Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    Ma kakav Aminu, nemaju oni vremena za eksperimente. Ako hoce da zadrze Griffin-a i Gordon-a u ekipi moraju da konkurisu za PO, a ne da se bore da ne budu najgori. A, Iggy je igrac kakav im treba, all-around....
    ne razumem cemu najgori?
    da su krenuli bolje u sezonu mislim da bi imali velike sanse za playoff,jedno vreeme su igrali odlicno,ali kostao ih je taj start mislim da su imali 2,3 pobede u dvadesetak utakmica i tu je bio kljuc posle su se probudili ali kasno

Comment

• Da, ali to je drugacije. Kod Jordan-a moraju da pregovaraju sa njim, dok kod ovih oni automatski korsite klauzulu koju ima svaki rookie, tj Team Option, nema pregovora, automatski se produzi ugovor, ako je tim zainteresovan. ;)
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Mnogo potcenjujes Igudalu,ali dobro...Jordan je odusevio ove sezone i izbacio Kamana iz prve postave,samim tim je logicno da ga trejduju dok jos ima neku vrednost ;)

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
          Mnogo potcenjujes Igudalu,ali dobro...Jordan je odusevio ove sezone i izbacio Kamana iz prve postave,samim tim je logicno da ga trejduju dok jos ima neku vrednost ;)
          Dugo je Kaman bio povredjen sa njim zdravim i sa DeAndreom Klipersi imaju odlican centarski tandem.

Comment

• Originally posted by miki1 View Post
            pa vec su produzili sa griffinom gordonom,aminuom,bledsoeom,ali nisu ponudili ugovor jordanu tako da ovaj izgleda ide,mada jos nista nije sigruno,i ovaj selery ce ih jebati... mada treba da zadrze camana lik je isksan igrac, a to im treba igoudala nije vodja ne zna da nosi ekipu,tu je veliki problem
            Ako je neko lider to je Iggy.
            A, nema sanse da su produzili ugovore sa Aminu-om i Bledsoe-om jer su oni i dalje na rookie ugovoru i po rookie scale-u primaju neku sicu.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Dugo je Kaman bio povredjen sa njim zdravim i sa DeAndreom Klipersi imaju odlican centarski tandem.
              Mislis da ne znam da je bio povredjen?

Ja mislim da ne zele da guse Jordana jer je potencijal ;)

Comment

• Jordan je pokidao ove sezone, steta bi bila da ne igra dosta. Kaman-a trebaju da trade-uju, dok mogu nesto da dobiju nesto za njega, pogotovo ako je taj neko Iggy. Njima treba "trojka", nije Aminu neki narociti igrac, bar ne za tim koji ima nameru da se bori za PO.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Mislis da ne znam da je bio povredjen?

Ja mislim da ne zele da guse Jordana jer je potencijal ;)
                  Na cetvorci i petici rotiras Grifina DeAndrea i Kamana po 32 minuta bog da te vidi.

Comment

• Ili uzmes Iggy-a za Kamana i odes u PO

Comment

Ili uzmes Iggy-a za Kamana i odes u PO
                      Mogu i bez njega samo imaju veliki problem na trenerskoj poziciji.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        Mogu i bez njega samo imaju veliki problem na trenerskoj poziciji.
                        Ako ne promene trenera unistice tim sa najvecim potencijalom u ligi.

Comment

Ako ne promene trenera unistice tim sa najvecim potencijalom u ligi.
                          A OKC?

Comment

• Ma oni imaju Duranta,Hardena i Ibaku...Westbrook ce da leti kad tad,veruj mi

A i ne volim ih...Dok Clipperse obozavam

Comment

Ili uzmes Iggy-a za Kamana i odes u PO
                              ma ljubo mogu oni u playoff i sa ovim sastavom,pa pogledaj roster ekstra ekipica odlicna prva petorka (Caman ili jordan,griffin,aminu ili gomes,gordon i williams) strasna petorka evo video sam da oni ne odmaraju i cim se zavrsila sezona ovi mladi poceli da treniraju kako bi se sto bolje spremili za narednu sezonu... jedino sto njima fali je dobar trener,onaj del negro je trul previse i ne znam sto ga drze,ali ako promene trenera mislim da mogu daleko sa ovim sastavom...

ljubo oklahoma ima najveci ubedljivo potencijal,sve sami mladi igraci Durant,westbrook,harden,ibaka,maynor,cook,pa aldriage koji nije igrao ove sezone ali sledece ce sigurno dobiti sanse,a i pogledaj dokle su stigli ove gooidne...
                              Last edited by miki1; 20-06-11, 16:37.

Comment

• Nadam se da ce Bledsoe uskoro izbaciti prosecnog Mo-a iz prve postave...ali Igudala je bolji 10 puta od Aminua i Gomesa zajedno...Kazem ti-svaka ekipa bi volela da ima Iggy-a u timu,pogotovo ako mogu da se rese centra koji je bio povredjen i za kog imaju vise nego adekvatnu zamenu

Mocna je ekipa OKC,ali morace ili da obuzdaju glavu Westbrooka ili da ga trejduju za CP3-a,sto je vrlo moguca opcija ;)

Comment

Working...