Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ej sta mozete reci za E.Loa iz GSW potpisao za Partizan . koliko je dobar igrac
    GIFSoup

Comment

• Originally posted by miki1 View Post
      naravno samo mislim da su kavsi pogresili sto su uzeli thompona sa 4 pozicije,naravno mozda ispadne i dobar potez a mozda i los,ali nekako mi je rizican taj igrac sta znam nema bas neku visinu da bi igrao PF
      Da, ali ima veliki raspon ruku, a i solidan je skakac, pogotovo ofanzivni . Jeste da smo imali i bolje igrace na raspolaganju, ali i ovako sam zadovoljan .

Comment

• Originally posted by Bokirivaldo View Post
        Ej sta mozete reci za E.Loa iz GSW potpisao za Partizan . koliko je dobar igrac
        Za Partizan izvanredan. ;)
        sigpic

Comment

• Proslogodisnji Riversov pomocnik, Lawrence Frank novi trener Detroita.

Comment

• Kobe u ozbiljnim pregovorima sa jednom kineskom ekipom, Turska je zavrsena prica.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Evo sta su danas u NY postigli u pregovorima vlasnici i igraci: Nista! Igraci im cak i priznaju gubitke u poslovanju od 2005.god. ali ne onolike gubitke kolike vlasnici prikazuju. Ne znam sta ovi iz lige vise hoce? I licno bih sada voleo da neko stegne m*da iz Drzavnog tuzilastva i da da nalog policiji za pretres svih finansijskih knjiga koje postoje u poslovanju NBA lige pa da vidim sta bi onda vlasnici trazili osim advokate da ih vade iz prdekane.

http://espn.go.com/nba/story/_/id/68...lks-first-time

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

• Totalni raspad sistema!

More Stern: "I don’t feel optimistic about the players’ willingness to engage in a serious way."
                Meeting over after about 2 1/2 hours. #NBA Commissioner Stern says "nothing" gave him reason for encouragement. Seems mad at players.
                EDIT:
                Kessler: Owners are "determined to do anything they can to prolong their lockout so they can try to break the players."
                EDIT2: Au, kad se sad nisam slogirao... $tern-ova godisnja plata je negde izmedju 15 i 23 miliona...

http://espn.go.com/nba/story/_/id/68...id-nba-lockout
                Last edited by Ernesto; 03-08-11, 11:16.
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Cao svima .Nije me bilo odavno,pa ako moze neko u par recenica da mi pojasni sta se desava trenutno oko novog CBA,jer nisam bas pratio situaciju poslednjih desetak dana,a nacuo sam da ukoliko ne dodje do dogovora tamo tokom novembra,sezona se mozda nece ni igrati?!Pozz :-)

Comment

• Sad je liga podigla i neku optuznicu protiv igraca.

Kao sto vec reko', sanse da se naredna sezona igra su minimalne...
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
                      Cao svima .Nije me bilo odavno,pa ako moze neko u par recenica da mi pojasni sta se desava trenutno oko novog CBA,jer nisam bas pratio situaciju poslednjih desetak dana,a nacuo sam da ukoliko ne dodje do dogovora tamo tokom novembra,sezona se mozda nece ni igrati?!Pozz :-)
                      Ukratko, nema leba od ove sezone! Igraci spremni da ne igraju 2 sezone kao bi dobili sta traze, s druge strane vlasnici ne popustaju, tvrdoglavi i jedni i drugi. Vidim uporedjuju mnogi ovaj lockout sa NFL lockout-om, razlika je nebo i zemlja! Cinjenica je da su NBA igraci najplaceniji sportisti u Americi sa prosecnom godisnom platom od 5.8 miliona dolara ali oni za razliku od NFL igraca imaju alternativne lige, vidimo da su neki timovi iz Evrope i Kine spremni da plate novac koji oni traze tako da za njih nema zime, ne zuri im se...
                      Last edited by Ernesto; 04-08-11, 02:01.
                      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Neki tim iz Kine (jebem li ga kako se zove) nudi Wade-u 2 miliona po sezoni.
                        sigpic

Comment

• Ne razumem zasto bi Wade uopste i razmatrao takvu ponudu, ima ugovor od 92 miliona u naredne 4 godine sa Miami-em i ne bi bio osiguran od povrede. Rizikovati 92 miliona zbog 2 miliona, razumem ja da se njemu igra ali nema mi nikakvog smisla... Mislim 2 miliona, ne govorimo ovde o nekoj ludacko lovi...

Comment

• Kakav konj, tek sad vidim sta sam napisao, 2 miliona mesecno, a ne godisnje.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                              Kakav konj, tek sad vidim sta sam napisao, 2 miliona mesecno, a ne godisnje.
                              E, pa to je vec ozbiljna lova...

Comment

• Kome sve istice ugovor za ovu i narednu sezonu
                                http://sports.espn.go.com/nba/news/s...eeAgents-11-12

Comment

Working...
                                X