukvalno ....
        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Nije stvar u tome da smo mi od Suareza napravili veceg zlikovca od samog Hitlera... Problem je u tome da bi navijaci i samog Hitlera branili a da je igrac njihovog kluba!

Evra nije cvecka, ali ga zaista ne bih poredio sa ispadima jednog Suareza. Toliko o tome...

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
            McLeish je ubio Aston Vilu ali bukvalno ....
            Na zalost jeste, mada i velike je razlika u igracima, ipak oni su ranije imali Younga, Downinga (tad je bio dobar), Milnera, jos neki igraci su omatorili u medjuvremenu i jbg. Ali svakako da ni McLeish ne radi neki dobar posao.
            Inace City ih je bas sabio do poslednjih 15-ak minuta, zasluzena pobeda...
            sigpic

Comment

• Gledao sam prvo poluvreme, drugo nisam morao sam na posao... Cujem da je Hart opet imao neverovatnu odbranu?

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                Gledao sam prvo poluvreme, drugo nisam morao sam na posao... Cujem da je Hart opet imao neverovatnu odbranu?
                Jeste, mislim nije toliko neverovatna, odlicni refleksi ali bila mu je blizu... u svakom slucaju spasio je gol i to u poseldnjim minutima. Bez razloga se City opustio posle postizanja gola i samo su blejali poslednjih 15-ak minuta...
                sigpic

Comment

• Kako vrijeme prolazi, sve se vise bojim tekme sa Totenhamom, i bilo bi sjajno kada bi njih dobili, te onda bi imali dosta laksi raspored od Citya. Sto se tice jucerasnje tekme, nema potrebe da ista sada komentarisem, kasno je i samo bi pokrenuo neku novu raspravu.
                  I jos dak kazem nesto u vezi utakmice sa Chelseaom od prosle nedelje. Znaci, rekao sam da sam zadovoljan rezultatom, a ne sudjenjem. I izvinjavam se ivan_piper-u ako se nasao uvrijedjenim.

Comment

• Prica li se jos o Suarezu?
                    Prvo svako postovanje za Totenhem,objasnili su jos jednom.Saha je i dalje ziv i genije koji ga je doveo ostaje.Genije koji zna da radi nesto veliko i to nece napustiti,odlicno.ALi mora se i Adebajor pomenuti,ko ga god uzme na ljeto dobro ce proci,a svi velikani bi bili srecni da ga imaju u svojim redovima.Totenhem ce ga tesko zadrzati zbog plate,oni ne rade tako.A Saha je igrac koji dosta podsjeca na njega,nije ta klasa ali kao da se vec priprema teren za njega.No tu je i LS sledece godine,pa cemo vidjet' sto ce bit' sve je moguce.

Neka nesigurnost se uvukla u Siti,jesu dobili i to potpuno ocekivano ali je moglo svasta bit'.Sad ce Jaja,samim tim i bolji dani za njih bojim se.
                    sigpic

Comment

• Nama je vazno da smo vec zavrsili derbije sa Arsenalom, Chelseaom i Liverpoolom, a jos imamo uskoro protiv Totenhama i u aprilu sa Cityem, dok je raspored kod Citya znatno tezi. Nadam se da ce ovo sve na dobro izaci

btw: kako smjesan klub samo...
                      http://sportsport.ba/ino_fudbal/manc...a-potezu/74566
                      Last edited by Fanta; 13-02-12, 11:45.

Comment

• Ako se Tevez vrati u ekipu i bude 50% onoga sto moze da bude, Siti moze da racuna da je uzeo titulu.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                          Ako se Tevez vrati u ekipu i bude 50% onoga sto moze da bude, Siti moze da racuna da je uzeo titulu.
                          Ne bih se slozio sa ovom konstatacijom,ocito ne pratis engleze kao italijane ove godine,ili su nam misljenja razlicita.
                          City ima napadace ove sezone,Tevez ako dodje bice guzva,nema njima potreba da se vraca i pravi tenziju,i ponovo narusava mir i sklad u ekipi.
                          Aguero i Dzeko resetaju mreze,i Balotelije je dosao sebi,koliko toliko i on je dao vazne golove,sjetimo se nekih pobjednosni golova,i kako da zaboravim golova protiv Mancestera,kada ih je naceo u prvom poluvremenu.
                          Kada je Tevez odigrao zadnje mec,da li je on sposban da igra,i sta ce biti kada krene Baloteli,Dzeko ili Aguero gubi mjesto u ekipi,narocito ovaj prvi,kada krene ljutnja Teveza
                          Tevez li dodje,to jest vrati se u City, Manc se ukljucuje u borbu za titulu,sa vecim sansama neko sto sada ima
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Zato je Mvp i rekao, ako se bude vratio u tim u bio na 50% svojih mogucnosti... Tevez je doktor za svu trojicu pomenutih napadaca, samo je pitanje moze li se vratiti u formu... Ali delmicno se slazem sa Mandom, moze doci do komplikacija, cetiri strasna napadaca, i ovako ne igraju svi podjednako, mozda bi Tevez uneo nervozu i tenziju, a nemaju strucnjaka koji ce to ukomponovati jer je Mancini po meni idiot...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Ako Tevez pokaze 50% od onoga sto moze onda se MC itekako moze radovati tituli. Pogotovo sto mi se cini da je sada MC ekipa pala u neko opustajuce, smoreno stanje i Tevez iz boljih dana bi im bio preko potrebna injekcija svezine i agresivnosti. Ali nema sanse da od toga bude ista posle svega. Ne moze on pruziti ni 10% kao nekada, previse je izvrteo pricu igra mi se fudbal ne igra mi se fudbal, i verovatno bi samo uneo negativnu atmosferu u ekipu. Nije mi samo jasno sta radu uprava kluba. Mogli su da ga prodaju za dobre pare preko zime a nisu - ok mozda zele da ga kazne jebe se njima za pare mozda su hteli samo da mu pokazu da ne moze tek tako da se igra sa dresom kluba. A sad neke price kako se opet ceka njegov odgovor i kako moze da se vrati u igru?!
                              Nista mi tu nije jasno, al ja ne verujem da ce igrati.
                              Kad se samo setim prve tekme protiv Man Utd kako je igrao prosto je nosio ekipu
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Mick McCarthy popio otkaz.Meni ga zao jer je faca

Comment

Working...
                                X