Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    Pa kako je James mogao preko draft-a da izgradi tim? Ili Wade recimo? Da bi se to uspelo, treba imati lottery pick, sto u prevodu znaci da trebas biti među najjlosijim timovima lige. Pa ti meni sada objasni kako da oni urade isto kao Oklahoma? Je li Wade ima vremena kao i Durant? Pred Durant-om je jos 10 godina kosarke na vrhunskom nivou bre, sto se ne moze reci za Wade-a i James-a.

stvar je u menadzerima;)

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
      Pred Durant-om je jos 10 godina kosarke na vrhunskom nivou bre, sto se ne moze reci za Wade-a i James-a.
      A i Durant, kada Boston, Lakers-i, Bulls-i, San Antonio, Knicks-i, Dallas... budu stavili ugovor ispred njega, ima da ga potpise zmureci i da pobegne iz Oklahome brzinom svetlosti.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
        MJ je prvu titulu osvojio sa 28.
        Jbg, nije Wade MJ.

Wade sada ima 29 godina, sto znaci da bi mogao po stilu igre koji on neguje, igrati jos 3-4 godine na vrhunskom nivou. ;)

Nema on mnogo vremena jos....
        Last edited by D-Wade; 28-07-11, 00:06.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Salary cap nije postojao u NBA-u do sredine 80-ih, kraja 90-ih, u to vreme bilo je mnogo lakse izgraditi ekipu. Ako govorimo o eri MJ-a i Magic-a, dakle kraju 80-ih, pocetku i sredini 90-ih dacu samo jedan primer, Magic je 90-e imao platu od 1.5 miliona dolara, naravno to nije jednaka vrednost dolara kao i danas, ali nije vise od 5-6 miliona u danasnjim dolarima. Znaci govorimo o najboljem igracu te ere uz Jordana. Danas jedan Lewis ima 22, Arenas 19, Johnson 18... da ne navodim dalje ima hiljadu primera... to je i dovelo ligu na rub propasti...
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Jeste dovelo ligu na rub propasti, ali oni ljudi koji su im i dali takve ugovore, sad nesto seru. E to je ono sto mene nervira!
            Ko je terao vlasnika Wizards-a da da Arenas-u tolike pare? Magic Lewis-u? Milwaukee Redd-u?
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Upravo o tome i pricam zato sam i stavio tri tacke. Nisam sigurno pricao o igracima...

EDIT: U onom jednom intervju Gilbert je sve objasnio... rekao covek da nije on kriv sto ima toliku platu.

Taj intervju je bio okacen ovde...
              Last edited by Ernesto; 28-07-11, 00:12.
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                A i Durant, kada Boston, Lakers-i, Bulls-i, San Antonio, Knicks-i, Dallas... budu stavili ugovor ispred njega, ima da ga potpise zmureci i da pobegne iz Oklahome brzinom svetlosti.
                ma bane duratula je vec potpisao novi ugovor sa oklahomom do 2016 godine i mislim da nije on od takvih,covek jos dolazi iz bogate porodice tako da para mu ne treba

edit: hajmo ljudi da zatvorimo ovu temi ne znam ni sto smo je wade prvenstveno ja poceli

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                  Jeste dovelo ligu na rub propasti, ali oni ljudi koji su im i dali takve ugovore, sad nesto seru. E to je ono sto mene nervira!
                  Ko je terao vlasnika Wizards-a da da Arenas-u tolike pare? Magic Lewis-u? Milwaukee Redd-u?
                  U tome i jeste sustina celog problema ovog lockout-a. Plate igraca su se kretale u okviru 57% ukupne zarade lige i povecavale su se iz godine u godinu. Znaci da je novac odnekud pristizao. 57% se nije menjalo, a plate su rasle! Uz to liga je dozvolila i Luxury Tax koji su koristile uglavnom velike fransize i bez problema placale "dolar za dolar" da bi sada odjednom sve to trebalo da bude "skresano" jer se godinama radi sa ogromnim gubicima. Pa kako sa gubicima kada su plate povecavane iskljucivo u okviru zagarantovanih 57%?
                  Sve ovo toliko smrdi da to nije istina!!!!!!!
                  Last edited by Branislav; 28-07-11, 00:15.

