Originally posted by ajmooooooo!!!
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Powerslave View PostVjerovali ili ne,ja veceras navijam za LiverpulNeka veceras uzmu 3 boda,da bi im manje bilo zao kada ih Junajted pokrade u sledecem kolu *trollface*
Veceras ce Liverpool imati skoro najjaci sastav na raspolaganju,samo Lucas-a nema dok Tottenham ima dosta problema:
Jermain Defoe (hamstring) is unlikely to play, Rafael van der Vaart is struggling with a calf problem and Emmanuel Adebayor hobbled off during Tuesday's win over Wigan with a hamstring complaint.
Aaron Lennon (hamstring) is extremely doubtful, William Gallas (calf) and Tom Huddlestone (ankle) are unavailable, but Kyle Walker (groin) and Ledley King (knee) should be fit.
Na danasnji dan se desila velika tragedija.
R.I.P BUSBY BABIESTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Moram dupli.
Joe, Powerslave je juce rekao da su oba penala sramota, a hteo je izgleda da stavi neki smajli koji nema ovde, ne verujem da je hteo da isprovocira.
Ajd' sad da stavimo tacku na Veba a Kabul isto mislim da nece igrati, izgleda da se danas povredio. S obzirom na to kakve probleme imaju, morali bismo da dobijemo.sigpic
Comment
-
Onda ga ja nisam skontao,sorry
Frimpong ce propustiti ostatak sezone zbog povrede.
Ovo su neka predvidjanja Sky Sports-a kako bi vecerasnji sastavi mogli izgledat:
Possible starting XIs
Liverpool: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Kuyt, Gerrard, Adam, Downing, Bellamy, Carroll.
Tottenham: Friedel, Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto, Kranjcar, Sandro, Parker, Bale, Modric, Saha.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Izgleda da je postojala mogucnost da se odgodi utakmica jer ovako je trenutno na stadionu:
Ali upravo je potvrdjeno da ce se utakmica igrati.
This Is Anfield
ANNOUNCEMENT: Liverpool v Spurs is ON. Referee has confirmed.
Nema Harry-a
Oliver Kay @OliverKayTimes
Harry Redknapp unable to attend #LFC v #THFC tonight after flight from City Airport cancelled
Izgleda da se Enrique lakse povrijedio i da propusta vecerasnji mecTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
Reina, Johnson, Kelly, Agger, Skrtel, Spearing, Kuyt, Gerrard, Adam, Carroll, Bellamy. Subs: Doni, Suarez, Henderson, Coates, Downing, Carragher, Aurelio.sigpic
Comment
Comment