i galinari zeli u evropu ako bude lockouta
Galinari u Milanu
Zvezda Nagetsa i NBA franšize iz Denvera, Italijan Danilo Galinari, priznaje da ozbiljno razmišlja o povratku u rodni Milano ukoliko se NBA ne bude igrala. Galinari će u Italiji uskoro početi i sa pripremama za Evropsko prvenstvo koje se igra u Litvaniji.
- Veoma je verovatno da će u NBA biti odložena ili dosta skraćena sezona. Dok ne saznam šta se dešava može da se desi da ostanem u Milanu. Da treniram... Da igram za Olimpiju? Ne, ne znam. Ne sviđa mi se ideja da se timu priključim zbog nekoliko nedelja i zato mislim da se to neće desiti - rekao je Galinari.
Pripreme "azura" uskoro startuju, a Galinari se na momenat osvrnuo i na njih...
- Jedva čekam da obučem dres Italije. Ne mogu ni da dočekam Evropsko prvenstvo, gde ćemo da damo sve kako bismo obezbedili plasman u London.
Galinari u Milanu

- Veoma je verovatno da će u NBA biti odložena ili dosta skraćena sezona. Dok ne saznam šta se dešava može da se desi da ostanem u Milanu. Da treniram... Da igram za Olimpiju? Ne, ne znam. Ne sviđa mi se ideja da se timu priključim zbog nekoliko nedelja i zato mislim da se to neće desiti - rekao je Galinari.
Pripreme "azura" uskoro startuju, a Galinari se na momenat osvrnuo i na njih...
- Jedva čekam da obučem dres Italije. Ne mogu ni da dočekam Evropsko prvenstvo, gde ćemo da damo sve kako bismo obezbedili plasman u London.
Comment