Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Joe, ja nisam rekao da ima 10, nego da ima boljih koje ce tesko dostici, a to su ova trojica.

A freshmen, kolko ja znam tores jos "igra" fudbal ? Nisam spomenuo bivseg igraca ?

Comment

• Originally posted by Drogba View Post
      Joe, ja nisam rekao da ima 10, nego da ima boljih koje ce tesko dostici, a to su ova trojica.

A freshmen, kolko ja znam tores jos "igra" fudbal ? Nisam spomenuo bivseg igraca ?
      Ma daj brate, Tores iz Liverpula, to je mnogo glupo poredjenje, a ako uporedjujes sadasnju formu, onda ispada jos gore...;)
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Odogovor JC:

Napadac treba da daje golove,a Surez nije dugo u PL,i on se ne moze porediti sa igracima koji su ovdje vec 5-6godina,kao sto su Runi,Drogba,Tores,Adebajora,pa onda imamo Persija,Aguera,Teveza,Balotelija,Dzeku,Berbatova,i ma jos par mladji koje necu da navedem Chicarito,Mata...,gdje se i Surez nalazi.

I sada zakljucak,ljudi koji po 4-5godina trpaju golove i pokazuju kvalitet,se porede sa igracem koji igra dvije polusezone u PL,a prije toga se ubijao od golova u holandiji.
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Smesno je sto je Suarez proglasen za najboljeg igraca 2011.

To sto su se navijaci Liverpula istripovali pa su nerealno glasali samo zato sto je ovaj popio ban od 8 utakmica ne cini ga najboljim igracem.

Smesno je i da Nani bude drugi i to kao sto neko rece je u stvari glasanje popularnosti - pa udri ko ima vise navijaca.

Realno je da ih je Van Persi zasenio u celoj godini i da je on trebao da odnese pobedu.
          sigpic

Comment

• Dva odlicna tima i sasvim realan ishod na kraju Totenhem-Celsi.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
              Smesno je sto je Suarez proglasen za najboljeg igraca 2011.

To sto su se navijaci Liverpula istripovali pa su nerealno glasali samo zato sto je ovaj popio ban od 8 utakmica ne cini ga najboljim igracem.

Smesno je i da Nani bude drugi i to kao sto neko rece je u stvari glasanje popularnosti - pa udri ko ima vise navijaca.

Realno je da ih je Van Persi zasenio u celoj godini i da je on trebao da odnese pobedu.
              100% si u pravu. RVP je objasnio ove godine. Uopste sve te ankete gde glasaju navijaci su smesne, nikad nisu objektivne, cak ni novinari kad biraju nisu objektivni.
              A Suarezov doprinos ekipi je mozda malo iznad proseka. I tu je kraj price. Moze on da preseva 5 igraca ako hoce, ali ako posle toga 1 na 1 ne postigne gol to je otprilike kao da nista nije uradio. Zbog toga su bolji od njega Aguero, Dzeko, Balotelli, Rooney, RVP, Sturridge, eventualno Demba Ba. Kad Suarez uspe da pretvori svoje neveroatno umece u golove ili asistencije onda ce biti u istom rangu sa ovima. Do tada je igrac za zabavu publike a ne za uspeh.
              sigpic

Comment

• Na kraju su ispravili i Suarez je zavrsio prvi.

http://www.skysports.com/tv_show/sto..._12384,00.html

Svakako da je Van Persie najbolji,ovo i jeste anketa za fanove,a ne priznanje FA-a.
                sigpic

Comment

• Ma zalepili se za Suarez-a i njegovu suspenziju kao da su u samom vrhu PLa!

Sigurno im je to pokvarilo planove da ove sezone osvoje titulu...

Hehe...koliko se secam i Kezman je resetao po Holandiji, mnogo vise od Suareza! Ne mogu se porediti po tehnici ali eto cisto da napomenem. Videcemo jos sta Suarez moze, ali svakako da ima dosta boljih igraca od njega u Premier ligi!

