Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ajmooooooo!!! View Post
    Veceras dobra utalmica. Sta je sa Lennonom, jer ono ozlijedjen i koliko ce odsustvovati?
    Mozda bi mogao i da zaigra danas, pod znakom pitanja je.
    sigpic

Comment

• Vjerovali ili ne,ja veceras navijam za Liverpul Neka veceras uzmu 3 boda,da bi im manje bilo zao kada ih Junajted pokrade u sledecem kolu *trollface*

Comment

• ima da kerol zaprzi veceras corbu SPURSIMA

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
          Vjerovali ili ne,ja veceras navijam za Liverpul Neka veceras uzmu 3 boda,da bi im manje bilo zao kada ih Junajted pokrade u sledecem kolu *trollface*
          Ne vidim u cemu je problem reci da jucer nije bilo Webb-a da biste otisli porazeni kuci.Nama je ove godine sudija pomogao protiv Everton-a kad je dao protivnickom igracu crveni koji nije postojao i mi smo odmah rekli da je sudija pogrijesio.Zasto nikad ne mozete reci da je sudija pogrijesio u korist Manchestera,a to se desava vjerovatno najcesce u ovoj ligi (nisam nikad osporio vase titule mada cim neko sudi u vasu korist vi se vadite na pricu da mi govorimo da ste osvajali titule zbog sudija,a to nije tacno nikad to nismo rekli ).Slag na tortu je da se Ferguson zali na sudjenje i spominje Liverpool,a zna se kako nam je sudio Webb kad god smo igrali protiv vas.

Veceras ce Liverpool imati skoro najjaci sastav na raspolaganju,samo Lucas-a nema dok Tottenham ima dosta problema:

Jermain Defoe (hamstring) is unlikely to play, Rafael van der Vaart is struggling with a calf problem and Emmanuel Adebayor hobbled off during Tuesday's win over Wigan with a hamstring complaint.

Aaron Lennon (hamstring) is extremely doubtful, William Gallas (calf) and Tom Huddlestone (ankle) are unavailable, but Kyle Walker (groin) and Ledley King (knee) should be fit.

Na danasnji dan se desila velika tragedija.

R.I.P BUSBY BABIES
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Junajtedovci je l' ovo montaza ili?

sigpic

Comment

• Moram dupli.

Joe, Powerslave je juce rekao da su oba penala sramota, a hteo je izgleda da stavi neki smajli koji nema ovde, ne verujem da je hteo da isprovocira.

Ajd' sad da stavimo tacku na Veba a Kabul isto mislim da nece igrati, izgleda da se danas povredio. S obzirom na to kakve probleme imaju, morali bismo da dobijemo.
              sigpic

Comment

• Nadam se da ce biti dobra utakmica i da ce pobediti gosti...

Comment

• Onda ga ja nisam skontao,sorry

Frimpong ce propustiti ostatak sezone zbog povrede.

Ovo su neka predvidjanja Sky Sports-a kako bi vecerasnji sastavi mogli izgledat:

Possible starting XIs

Liverpool: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Kuyt, Gerrard, Adam, Downing, Bellamy, Carroll.

Tottenham: Friedel, Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto, Kranjcar, Sandro, Parker, Bale, Modric, Saha.
                  TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

• 1 penal je postojao to niko ne moze da me ubedi u suprotno,a sto se tice 2 to se videlo da te je trazen bilo kakav kontakt da bi se dosudio penal,znaci bruka i sramota
                    ma dobijate SPURSE 100% a mi cemo da ih ocerupamo 260-og

Comment

• Moraju VDV i Adebajor da igraju,ako hoce bodove na Enfildu.
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• ostaju bodovi u liverpulu

Comment

• Ma sprdao sam se Htio sam ovo da stavim

Svakako navijam za Liverpul veceras

Comment

• Meni bi X najvise veceras odgovarao, nekih 2:2, da vidimo i nesto golova.
                            Originally posted by maliajnstajn
                            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Izgleda da je postojala mogucnost da se odgodi utakmica jer ovako je trenutno na stadionu:

Ali upravo je potvrdjeno da ce se utakmica igrati.

This Is Anfield
                              ANNOUNCEMENT: Liverpool v Spurs is ON. Referee has confirmed.

Nema Harry-a

Oliver Kay @OliverKayTimes
                              Harry Redknapp unable to attend #LFC v #THFC tonight after flight from City Airport cancelled

Izgleda da se Enrique lakse povrijedio i da propusta vecerasnji mec

Comment

• Reina, Johnson, Kelly, Agger, Skrtel, Spearing, Kuyt, Gerrard, Adam, Carroll, Bellamy. Subs: Doni, Suarez, Henderson, Coates, Downing, Carragher, Aurelio.
                                Tata ponovo u 11, Suarez nazalost pocinje sa klupe. Neka neko okaci Totenhem kad nadje.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X