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Ma Erni, slazem se potpuno, Gil je sve savrseno kao sto kazes objasnio u par recenica. Kazem, mene iritira cinjenica da upravo oni koji su doveli ligu do lockout-a sad nesto glume i skrivaju se iza Stern-a i kompanije.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by miki1 View Post
                      ma bane duratula je vec potpisao novi ugovor sa oklahomom do 2016 godine i mislim da nije on od takvih,covek jos dolazi iz bogate porodice tako da para mu ne treba
                      Kao sto si i sam rekao, nije sve u novcu. Znaci, ako bi ga Lakers-i stvarno hteli, otkupili bi i njega i njegov ugovor, a on bi presao da igra za njih ne zbog novca vec zbog titula i prestiza!

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                        Kao sto si i sam rekao, nije sve u novcu. Znaci, ako bi ga Lakers-i stvarno hteli, otkupili bi i njega i njegov ugovor, a on bi presao da igra za njih ne zbog novca vec zbog titula i prestiza!
                        ali sto bi prelazio,oklahoma ima zaista mladu ekipu samo je pitanje da li ce ih zadrzati evo ove godine igrali finale zapada malo li je uzemo li u obzir da su najmladja ekipa u NBA. Sto bi durantula prelazio u lakerse,kada tamo vec kobe,gasol,artest,odom svi su to preko 30 leta u guzicu imaju sto bi on to pokusavao da prve ili druge godine osvoji titulu i kada ovi totalno omatore sta posle??? bolje mu ovako sa oklahomom da gradi ekipu

Comment

ali sto bi prelazio,oklahoma ima zaista mladu ekipu samo je pitanje da li ce ih zadrzati evo ove godine igrali finale zapada malo li je uzemo li u obzir da su najmladja ekipa u NBA. Sto bi durantula prelazio u lakerse,kada tamo vec kobe,gasol,artest,odom svi su to preko 30 leta u guzicu imaju sto bi on to pokusavao da prve ili druge godine osvoji titulu i kada ovi totalno omatore sta posle??? bolje mu ovako sa oklahomom da gradi ekipu
                          Ma Lakers-e sam samo uzeo za primer jer su velika i mocna fransiza. Mislim da vecina igraca ima zelju da zaigra za velike fransize i da se ugovor, ukoliko ti ga ponudi neki veliki klub, nikada ne odbija.

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

Lakers-i su najveca franciza u NBA-u pored Boston-a, oni uvek moraju da budu jaki, mozda bude nekoliko susnih godina i to je to. Seti se samo 2007.-e kada je Kobe zapretio trade-om i kada je doveden Gasol za Kwame-a... tu se svaka prica zavrsava...

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                              Lakers-i su najveca franciza u NBA-u pored Boston-a, oni uvek moraju da budu jaki, mozda bude nekoliko susnih godina i to je to. Seti se samo 2007.-e kada je Kobe zapretio trade-om i kada je doveden Gasol za Kwame-a... tu se svaka prica zavrsava...
                              zaboravio si chicago;)

haha secam se tog trade mozda i najglupljeg u istoriji,tada im je jerry west koji je bio u memphisu dao svojim lekersima gasola bukvalno za nista,cccc i tamo veze postoje

Comment

zaboravio si chicago;)

haha secam se tog trade mozda i najglupljeg u istoriji,tada im je jerry west koji je bio u memphisu dao svojim lekersima gasola bukvalno za nista,cccc i tamo veze postoje
                                Pa dobro, Bullsi su osvojili onih 6 sa Jordanom i to je to, cak ja mislim da nisu igrali nijedno veliko finale pored tih 6 titula, dok su Lakersi dominirali pocev od 50-ih pa na ovamo, uz naravno par rupa i susnih godina, mislim sta reci 17 titula i 15 izgubljenih finala (ako se ne varam), Boston ima 18 i 4 izgubljena i tu jos moze San Antonio da se pomene, a svi ostali su na 2-3 titule...

Comment

Working...
                                X