Comment

• Ma najvise je resetao Huntelaar,Suarez je bio broj 2 u Ajaxu

On jeste igracina sto se fudbalskog znanja tice,mnogo je po meni korisniji kada ima jednog ubicu pored sebe i mnogo je tada opasniji,on kao glavni spic nije elementarna nepogoda jer ima mnogo ubojitijih napadaca od njega i boljih spiceva,ne bas 10-ak i ti igraci su bolji kao golgeteri ali ne kao igraci,velemajstor je on samo sto kao prvi spic je malo precijenjen i nije mnogo dao Liverpoolu(40 nastupa 8 golova,za sada malo),mnogo bodova su izgubili protiv manjih ekipa zbog njegove lose realizacije,stvori on sebi sansu ali ih precesto ne realizuje,moze on i mora bolje ali sto se tice dosadasnjeg ucinka ovo je veoma malo za igraca njegovog kalibra
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ma ja bolji su i Adebayor,Berbatov,Tevez,Torres osim Adebayor ova zadnja trojica u prosjeku igraju 3 minute po utakmice ali neka bolje su oni od Suareza.Sad smo dosli do toga da ce mozda doziviti i sudbinu Kezmana.A evo sta se pisalo na temi Manchestera prosle godine:

Originally posted by phenom View Post
                      Manchesteru treba neko ko ce sa Rooneyem dobro da igra,ostalo je sve zadovoljavajuce.
                      Mislim da bi Suarez ili Benzema najbolje igrali sa Shrekom...
                      Originally posted by Noah_Levenstein View Post
                      Dres na nivou....Ja samo prizeljkujem Suareza u Mancesteru..
                      Originally posted by manda View Post
                      [quote author=Noah_Levenstein link=topic=2668.msg148305#msg148305 date=1279187963]
                      Dres na nivou....Ja samo prizeljkujem Suareza u Mancesteru..
                      Naravno i ja bih volio Suareza,ali bitno je da dodje neki dobar napadac,bio to Suarez,Benzema ili neko treci,samo da dodje.[/QUOTE]

Originally posted by manda View Post
                      [quote author=Noah_Levenstein link=topic=2668.msg148335#msg148335 date=1279197908]
                      @Manda - nije svejedno da l' Suarez ili Benzema...ima razlike...Suarez je tip igraca kakav treba Mancesteru jos kad dodje kod SAF naucice i da dobacuje pa ce biti klasa..
                      Mislim da bi se i Benzema lako uklopio,on je strasan igrac,samo nije dobio sansu u Realu,da pokaze sta zna i umje.
                      Mada i meni se Suarez vise dopada.[/QUOTE]

Cudno Manda cim predje u Liverpool on izgleda postane dosta slabiji igrac nego sto je bio.
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Adebayor nikad nije bolji od Suareza,barem ne meni,po svi segmentima uvijek biram Suareza

Sto se tice Torresa i Teveza,njih dvojica sada sigurno nisu bolji,Tevez je igrao poluspica i spica kao sto je igrao i Suarez i slican su tip igraca,ali se Tevez dokazao,zadnjih par godina je igrao strasno,onu polusezonu u WH kao i u oba Manchestera igrao je odlicno,Torres na svom nivou(ne ovaj sada) je sigurno bolji spic od Suareza
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Svaka ti cast sto si kopao po postovim da dokazes svoje. Like zato od mene. Najiskrenije.
                          sigpic

Comment

• De ljudi malo odmorite i uzivajte uz gospodina Matu.

Zasad ima 4 gola i 10 asistencija u PL, ako se ne varam.
                            Vrijedi svaku funtu ovaj nas mali genijalac i glavni igrac.
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• To stoji JC,sto sam rekao,i tebi sam govorio.
                              I Surez bi onda bio klasa da je dosao u Manc,jer kada Chicarito reseta mreze kao lud u Mancu,zamisli sta bi ovaj radio,nema on sa kim da igra u LFC.
                              Ja govorim ove igra u LFC meni je to prosjek,dzaba sve kada je on glavni napadac vazda igra,a gol svaki 5meceva.
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Budimo realni, Suareza ne mogu da poredim nikako sa Torresom i Tevezom! Torres kada bi usao u formu bio bi najbolji napadac na svetu, kao sto je nekada i bio... Slicno je i sa Tevezom, dok Suarez pri vrhuncu forme jeste odlican ali ne bih ga nikako poredio sa Torresom i Tevezom.

Suarezu tek predstoji vreme dokazivanja. Ali molim vas nemojte se zanositi kao sto ste i sa Torresom... Otici ce i Suarez za 2-3 godine maksimum, pa cete onda njega da pljujete.

Comment

Working...
                                X