Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i galinari zeli u evropu ako bude lockouta

Galinari u Milanu

Zvezda Nagetsa i NBA franšize iz Denvera, Italijan Danilo Galinari, priznaje da ozbiljno razmišlja o povratku u rodni Milano ukoliko se NBA ne bude igrala. Galinari će u Italiji uskoro početi i sa pripremama za Evropsko prvenstvo koje se igra u Litvaniji.

- Veoma je verovatno da će u NBA biti odložena ili dosta skraćena sezona. Dok ne saznam šta se dešava može da se desi da ostanem u Milanu. Da treniram... Da igram za Olimpiju? Ne, ne znam. Ne sviđa mi se ideja da se timu priključim zbog nekoliko nedelja i zato mislim da se to neće desiti - rekao je Galinari.

Pripreme "azura" uskoro startuju, a Galinari se na momenat osvrnuo i na njih...

- Jedva čekam da obučem dres Italije. Ne mogu ni da dočekam Evropsko prvenstvo, gde ćemo da damo sve kako bismo obezbedili plasman u London.

Comment

• Van Gundy je rekao da je glavni razlog za poraz Miami-a u finalu, taj sto Wade i James nisu igraci koji mogu da igraju zajedno, i da bi Miami-u bilo pametno da ponudi jednog od njih dvojice Orlando-u za Dwight-a.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• http://sports.yahoo.com/nba/rumors/p...urn=nba-362514

Zanimljiv clanak koji govori o velikom ludilu koje nas ceka...kratak je,procitajte ga

Comment

• Luda ponuda iz Rusije za Kirilenka!

Centar Bostona Nenad Krstić preselio se iz Bostona u Rusiju, a u istom smeru uskoro bi mogao da pođe i Andrej Kirilenko. Pogotovo ako dođe do lok-auta... Krilni igrač Jute ima ponudu da se vrati u rodni Sankt Peterburg. Čelnici Spartaka spremili su, navodno, "ludu" ponudu za dvogodišnji ugovor "Kalašnjikova" od 12,5 miliona dolara. Kirilenku na leto ističe dugogodišnji ugovor sa Jutom, za koju je igrao 10 sezona.

Trenutno je ova priča u rangu naučne fantastike, ali kako pišu ruski mediji, nikada se ne zna. Pre dva meseca pojavila se i informacija da je Kirilenko želja Panatinaikosa, pa ćemo videti gde će "Kalašnjikov" pucati u narednoj sezoni...

EDIT:

Howard odbio produziti s Orlandom

U razgovoru za NBA.com, trostruki uzastopni najbolji obrembeni košarkaš NBA lige Dwight Howard rekao je da nema nameru potpisati produzenje ugovora s Orlando Magicom, što znači da će sledećeg leta imati status slobodnog agenta.

Govoreći u stanci Adidasovog Eurocampa u Trevisu, Howard je u dobrom raspoloženju obasnio kako želi ostati u Orlandu, ali da su unutar ekipei potrebne određene promene da bi se konkuriralo za naslov, a takav je stav preneo i vlasniku Magaica Richu DeVosu.

“Želim osvojiti naslov i mislim da vlasnici to znaju. To je bio moj cilj i misija otkako sam stigao u NBA ligu. Nemam nikakvih drugih ciljeva u planu. Moj je glavni cilj osvojiti naslov i želim u momčadi 14 igrača koji misle jednako kao i ja”, rekao je 25-godišnji centar Magica.

Upitan ima li takve igrače sada u momčadi Howard je rekao:
          “Ponekad su decaci celim srcem unutra, a onda ponekad moji saigraci dopuste da im u uho uđu neke stvari koje onda utiču na njihovu igru i pristup utakmici. Rekao sam vlasnicima da u ekipi moramo imati igrače koji će igrati maksimalno 48 minuta i koji će dati sve od sebe za naslov.”

EDIT 2:

zaboravih da dodam da je Yao Ming izjavio da ce ako ne zaleci svoju povredu zgloba zavrsiti karijeru ovog leta a ako uspe da zaleci da ce odigrati jos najmanje dve sezone sada koliko je to tacno videcemo...

Jos jednom te molim da koristis EDIT i da ne pravis duple postove!
          Last edited by T-Snell; 14-06-11, 14:13. Reason: Jos jednom te molim da koristis opciju edit i da ne pravis duple postove!

Comment

• Ide Dvajt stopama Sakila.Samo cisto sumnjam da ce osvojiti toliko titula.Siguran sam da ce da zavrsi sa jednom.

Comment

• Rich Cho novi GM Bobcats-a, izgleda da je Michael resio da okupi kvalitetne ljude oko sebe i da tako pocne rekonstrukciju tima.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                Rich Cho novi GM Bobcats-a, izgleda da je Michael resio da okupi kvalitetne ljude oko sebe i da tako pocne rekonstrukciju tima.
                tesko da ce sta bobcatsi uraditi, msm jordan sve je to kul, mislim da charrlote nikada nece napraviti neku ekipu... Pitam se koga li ce uzeti na draftu ove godine? da ne bude kao kadaa je jordan draftovao Browna...
                T-Mac izvini,sada znam kako ide ovo sa edit...;)

Comment

• Polako, Charlotte-u ce trebati najmanje 3-5 godina da od ove ekipe naprave bilo sta, jer im je trenutno roster katastrofa i jos zele da se rese Jack-a.
                  Najbitnije je lepo zapoceti rebuilding, pa posle polako. Ove godine na draftu stvarno nemam ideju koga bi mogli uzeti jer im pik i nije nesto posebno, videcemo.

P.S. Ok je Miki, ne brini nista. ;)
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Mislim da moraju Burksa da uzmu,ili Jonasa ako bude bio slobodan ;)

Comment

• Samo da Klivlend uzme Irvinga i Kembu imace osnovu na beku za sledecih 7 godina + Barona da im par godina bude kao mentor. Onda pojure na FA 2012 jednog dobrog visokog igraca i eto ekipe za PO istoka.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        Samo da Klivlend uzme Irvinga i Kembu imace osnovu na beku za sledecih 7 godina + Barona da im par godina bude kao mentor. Onda pojure na FA 2012 jednog dobrog visokog igraca i eto ekipe za PO istoka.
                        tesko da ce se to desiti imali bi onda 3 playmakera + sessionsa...kemba je dosta nizak da bi igrao beka, ako si mislio njega na beku... bolje im da traze nekog SF tu su slabi

Comment

• Originally posted by miki1 View Post
                          tesko da ce se to desiti imali bi onda 3 playmakera + sessionsa...kemba je dosta nizak da bi igrao beka, ako si mislio njega na beku... bolje im da traze nekog SF tu su slabi
                          Kemba igra odbranu kao zmaj i veoma je jak fizicki, bez problema moze da igra na beku ali normalno da nece odmah to izgledati ne znam kako no ako hoce buducnost to je buducnost

Comment

• citao sam nesto i naisao na ovo zanimljivo pogledajte najmrsaviju NBA petorku

Najmršaviji NBA košarkaši u istoriji, po pozicijama

Neko je davno rekao da NBA liga nije za "dečake". Autor je verovatno mislio da u najjačoj košarkaškoj ligi sveta nema mesta za momke čije telo liči na dečačko...?! Uostalom, evo i liste kojom vam predstavljamo "najmršaviju petorku NBA u istoriji"!

PLEJMEJKER:

Alen Ajverson (179cm, 74,89kg)

Bez ikakve dileme ovo je jedan od najnižih, ali i najlakših košarkaša koji je uspeo da dominira u Ligi. Ajverson nije bio poznat po visini i težini, ali je i takav pokazao da je brz i jak. Upravo mu je ta brzina dozvolila da, u jednom momentu, vodi svoju Filadelfiju u velikom finalu protiv jednog od "najvećih i najjačih" igrača u istoriji NBA - Šekila O'Nila.

BEK ŠUTER

Džamal Kraford (195cm, 90,71kg)

U njegovom slučaju 90kg, valjda mišića, je prednost. Međutim, on je opet - mršavko! Kraford je zaslužio mesto na ovoj listi iako ima još mnogo mršavih bekova jer je vođa. Ne kao Ajverson, ali je vođa tima. Uostalom, ovaj košarkaš je prošle sezone proglašen za najboljeg "Šestog igrača NBA"!

KRILO
                            Kevin Durant (206cm, 104,32kg)

Iako 104 kg može da zvuči mnogo, imajte na umu da je najbolji košarkaš poslednjeg Svetskog šampionata, Kevin Durant, visok 206cm. Da uprostimo... On je, recimo, samo 18kg teži od beka J.J. Baree, koji je visok 178cm.

Ipak, ovaj mršavko je jedan od najatraktivnijih igrača danas. Sjajan je strelac (prvi u NBA), a možda i "trend-seter". Ko se seća da je neko "novo" krilo korpulentno...?

KRILO
                            Tešon Princ (206cm, 97,52kg)

Identične visine kao Durant... Samo sedam kila lakši... Istina, svaka fotografija koja Princa prikazuje u momentu kada su mu mišići napeti (u driblingu, u...) deluje strašno. Izgleda kao... Ipak, on je još jedan mršavi košarkaš koji je uspeo da bude "prepoznatljiv po igri".

CENTAR
                            Manute Bol (231cm, 102,02kg)

Ako je na prethodnim pozicijama bilo ikakve dileme ovde nije. Ne znamo koliko vas se seća dečaka iz Sudana, koji je, kako kažu, ubio lava i preskočio pet-šest metara dugačak jarak bežeći od nekog drugog lava, ali Manute Bol je ubedljivo najmršaviji košarkaš koji je igrao u NBA.

Ko ga se seća... Onako kad stoji u reketu, sa raširenim rukama, u dresu Vašingtona... Na žalost, veliki aktivista Manute Bol je 19. juna 2010. godine preminuo i, istina, nije plenio znanjem i umećem, ali je ostao zapamćen kao "specijalac" - bio je jedan od najboljih blokera lige. Uostalom, on je jedan jedini košarkaš u istoriji koji je imao prosek "banana" veći od broja poena.

Comment

• IZVOR: B92

Novine čestitale Majamiju titulu?!

Poznati dnevni list „Majami Herald“ u izdanju od utorka je napravio veliki gaf time što je čestitao titulu ekipi Majami Hita.

To bi sve bilo u redu da je Majami i osvojio titulu, a ne da su košarkaši Dalas Maveriksa slavili sa 4:2 u seriji u finalu NBA lige i došli do šampionskog prstenja.

Maveriksi su predvođeni Dirkom Novickim upravo u Majamiju osvojili i proslavili titulu, ali je to možda i promaklo urednicima „Majami Heralda“.

Reklama na 11. strani tog lista odnosila se na šampionske navijačke rekvizite, odnosno majice i kačkete, koji, po njoj, mogu da se nađu u robnoj kući „Mejson“. Naravno, te majice se nisu našle u prodaji, a urednici „Majami Heralda“ su svima uputili iskreno izvinjenje zbog neverovatnog gafa.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kako da čestitaju kad bi Majami eventualnom pobedom u 6. utakmici samo poravnao rezultat,a ne i osvojio titulu ?
                                Sve kod ovih Amera može...
                                How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

Working...